Online marketing megoldások a szépségipari szektorban

 

Az online szépségipar marketingben szakértő ügynökség.

Stratégiai gondolkodás, átlátható folyamatok.

Profi szakemberek 10+ országban szerzett, 10+ éves tapasztalattal.

A hazai marketing szakma elismert és díjazott szereplője.

Full-service ügynökség 360 fokos online marketing támogatással.

Ha szépségipari kereskedőként vagy szolgáltatóként online marketing partnert keresel, jó helyen jársz.

 

Nézd meg ügyfeleink véleményeit rólunk!

Hogyan tud az online marketing válaszolni a szépségipar próbatételeire?

Az online marketing eszköztára testreszabható, mérhető, és az offline lehetőségeknél jelentősen költséghatékonyabb megoldásokat tud nyújtani a szépségipari szereplőknek.

A szépségipar mindig is egy aktívabb szektor volt az online térben. Az emberek keresik az ilyen termékeket és szolgáltatásokat, nyitottak az újdonságokra, meg lehet őket győzni akciókkal. Itt kiemelten fontos, hogy milyen a hirdetett márka/szolgáltatás ismertsége, lehet-e az online téren kívül találkozni velük. 

Nehéz hirdetni a témában

Mind a Google, mind a Meta (Facebook-Instagram) hirdetési rendszereiben egy adott személy egészséghez kötődő információi miatt érzékeny/szürke kategóriában vannak a szépség szolgáltatásokat hirdetők is. Ez jóval szigorúbb szabályokat, sűrűbb és hosszabb ideig tartó ellenőrzést, gyakoribb letiltásokat, valamint egyes hirdetési megoldások használatának tiltását szokta jelenteni.

2024-ben az online marketing már nem csak előnyt jelent az szépségipari cégek számára, hanem elengedhetetlen a sikeres működésük érdekében. Az ügyfelek elsősorban az interneten keresnek termékeket, szolgáltatásokat, és elvárják, hogy a megbízható szépségipari vállalkozások online jelenléttel rendelkezzenek. A szépségipari marketing sajátos kihívásaival szembenézve a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell az új, eszközalapú technológiai trendekhez.

A megfelelő online marketing stratégia azzal tudja támogatni a szépségipari szereplők versenyképességét, hogy bevonzza és megtartja azokat a fogyasztókat, akik továbbra is költenek szépségipari termékekre és szolgáltatásokra.

„Az elmúlt évek tapasztalatai alapján azt látjuk, hogy a szépségápolás iránt érdeklődők kiemelt tudatossággal állnak saját bőrük, hajuk, szépségük ápolásához. Éppen ezért, már régen nem elég egy szép csomagolás, egy frappáns marketingüzenet. A verseny hatalmas, úgy tudunk kiemelkedni, ha betekintést engedünk a felhasználóknak a termék mögötti folyamatokba, értékekbe, és ezek mellett edukációs tartalmakat készítünk számukra. Erre az egyik legalkalmasabb eszköz a social media, ahol közvetlen kapcsolatot alakíthatunk ki célközönségünkkel és átadhatjuk a márka értékeit.”

Bertók Veronika, Social Divízió vezető 10+ éve foglalkozik szépségipari marketinggel

Online szépségipari marketing szolgáltatásaink

Szépségipari ügyfeleinknek 360 fokos marketing szolgáltatáscsomagot nyújtunk, mely lehetővé teszi, hogy minden fontos csatornán megszólíthassák a potenciális vásárlókat.

Minden általunk létrehozott, menedzselt és karbantartott marketing eszköz célja, hogy az érdeklődő kattintó (első vagy visszatérő) vásárlóvá váljon. 

Szépségipari marketing & HD marketing: Miért minket válassz?

A HD marketing csapata érti és folyamatosan monitorozza a szépségipar állapotát, trendjeit, lehetőségeit és kihívásait, meglévő és jövőbeni ügyfelei érdekeit szem előtt tartva.

Naprakész online marketing szolgáltatásainkkal segítünk abban, hogy a megfelelő ügyfelek megtalálásával és meggyőzésével növeld a szépségipari kezelések és termékek értékesítését. A szépségszalonokkal, kozmetikai márkákkal, és beszállítókkal való kapcsolattartás formálásával egyre nagyobb bizalomra tehetsz szert a szépségipar szereplői körében. Célunk, hogy a vállalkozásod kiemelkedjen a versenytársak közül, és erős, hosszú távú ügyfélkapcsolatokat építs ki.

A márkaazonos, üzleti lehetőségeket ösztönző weboldaltól a keresőben történő megjelenések optimalizálásáig, a közösségi média profilok és a hírlevelek menedzseléséig azon dolgozunk, hogy szakértelmünkkel segítsük a szektor növekedését.

Proaktív gondolkodás – HD Marketing

Proaktív gondolkodás

Gyakran keresünk meg ötletekkel a szektorodat érintő újdonság vagy az üzletmenetedet érintő piaci változás, hasznos eszközök és lehetőségek kapcsán.
Szolgáltatások profi menedzselése – HD Marketing

Szolgáltatások profi menedzselése

Szakértő csapatunk stratégiai folyamatok szerint végzi a munkáját, az ügyfél igényeit és a piaci sajátosságokat figyelembe véve.
Havi elemzés és tervezés – HD Marketing

Havi elemzés és tervezés

“Merre tovább” megbeszéléseket, a piac szezonjait vizsgáló meetingeket, és közös ötleteléseket is tartunk ügyfeleinkkel.
Folyamatos mérés, monitorozás – HD Marketing

Folyamatos mérés, monitorozás

Folyamatosan vizsgáljuk a marketingkommunikációs eszközök és kampányok hatékonyságát, felülvizsgáljuk a korábbi eredményeket és tanulunk belőlük.
Full-service működés – HD Marketing

Full-service működés

Ha további szolgáltatásokra van szükséged, full service online marketing ügynökségként házon belül tudjunk eleget tenni a kéréseidnek.

Akiknek segítünk a szépség piacon

Szépségipari marketing tudásanyag ajándékba!

Ha még nem állsz készen együttműködni egy ügynökséggel, de szükséged van online marketing támogatásra a beauty szektorban, töltsd le ingyenes tudásanyagunkat:

 • Melyek a szektor kihívásai marketinges szemmel a 2024-es évben? 

 

 • Melyek azok a feltörekvő marketing megoldások, amiket neked is érdemes lenne kipróbálnod oktatási szereplőként?

 

 • Mik azok a marketing eszközök, amiket mindenképpen használnod kell 2024-ben?

A 40+ diás tudásanyagot a lenti űrlap kitöltésével kapod meg!

* kötelezően kitöltendő

A HD Agency Kft. (HD marketing) felhasználhatja adataidat hírlevél küldése céljából az oldalon található adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található "Leiratkozás" gomb segítségével, vagy kapcsolatba léphetsz velünk az oldalon található elérhetőségeken.

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

  Nem igazán tudomEgyszeri audit érdekelKiszerveznék marketing feladatot

  Üzenet