Hírlevelezés, automatizálás

A jól menedzselt hírlevelezés napjainkban a reneszánszát éli, az olvasók számára érdektelen levelek (spam) korszaka lejárt! A modern, felhasználók viselkedését figyelembe vevő, egyedileg megírt email kampányok és automatizált rendszerek, folyamatosan épített adatbázis mellett hozzájárulhatnak vállalkozásod sikeréhez. Mi a piaci ismereteinket felhasználva segítünk kihozni számodra a legtöbbet ebből az online marketing eszközből!

Hírlevél szolgáltatásaink

Több éves tapasztalattal rendelkező hírleveles csapatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy a közös munka során egy jól kialakított, értékteremtő email marketing stratégia mentén segíthessünk a felhasználóid elkötelezésében, a márkád erősítésében, valamint a konverzióid számának növelésében.

Mindegy, hogy egy általad választott levélküldő rendszert vagy saját fejlesztést használsz; hogy jelenleg nincs vagy kisebb méretű az adatbázisod; hogy milyen szektorban működik a céged; a hatékonyság növelésének számos formája létezik.

hírlevél elválasztó sáv

Audit

Úgy érzed, hogy nem hozod ki a maximumot a hírlevelezésből?

Rövid időn belül átvizsgáljuk az adatbázisodat, a feliratkozási folyamatot, annak GDPR és jogi megfelelését, a használt rendszer lehetőségeit, valamint a korábbi hírlevelek felépítését és hatékonyságát. Az elkészült audit anyag alapján javaslatot teszünk arra, hogy milyen mértékben és hogyan lehetne eredményesebb ez a marketing eszköz.

Tanácsadás

Javaslatokra, ötletekre van szükséged a hatékonyság növeléséhez?

Az adatbázis menedzsmentjén, illetve a mai trendeknek megfelelő hírlevél felépítésén túl egyéb tanácsokkal is ellátunk téged. Tudd meg te is, hogy milyen automata folyamatok beállításával lehetne kihozni a legtöbbet aktív és inaktív feliratkozóidból egyaránt!

Teljeskörű menedzsment

Mi történik, ha kiszervezed hozzánk az egész folyamatot?

A hírlevelezés minden lépését tanácsadóink végzik, a fiók kialakításától, a kampánytervezésen át a kivitelezésig. Emellett ők kommunikálnak a fejlesztővel is, így neked csak az üzleti ajánlatok kialakításában kell részt venned.

Tapasztalataink alapján pedig folyamatosan optimalizáljuk, fejlesztjük a már meglévő folyamatokat, az aktuális piaci trendek és az eredmények figyelembevételével.

Adatbázis növelés

Minden folyamat rendben van, de jobb lenne még több emberhez eljutni?

Tanácsadóink kreatív ötletei és aktív hozzájárulása eredményeképpen, minőségi email címekkel tudod növelni az adatbázisodat, így jól szegmentált, növekvő számú feliratkozói listához juthatnak el ajánlataid! Ne feledd, a saját adatbázis óriási érték!

Oktatás, egyéni konzultáció

Egyéni vállalkozóként vagy kisebb cégként önállóan menedzselnéd hírlevelezésedet, vagy marketinges kollégád tudását mélyítenéd el a területen?

Keress minket elérhetőségeinken, hiszen egyéni konzultáció keretén belül nem csak a hírlevél küldés alapjait tanítjuk meg, de számos személyre szabott tanáccsal is segítünk téged.

MailChimp Expert minősítésünk

A MailChimp a világ legnépszerűbb és legtöbb cég által használt hírlevél küldő rendszere. A minősítés megszerzéséhez esettanulmányokon keresztül kellett bemutatni a hozzáértésünket a következő területeken: – a MailChimp rendszerének alapos ismerete – tapasztalat sablonok és listák, autoresponder folyamatok kialakításában-, valamint vizsgát tenni a szakmai tudásunkról.

