Legyen szó egy “házon belüli” marketing munkatársról vagy akár egy külsős tanácsadóról/ügynökségről, akik menedzselik a közösségi kommunikációt illetve Facebook PPC hirdetéseket, egy nehezebb gazdasági helyzetben érdemes felülvizsgálni a munkájukat; friss szemmel átnézni a beállításokat és a lehetőségeket. Így biztosítható, hogy üzletileg a lehető legjobb eredményeket érhessék el a kommunikációval és a hirdetésekkel a megváltozott körülményekben.

Milyen kihívásai vannak a házon belüli kampánykezelőnek?


  • Nem megfelelő szintű szaktudás: A Google és a Facebook hirdetések közepes szintű kezeléséhez is legalább 100 órát kell a kampányokkal és beállításokkal foglalkozni, és nem is egyetlen terület hirdetéseit kezelve ezen idő alatt.
  • Nem naprakész szaktudás: Hiába a 100+ óra gyakorlati tapasztalat, ha ez 2-3 éve történt, hiszen mind a Google, mind a Facebook rengeteg újdonsággal jön ki minden évben, ezek közül a relevánsak kiszűrése és implementálása rendszeres feladat kell legyen a kampánykezelőnél.
  • Nincs elég ideje: Nem csak a PPC kampányokat kezeli, hanem hírlevelet készít és a social kommunikáció is az ő feladata? Így biztos nem jut elég idő a hirdetések optimalizálására.
  • Hiányzik az ökoszisztémában gondolkozás: csak a PPC hirdetéseket menedzseli, de más forrásokból származó információkkal nem dolgozik? Sajnos gyakori hiba, hogy ilyenkor a másik csatornától veszi el az eredményeket vagy egymást egyáltalán nem erősítő formában futnak a reklámok.

Miért érdemes auditáltatni a közösségi kommunikációt és fiókokat?

A tanácsadóink legalább heti 25 órát a Facebook hirdetések valamint kommunikáció kialakításával és menedzselésével töltik, 10+ ügyfélnek dolgozva, akik különböző méretűek és különböző szektorokban működnek. Ezáltal egy széles körű, szofisztikált és ökoszisztémán alapuló tudással rendelkeznek. A folyamatos továbbképzések, tesztelések és külföldi hirdetések kezelése biztosítják, hogy naprakész tudással álljanak minden fiókhoz.


Ezen tudással és legalább 2 éves kampánykezelői tapasztalattal gyorsan fel tudják mérni az újonnan látott fiókokat, már 1-2 órás tanácsadás során is olyan javaslatokat adnak, amiket megvalósítva az üzletileg nehéz időszakokban a költséghatékonyabb és az üzleti célokat jobban támogató hirdetések futtathatóak.

Social audit szolgáltatásaink

Social tanácsadóval: Óradíj alapon (25.000 Ft + áfa / óra) árazott személyes találkozó, amire előtte – hozzáférés megadása esetén – tanácsadónk készül. Így a hirdetési/kommunikációs stratégia illetve üzleti célok átbeszélése után elmondja a talált technikai hibákat, javaslatokat tesz a célokhoz jobban illeszkedő irányokra, valamint hogy miket lehetne tesztelni a fiókban. Így az átlag 2 órás auditálás után jó pár gyakorlati feladattal távozhat tőlünk!

Vezető Social tanácsadóval: Óradíj alapon (30.000 Ft + áfa / óra) árazott személyes találkozó a vezető Social tanácsadóink egyikével, akik legalább 5 éves kampánykezelési tapasztalattal bírnak. Az audit hasonlóan zajlik, mintha Social tanácsadóval történne, előnye ahhoz képest, hogy nagyobb üzleti összefüggések és más csatornák PPC-ra gyakorolt hatását is átbeszéljük. Általában ez 2-3 óra hosszúságú szokott lenni.

Kapcsolatfelvétel


További audit szolgáltatásaink

Legutóbbi Social cikkeink

2024.03.04.
Hol találod meg a célcsoportod? Generációs socialtérkép
Hogyan találjuk meg márkaként a közös hangot a generációkkal az egyes platformokon? 5 platform, 4 generáció és egy térkép, ami segít eligazodni a generációs marketing univerzumában.
2024.02.22.
Threads gyorstalpaló márkáknak – 5 tipp a kommunikációhoz
A kezdetek óta figyeljük az oldalt és a márkákat, így összegyűjtöttünk pár hasznos ajánlást, amik alapján könnyebben tudod belevetni magad vállalkozásoddal a Threads világába.
2024.02.19.
5+1 jó ChatGPT prompt a szövegíráshoz
Az OpenAI chatbot egy kiváló eszköz arra, hogy tized annyi idő alatt minőségi tartalmakat; érdekes közösségi média poszt szöveget, hatékony hírlevelet és jól optimalizált blogcikket gyártsunk vele. De hogyan kell jól használni a ChatGPT-t?
2023.12.14.
Kreatív AI lehetőségek a gyakorlatban plusz advantage kampányok
Az Mesterséges Intelligencia (MI) forradalma mára a tartalomgyártást is átformálja. Social media tanácsadóként igyekszünk mi is beépíteni a munkánkba és segítségül hívni a mindennapi feladatok és folyamatok során.