Online marketing megoldások az építőipar szektorban

Stratégiai gondolkodás, átlátható folyamatok.

Profi szakemberek 10+ országban szerzett, 10+ éves tapasztalattal.

A hazai marketing szakma elismert és díjazott szereplője.

Full-service ügynökség 360 fokos online marketing támogatással.

Ha építőipari kereskedőként, nagykereskedőként vagy kivitelezőként online marketing partnert keresel, jó helyen jársz. Válaszd a Rád jellemzőt, és ismerd meg javaslatainkat!


Válaszd ki a tevékenységed!

Az építőipar trendjei és kihívásai 2024-ben

 • A nagy Lakásfelújítási Támogatás hulláma után 2023 őszére kritikus mértékben, 30%-kal esett vissza a megrendelések száma az építőiparban. [forrás]
 • Nem munkaerő, hanem szakemberhiánnyal küzd a szektor.
 • Változott az építési törvény 2023 végén. [forrás]
 • 20 ezer új lakás helyett (2022), 2023-ban körülbelül 7-8 ezer épült. [forrás]
 • A kereslet csökkenésének köszönhetően az árak is csökkentek: a tavalyi évnek köszönhetően az árak komoly mélyponton vannak, megrendelői szempontból most jó ötlet a vásárlás.
 • Remények: CSOK Plusz és a lakóépület korszerűsítési program, az építkezések helyett várhatóan a felújítások lesznek fókuszban. [forrás]
 • Legnagyobb magyar szereplők: Market Zrt., Wienerberger Téglaipari Zrt., Zalakerámia Zrt. és a Creaton South-East Europe Kft.
 • A külföldi (jellemzően távol-keleti és török) berhuházók az építési munkálatokat jellemzően házon belül oldják meg, a külföldi munkavállalókkal. [forrás]
 • Az építési vállalkozók fontosnak tartják a tudatos marketinget, azonban más iparágakhoz képest keveset tesznek érte: a cégek több mint felének nincs külső kommunikációs elgondolása. [forrás]
 •  

Hogyan tud az online marketing válaszolni az építőipari szereplők próbatételeire?

Az online marketing eszköztára testreszabható, mérhető, és az offline lehetőségeknél jelentősen költséghatékonyabb megoldásokat tud nyújtani az építőipari szereplőknek.

2024-ben az online marketing már nem csak előnyt jelent az építőipari cégek számára, hanem elengedhetetlen a sikeres működésük érdekében. Az ügyfelek elsősorban az interneten keresnek szolgáltatásokat, és elvárják, hogy a megbízható építőipari vállalkozások online jelenléttel rendelkezzenek. Az építőipari marketing sajátos kihívásaival szembenézve a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell az új, eszközalapú technológiai trendekhez.
Egy hatékony online marketing stratégia célja, hogy elérje és bevonzza azokat a fogyasztókat, akik építőipari termékeket vagy szolgáltatásokat keresnek, ebben pedig a célzott és költséghatékony online marketing módszerek segítenek.

“Automatizált lead generálás és az árajánlatadások minél gyorsabb+rugalmasabb adása kell 2024-ben a sikerhez… ”

Szabó Balázs, PPC divízió vezető, 10 éve foglalkozik építőipari marketinggel

Online építőipari marketing szolgáltatásaink

 • Építőipari ügyfeleinknek 360 fokos marketing szolgáltatáscsomagot nyújtunk, mely lehetővé teszi, hogy minden fontos csatornán megszólíthassák a potenciális vásárlókat.
 • Minden általunk létrehozott, menedzselt és karbantartott marketing eszköz célja, hogy az érdeklődő kattintó (első vagy visszatérő) vásárlóvá váljon.
 • Fedezd fel széleskörű szolgáltatásainkat!
Landing oldal készítés

Landing oldal készítése

Az építőipari vállalkozások számára olyan márkaképhez illeszkedő, informatív és a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelő landing oldalakat készítünk, amelyek figyelemfelkeltően mutatják be az ajánlatokat és segítik az érdeklődőket ügyfelekké konvertálni.
Közösségi média kommunikáció

Közösségi média kommunikáció

Kialakítjuk és fenntartjuk építőipari vállalkozásod folyamatos social média jelenlétét, hogy könnyen szólíthasd meg az építkezések és felújítások iránt érdeklődőket. Napi szinten kínálunk edukáló és informatív tartalmakat, amelyekkel növelheted a meglévő és új ügyfelek bizalmát a szolgáltatásaid iránt.
Kattintásalapú hirdetések kezelése

