Social Media
– Közösségi marketing

Manapság a közösségi média használata napi szintű tevékenységgé vált, ha pedig a felhasználók az idejük jó részét itt töltik, akkor nem hiányozhat egyetlen sikeres vállalkozás marketing stratégiájából sem a közösségi médiában rejlő lehetőségek kiaknázása.

A kérdés, tehát nem az, hogy egy sikeres brandnek jelen kell-e lennie a közösségi médiában, sokkal inkább az, hogy hol, mikor és milyen formában.

A HD marketing SOCIAL csapata hisz abban, hogy a tudatos közösségi jelenlét növeli a márkád ismertségét, megszólítja a célközönséged, erősíti a bizalmat, és támogatja a vállalkozásod céljainak elérését.

Social szolgáltatásaink

Közösségi média stratégia

Sokaknak elég a mennyiségi alapon mért eredmény, az alacsony kattintási költség és a konverziók száma. Számunkra azonban fontos a tervezett és minőségi értékteremtés is, mindezek összhangjára alapozva készítünk a vállalkozásodra szabott social média stratégiát.

 • átbeszéljük az üzleti céljaidat, piacodat, versenyelőnyeidet
 • meghatározzuk a marketing irányokat, kiemelten foglalkozva a közösségi résszel
 • példákon keresztül mutatjuk be a javasolt kommunikációs stílust

Közösségi kommunikáció

Manapság nem elég jelen lenni a közösségi médiában. Tudni kell kinek, mikor és mit érdemes kommunikálni, hogy igazi közösséget teremtsünk, ne csak egy újabb direkt reklám felületet és like vadászatot!

 • felmérjük üzleti céljaidat, célcsoportodat, milyen témák érdeklik őket
 • kiválasztjuk közösen a használni kívánt platformokat
 • elkészítjük a posztokat: az ötlettől a kreatívokon át a megosztásig
 • kezeljük a kiemeléseket, hirdetéseket menedzselünk
 • kezeljük a megjegyzéseket, építjük a közösséget

Facebook-Instagram hirdetések

Közösen átbeszéljük a célokat, ami alapján kidolgozzuk a hirdetési kampánytervet, mellyel a leghatékonyabban el tudjuk érni a kitűzött eredményeket. Egy csapatként dolgozunk a folyamatos fejlődésért és a célok megvalósításán, mint például termékértékesítés, brandismertség növelés, érdeklődőgyűjtés.

 • célok, közönségek, kommunikációs stílus kiválasztása
 • mérések és riportolás kialakítása
 • elkészítjük a posztokat: az ötlettől a kreatívokon át a megosztásig
 • nagy tapasztalat: webáruház és szolgáltatások hirdetésében
 • keresztpromóciókat szervezünk az ügyfeleink között

TikTok hirdetések

A TikTok marketinggel olyan új kapuk nyílnak meg a márkák előtt, amelyekről még egyelőre kevesen tudnak. Többek között a többi social media platformot elhagyó és TikTok-ra áttérő 2 milliós vásárlóképes közönség és a kreatív formátumok teszik lehetővé, hogy a hirdetési stratégiákat a lehető legnagyobb hatékonysággal tudjuk kialakítani ezen a felületen.

Arculati GIF- és matricakészítés

Egyedi, a vállalkozás arculatát tükröző GIF-eket és matricákat készítünk ügyfeleink számára, melynek segítségével biztosítjuk a kreatív megjelenést az Instagram Story-k és social csatornák GIF keresőiben. Az arculati elemeket felhasználva, a márka- és termékspecifikus saját tartalmakkal azonnali élményt él át a felhasználó.

 • elkészítjük az arculatnak megfelelő egyedi GIF-eket és matricákat
 • segítünk a social keresőkhöz szükséges összeköttetés kialakításában

Tartalomgyártás

Stúdiónkban termékfotózást és videózást is végzünk, hogy minőségi, kreatív és hiteles tartalmat gyártsunk. Célunk, hogy igényes, közösségi média kompatibilis tartalmak szülessenek, melyeken görgetés közben megragad a felhasználók szeme, legyen ez statikus vagy mozgókép, gif, story, video. A túlszerkesztett képek és a stock fotók ideje lejárt!

 • elkészítjük a brandektől kapott képekből a posztokat
 • elkészítjük a szöveges tartalmakat, nyereményjáték szabályzatot
 • a termékeket akár videós formában elkészítjük, influencerek segítségével promótáljuk is

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom melyik érdekelKözösségi marketing audit érdekelFolyamatos közösségi marketing érdekelKözösségi marketing tanácsadás érdekel

  Üzenet

  Social cikkeink

  2024.03.04.
  Hol találod meg a célcsoportod? Generációs socialtérkép
  Hogyan találjuk meg márkaként a közös hangot a generációkkal az egyes platformokon? 5 platform, 4 generáció és egy térkép, ami segít eligazodni a generációs marketing univerzumában.
  2024.02.22.
  Threads gyorstalpaló márkáknak – 5 tipp a kommunikációhoz
  A kezdetek óta figyeljük az oldalt és a márkákat, így összegyűjtöttünk pár hasznos ajánlást, amik alapján könnyebben tudod belevetni magad vállalkozásoddal a Threads világába.
  2024.02.19.
  5+1 jó ChatGPT prompt a szövegíráshoz
  Az OpenAI chatbot egy kiváló eszköz arra, hogy tized annyi idő alatt minőségi tartalmakat; érdekes közösségi média poszt szöveget, hatékony hírlevelet és jól optimalizált blogcikket gyártsunk vele. De hogyan kell jól használni a ChatGPT-t?
  2023.12.14.
  Kreatív AI lehetőségek a gyakorlatban plusz advantage kampányok
  Az Mesterséges Intelligencia (MI) forradalma mára a tartalomgyártást is átformálja. Social media tanácsadóként igyekszünk mi is beépíteni a munkánkba és segítségül hívni a mindennapi feladatok és folyamatok során.