Online marketing megoldások a webshopok számára

 

A webshop marketingben szakértő ügynökség, jelenleg is 60+ webáruház partnerrel.

Stratégiai gondolkodás, átlátható folyamatok.

Profi szakemberek 10+ országban szerzett, 10+ éves tapasztalattal.

A hazai marketing szakma elismert és díjazott szereplője.

Full-service ügynökség 360 fokos online marketing támogatással.

Ha webáruház tulajdonosként online marketing partnert keresel, jó helyen jársz.

 

Nézd meg ügyfeleink véleményeit rólunk!

Hogyan tud az online marketing válaszolni az webáruházak próbatételeire?

Az online marketing eszköztára testreszabható, mérhető, és az offline lehetőségeknél jelentősen költséghatékonyabb megoldásokat tud nyújtani az webáruházi szereplőknek.

Cégünk, ahogy nekik is, neked is tud segíteni a webáruházadat felpörgetni vagy éppen nyereségesebbé tenni, mindegy, hogy milyen terméket árulsz! 

A Temu-jelenség

Nem a Temuval indult, az AliExpress, a Wish, vagy éppen a divat szegmensben a Shein is hasonló  módon uralta le a piacot. Hihetetlen marketingbüdzsével és széles kínálattal csábítják a vásárlókat, nagyon alacsony árak mellett. A Temu 2023-ban folyamatosan veszteséget termelt, azonban így is folytatja a terjeszkedést, hiszen hosszú távon ez jelenti számára a profitot. A világon mindenhol szenvednek a webshopok a jelenségtől, mert elszívják a vevőket és még növelik is a hirdetési költséget.

Ezért is fontos a konkrét stratégia és a nagyon pontosan megcélzott közönség. Illetve az árverseny helyett a minőségben és a megbízhatóságban felvenni a harcot velük. Inkább arra hegyezni a kommunikációt, hogy a világ másik feléről érkező, silány minőségű termék helyett közelebbi kereskedő, magas minőségű portékáját válassza a vevő.

A bizonytalan és nehéz helyzet miatt fontos, hogy a marketingstratégia is átgondolt és hatékony legyen, amiben full marketing ügynökségként komoly tapasztalattal rendelkezünk.

Brandépítés, mint marketingeszköz

A webáruházak piaca elég telített. Egy-egy terméket sok helyről be lehet már szerezni az interneten keresztül. Ezért sikeres webshop építésénél fontos, hogy akár találsz, akár nem egy teljesen egyedi, lefedetlen piacot, építs erős brandet!

A vásárlók nagy része szeret megszokott, megbízható helyről rendelni. Ezért a megfelelő befektetett energiával még egy telített piacon is sikeres lehetsz.

Emellett természetesen mindig erős eszköz a kuponok, akciók, kedvezmények alkalmazása is. Viszont ne feledd, bár használatuk rövid távon számottevő bevételnövekedést hoz, ha nincs konkrét célod és megfelelő stratégiád, hosszabb távon akár profitvesztést okozhat!

„Az e-commerce területén a verseny egyre intenzívebbé válik, így elengedhetetlen egy hatékony online marketing stratégia alkalmazása annak érdekében, hogy egy webáruház kiemelkedjen a tömegből. Az AI eszközök kiváló lehetőségeket kínálnak ezen a téren. A webáruházak számára a látogatók konverzióra való átalakítása az egyik legfontosabb cél. A Google Ads kiváló lehetőséget kínál erre, legyen szó ROAS alapú vagy árrés alapú optimalizációról. A GA4 méréstechnika lehetőséget biztosít a konverziós követésre, valamint segíti a legjobb eredményeket hozó kampányok és hirdetések működtetését akár több ezer termékre esetében is. A remarketing kampányok kulcsfontosságúak a potenciális vásárlók újbóli elérésében és a konverziós arány növelésében. Ez a módszer segít maximalizálni az értékesítéseket. Amennyiben szeretnéd, hogy webáruházad kiemelkedjen a versenytársak közül az online térben, és kihasználja az AI eszközök és a Google Ads nyújtotta lehetőségeket, kérj tanácsadást tőlünk, és segítünk neked a sikeres online jelenlét kialakításában!“

Szabó Balázs, PPC divízió vezető 10+ éve foglalkozik webáruház marketinggel

Webáruház marketing szolgáltatásaink

Webáruház ügyfeleinknek 360 fokos marketing szolgáltatáscsomagot nyújtunk, mely lehetővé teszi, hogy minden fontos csatornán megszólíthassák a potenciális vásárlókat.

