Hírlevél, automatizálás

Hírlevelezés és marketing automatizálás szolgáltatásaink

Hírlevelezés modern módon

Hogyan hatékony a hírlevelezés még mindig?

Jól szegment, egyéni ajánlatokkal és jó tartalommal teli, mobilra optimalizáltan kialakított hírlevelek még mindig hatékonyak.

Tanácsadóink segítenek benne, hogy az Öné is ilyen lehessen!

Marketing automatizációs eszközök

Hogyan érhetjük el azokat, akiket hírlevéllel már nem?

Rengeteg új eszközt tudunk használni, amik jelenleg még kisebb volumenben képeseket felhasználókat elérni, de jóval nagyobb hatékonysági és interakciós aránnyal, mint a hírlevelek.

Ezeket egy  marketing automatizációs folyamatba szervezzük Önnek. 

Hozzuk ki a legtöbbet a már elért felhasználókból!

A sokszor temetett hírlevelezés virágkorát éli, csak már teljesen máshogy működtetve hatékony. Ezt kiegészítették különböző automatizálási eszközök, amikkel még jobb eléréssel tudjuk a meglévő felhasználóinkat üzleti cselekvésekre ösztönözni.

Hírlevél szolgáltatásaink

      Válassza Magyarország egyetlen MailChimp Expert minősítésű ügynökségét! A Mailchimp a világ egyik legismertebb hírlevél küldő szolgáltatás, és mi kihozzuk a maximumot belőle, legyen szó hírlevél designról, ecommerce funkciókról vagy integrációkról!

Úgy érzi, hogy többet ki lehetne hozni a hírlevelezésből?

Rövid időn belül átvizsgáljuk az adatbázisát, a használt rendszer lehetőségeit, a korábbi hírlevelek felépítését és hatékonyságát. Az elkészült audit anyag alapján megmondjuk, hogy mennyivel lehetne hatékonyabb ez a marketing eszköz.

Javaslatokra, ötletekre van szüksége a hatékonyság növeléséhez?

Az adatbázis javításától, a szegmensek kialakításán és a hírlevél felépítésén keresztül még arra is javaslatokat teszünk, hogy mikor lenne a legjobban megtérülő a levelek kiküldése. De abban is segítünk, hogy milyen automata folyamatokkal lehetne kihozni a legtöbbet az inaktív adatbázis tagokból.

Mi történik, ha kiszervezi hozzánk az egész folyamatot?

A hírlevelezés minden lépését – egy esetleges küldési rendszer változtatásától – a tanácsadóink végezik, ők kommunikálnak a grafikussal és a fejlesztővel, Önnek csak az üzleti ajánlatok kialakításában kell részt vennie. Tanácsadóink tucatnyi más ügyfelünknél felhasznált tapasztalatokat beépítik az Ön hírlevél szolgáltatásába is.

Minden folyamat rendben van, de jobb lenne még több emberhez eljutni?

A tanácsadóink ötleteivel és aktív segítségével minőségi email címekkel tudja adatbázisát növelni, így jól szegment de növekvő számú felhasználóhoz juthatnak el ajánlatai!

Marketing automatizálás szolgáltatásaink

A marketing folyamatok csúcsai!

Van egy üzleti célunk, vannak eszközeink, de hogyan fognak ezek hatékonyan együttműködni, úgy hogy minimalizáljuk az elérési átfedéseket és a felesleges költést? Az emarsys és a Salesmanago rendszerei ebben segítenek, csak egy profi tanácsadó kell melléjük, hogy az Ön szolgáltatára álljanak.

Na de mit ajánljunk egy új felhasználónak a 10 000 termékünkből?

10 000 termék, 20 fő- és 80 al-kategóriára bontottan? Mind a honlapon belül, mind a hírlevelekben – üzleti valamint perszona adatok alapján – hatékonyan lehet termékeket ajánlani, amikkel jóval nagyobb konverziós arány érhető el. Cégünk a Yusp és a Scarab rendszereivel dolgozva nyújt Önnek megoldást erre.

Bármikor elérni egy felhasználót, amikor online van de nem jár az oldalunkon?

A remarketing megoldások mellett a web push üzenetek nagyon hatékony módjai annak, hogy szegmentáltan, nagy interakciós arányt elérve kommunikálhassunk a felhasználókkal. Cégünk leginkább – de nem kizárólag – a Onesignal rendszerével nyújt ilyen megoldást.