Kattintásalapú hirdetések kezelése

Google és Meta hirdetések segítségével biztosítjuk, hogy kiemelt helyen jelenj meg az online platformokon, célzottan elérve a releváns potenciális ügyfeleket. Hatékony hirdetési szövegekkel irányítjuk őket a weboldaladra. Az építőipar versenyképes területén különös figyelmet fordítunk a hirdetések és a weboldal optimalizálására, hogy az értékes látogatókat vonzzuk.
SEO

SEO (keresőoptimalizálás)

Gondoskodunk arról, hogy az építőipari vállalkozásod weboldala jól szerepeljen a Google keresőben. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a piacot és versenytársaidat, így biztosítva, hogy ne maradj le a keresőből származó forgalomról. Összehangoljuk a keresőben és a weboldaladon történő megjelenést a projekt megrendelések növelése érdekében. Keresőoptimalizált cikkekkel frissítjük a blogodat, amelyek hasznos tanácsokat nyújtanak az építkezéssel és felújítással kapcsolatban.
E-mail marketing

Hírlevelek, email kampányok menedzselése

Az építőipari szolgáltatásaid iránt érdeklődőknek szóló egyedi hírlevelekkel, email kampányokkal és automatizált rendszerekkel építjük az email adatbázisodat. Ezzel tájékoztatjuk a potenciális ügyfeleket a legfontosabb tudnivalókról és friss ajánlataidról. Büszkén rendelkezünk a világelső MailChimp hírlevélküldő rendszerének minden minősítésével.

Építőipari marketing & HD marketing: Miért minket válassz?

A HD marketing csapata érti és folyamatosan monitorozza az építőipar állapotát, trendjeit, lehetőségeit és kihívásait, meglévő és jövőbeni ügyfelei érdekeit szem előtt tartva.

Naprakész online marketing szolgáltatásainkkal abban tudunk segíteni, hogy a megfelelő partnerek megtalálásával és meggyőzésével növekedjen az építési projektek száma, illetve a vállalkozókkal és beszállítókkal történő kapcsolattartás formálásával egyre nagyobb bizalommal forduljanak az építőipari szereplők felé.

A márkaazonos, üzleti lehetőségeket ösztönző weboldaltól a keresőben történő megjelenések optimalizálásáig, a közösségi média profilok és a hírlevelek menedzseléséig azon dolgozunk, hogy szakértelmünkkel segítsük a szektor növekedését.

Rólunk

2011-ben indult digitális ügynökségünk mára már hazánk egyik legjelentősebb szereplőjévé vált az online marketing piacnak, köszönhetően az elégedett ügyfeleinknek, és a számtalan projekt által szerzett szakmai tapasztalatnak. Full marketing ügynökségként lefedjük szolgáltatásainkkal a digitális marketing egészét, és szinergiában alkalmazva visszük sikerre ügyfeleink weboldalait. Büszkék vagyunk rá, hogy már 10+ országban vagyunk jelen, és mára már 22 profi szakmai tanácsadó felel a jó eredményeinkért. Rendszerint prezentálunk hazánk legnagyobb marketing konferenciáin, megjelenünk workshopokon, előadásokon, és munkatársaink szakmai fejlődésére, tudásuk aktualizálására is kiemelt figyelmet fordítunk. Az évek során számos elismerést, díjat nyertünk, ezek is alátámasztják szakmai tudásunkat, sikereinket.

Akiknek már segítettünk az építőiparban

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

  Nem igazán tudomÉpítőipari kereskedő vagyokÉpítőipari nagykereskedő vagyokÉpítőipari kivitelező vagyok

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2024.04.05.
  Mit tanulhatunk a Temutól?
  A TEMU üzleti modellje valósággal leuralta a világot. Mit kell tudni az önajándékozás és árkommunikáció pszichológiájáról?
  2024.03.14.
  Marketing Highlights 02
  Marketing Highlights rovatunkban elhoztuk 2024 legfrissebb online marketing trendjeit. Cikkünkből megtudhatod, hogy a hónapban milyen újdonságok jelentek meg PPC, social media és keresőoptimalizálás fronton. Kattints összefoglalóinkra és lapozd végig híreinket!
  2024.03.04.
  Hol találod meg a célcsoportod? Generációs socialtérkép
  Hogyan találjuk meg márkaként a közös hangot a generációkkal az egyes platformokon? 5 platform, 4 generáció és egy térkép, ami segít eligazodni a generációs marketing univerzumában.
  2024.02.28.
  Még több AI által támogatott funkció a Mailchimpben!
  A mesterséges intelligencia számtalan módon tudja segíteni és kiegészíteni a marketing szakemberek munkáját. Alkalmazását mindenkinek ajánljuk, aki az Ecommerce szektorban dolgozik, ugyanis a versenyképesség fenntartása szempontjából kiemelt fontosságú a használata.