Minden általunk létrehozott, menedzselt és karbantartott marketing eszköz célja, hogy az érdeklődő kattintó költsön, illetve visszatérő vásárlóként rendszeresen megjelenjen.

Webáruház marketing & HD marketing: Miért minket válassz?

A HD marketing csapata érti és folyamatosan monitorozza az itthon elérhető webáruházak kínálatát, trendjeit, lehetőségeit és kihívásait, meglévő és jövőbeni ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva. 

Naprakész online marketing szolgáltatásainkkal abban tudunk segíteni, hogy a megfelelő fogyasztók megtalálásával és meggyőzésével növekedjen a konverziók száma, illetve a vásárlókkal történő kapcsolattartás formálásával egyre nagyobb bizalommal forduljanak márkád felé.

A márkaazonos, vásárlásükat ösztönző weboldaltól a keresőben történő megjelenések optimalizálásáig, a közösségi média profilok és a hírlevelek menedzseléséig azon dolgozunk, hogy szakértelmünkkel segítsük a szektor növekedését.

Proaktív gondolkodás – HD Marketing

Proaktív gondolkodás

Gyakran keresünk meg ötletekkel a szektorodat érintő újdonság vagy az üzletmenetedet érintő piaci változás, hasznos eszközök és lehetőségek kapcsán.
Szolgáltatások profi menedzselése – HD Marketing

Szolgáltatások profi menedzselése

Szakértő csapatunk stratégiai folyamatok szerint végzi a munkáját, az ügyfél igényeit és a piaci sajátosságokat figyelembe véve.
Havi elemzés és tervezés – HD Marketing

Havi elemzés és tervezés

“Merre tovább” megbeszéléseket, a piac szezonjait vizsgáló meetingeket, és közös ötleteléseket is tartunk ügyfeleinkkel.
Folyamatos mérés, monitorozás – HD Marketing

Folyamatos mérés, monitorozás

Folyamatosan vizsgáljuk a marketingkommunikációs eszközök és kampányok hatékonyságát, felülvizsgáljuk a korábbi eredményeket és tanulunk belőlük.
Full-service működés – HD Marketing

Full-service működés

Ha további szolgáltatásokra van szükséged, full service online marketing ügynökségként házon belül tudjunk eleget tenni a kéréseidnek.

Webáruházak, akiknek például segítünk 

Webáruház marketing tudásanyag ajándékba!

Ha még nem állsz készen együttműködni egy ügynökséggel, de szükséged van online marketing támogatásra a webáruház szektorban, töltsd le ingyenes tudásanyagunkat:

 • Melyek a szektor kihívásai marketinges szemmel a 2024-es évben? 

 

 • Melyek azok a feltörekvő marketing megoldások, amiket neked is érdemes lenne kipróbálnod oktatási szereplőként?

 

 • Mik azok a marketing eszközök, amiket mindenképpen használnod kell 2024-ben?

A 40+ diás tudásanyagot a lenti űrlap kitöltésével kapod meg!

* kötelezően kitöltendő

A HD Agency Kft. (HD marketing) felhasználhatja adataidat hírlevél küldése céljából az oldalon található adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található "Leiratkozás" gomb segítségével, vagy kapcsolatba léphetsz velünk az oldalon található elérhetőségeken.

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

  Nem igazán tudomEgyszeri audit érdekelKiszerveznék marketing feladatot

  Üzenet