Kezeljük le az egyszerűbb kommunikációs-navigációs folyamatokat robotokkal!

A chatrobotok pár éve már elérhetőek, de Magyarországon még gyerekcipőben jár a marketinges szempontú használatuk. Legyen szó a honlapon működő verzióról vagy mondjuk a Facebook vagy Viber felületén futóról, marketinges tanácsadó kollégáink mind a beállításban, mind az üzemeltetésben segítenek.

Optimonk kezelése

A népszerű pop-up rendszerben tanácsadóink segítenek a létrehozástól, az üzenetek kialakításán keresztül, a feliratkozószám/vásárlószám maximalizálásáig mindenben.

Referenciáink

220volt BW logo
cervinus black white

Kapcsolatkérés

  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  MailChimpet használokMás levélküldőt használok  Nem tudom a listám méretét5 ezernél kisebb a listám5-20 ezer közötti a listám20-50 ezer közötti a listám50 ezer feletti a listám

  Üzenet


  Marketing automatizálás cikkeink

  10 email marketing trend 2022-ben

  Napjainkban emailen keresztül szinte bárkit el lehet érni, ugyanakkor a figyelem megszerzése és megtartása egyre nehezebbé, bonyolultabbá vált. Ezáltal igazán lényeges, hogy az aktuális trendeket figyelembe véve alakítsuk ki email kommunikációnkat, annak érdekében, hogy leveleinkre semmiképp se zavaró tényezőként, hanem egy plusz értékként tekinthessenek feliratkozóink. […]

  | 2022/04/04|Kategóriák: Automatizáció, Hírlevél|0 Komment

  Így kerüld el a SPAM mappát! – Tippek, hogy miket érdemes figyelembe venni

  Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy csökkent a hírleveleid megnyitási aránya? Ez esetben érdemes az email marketing mumusát, a spambe kerülés esélyét is számításba venned. […]

  | 2022/01/17|Kategóriák: Automatizáció, Hírlevél|0 Komment

  Tippek a sikeres email kampányokhoz – Q4-ben is!

  Közeledik az év vége! Ha 2021 utolsó hónapjaiban még jobban ki szeretnéd használni az e-mail marketingben rejlő lehetőségeket, akkor olvasd el rövid összefoglalónkat, amelyben összegyűjtöttünk pár tippet, hogy mire érdemes figyelni ezen az online marketing csatornán. Mitől lesz manapság sikeres egy e-mail marketing kampány? […]

  | 2021/10/21|Kategóriák: Automatizáció, Hírlevél|0 Komment

  iOS 15 frissítés: megváltozott az email marketing jövője?

  Az Apple a Facebook után igencsak felbolygatja 2021 őszén az email marketing területét is. Már elérhető iOS 15, az iPadOS 15 és a macOS Monterey operációs rendszer frissítések esetén a “Mail Privacy Protection” és a “Hide my email” funkció is bevezetésre kerül a felhasználók adatainak védelme érdekében, amely nagy hatást gyakorol email kampányaink, valamint adatbázisunk elemzésére és optimalizálására. […]

  | 2021/09/22|Kategóriák: Automatizáció, Hírlevél|0 Komment

  Eljött az adatbázis építés ideje!

  Még sosem küldtél hírlevelet, de belevágnál a cégeddel? Az első kérdés, ami ilyenkor felmerülhet, hogy hogyan is gyűjtsünk feliratkozókat? Ha pedig már régóta osztasz meg hasznos tartalmakat, termék ajánlókat, cikkeket, kedvezményeket és érdekes információkat, akkor is jól jöhet egy-egy újabb feliratkozó, aki később potenciális vásárlóvá válhat. […]

  | 2021/08/05|Kategóriák: Automatizáció, Hírlevél|0 Komment

  Az ember az e-mail cím mögött

  A hirtelen kitörő világjárvány jelentősen átformálta az életünket, de ezzel együtt fogyasztói szokásainkat és igényeinket is. Az elmúlt időszakban sokkal nagyobb szükség volt az online kapcsolattartásra, mint ezelőtt bármikor. […]

  | 2021/06/21|Kategóriák: Automatizáció, Hírlevél|0 Komment