A 2021 elején a megújult minősítési rendszerben, mint első magyar cég rendelkezünk mindhárom MailChimp Certified minősítéssel, ezzel bizonyítva, hogy bármilyen szektorban működő cégnek képesek vagyunk a MailChimp rendszerében a legmagasabb szolgáltatási szintet nyújtani.

Marketing automatizálás szolgáltatásaink

Optimonk

Bevétel növelés, listaépítés és vásárlási élmény Optimonk használatával?

A népszerű pop-up rendszerben tanácsadóink segítenek a létrehozástól, az üzenetek kialakításán keresztül, a feliratkozószám/vásárlószám maximalizálásáig mindenben.

Chatbotok

Kezeljük le az egyszerűbb kommunikációs-navigációs folyamatokat botokkal!

A chatbotok pár éve már elérhetőek, de Magyarországon még gyerekcipőben jár a marketinges szempontú használatuk. Legyen szó a honlapon működő verzióról vagy mondjuk a Facebook vagy Viber felületén futóról, marketinges tanácsadó kollégáink mind a beállításban, mind az üzemeltetésben segítenek.

Web push üzenetek

Bármikor elérni egy felhasználót, amikor online van de nem jár az oldalunkon?

A remarketing megoldások mellett a web push üzenetek nagyon hatékony módjai annak, hogy szegmentáltan, nagy interakciós arányt elérve kommunikálhassunk a felhasználókkal. Cégünk leginkább – de nem kizárólag – a Onesignal rendszerével nyújt ilyen megoldást.

Automatizációs rendszerek

A marketing folyamatok csúcsai!

Van egy üzleti célunk, vannak eszközeink, de hogyan fognak ezek hatékonyan együttműködni, úgy hogy minimalizáljuk az elérési átfedéseket és a felesleges költést? Az Emarsys és a Salesmanago rendszerei ebben segítenek, csak egy profi tanácsadó kell melléjük, hogy a Te szolgálatodra álljanak.

Intelligens ajánlók

Na de mit ajánljunk egy új felhasználónak a 10 000 termékünkből?

10 000 termék, 20 fő- és 80 al-kategóriára bontottan? Mind a honlapon belül, mind a hírlevelekben – üzleti, valamint perszóna adatok alapján – hatékonyan lehet termékeket ajánlani, amikkel jóval nagyobb konverziós arány érhető el. Cégünk a Yusp és az Emarsys rendszereivel dolgozva nyújt Neked megoldást erre.

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

  MailChimpet használokMás levélküldőt használok

  Nem tudom a listám méretét5 ezernél kisebb a listám5 ezernél nagyobb a listám

  Üzenet

  Hírlevél, automatizálás cikkeink:

  2024.02.28.
  Még több AI által támogatott funkció a Mailchimpben!
  A mesterséges intelligencia számtalan módon tudja segíteni és kiegészíteni a marketing szakemberek munkáját. Alkalmazását mindenkinek ajánljuk, aki az Ecommerce szektorban dolgozik, ugyanis a versenyképesség fenntartása szempontjából kiemelt fontosságú a használata.
  2024.02.19.
  5+1 jó ChatGPT prompt a szövegíráshoz
  Az OpenAI chatbot egy kiváló eszköz arra, hogy tized annyi idő alatt minőségi tartalmakat; érdekes közösségi média poszt szöveget, hatékony hírlevelet és jól optimalizált blogcikket gyártsunk vele. De hogyan kell jól használni a ChatGPT-t?
  2024.01.15.
  Tervezz előre marketing naptárral
  Egy új esztendő kezdete minden vállalkozás életében az éves üzleti stratégia felállításával, illetve a már meglévő marketing és egyéb tevékenységek optimalizálásával kezdődik.
  2023.08.11.
  Perszonalizált email marketing: 10 bevált módszer a személyre szabáshoz
  A hírlevelezéssel kapcsolatban gyakran felmerül, hogy nehéz vele kiemelkedő eredményeket elérni abban a marketingzajban, ami a felhasználók postafiókjában jelen van. Ebben viszont segíthet a személyre szabás. Cikkünkben bemutatjuk, hogyan gondoskodhatsz a személyre szabott élményről email kampányaid megalkotása során!