Google Ads eredményeink és minősítéseink

A Google Minősített Partner (Kiemelt Partner) státusz egy olyan hivatalos elismerés, amit azok az ügynökségek kaphatnak meg, akik az elmúlt 90 napban legalább 10 000 USD (kb. havi 933.000 Ft) összegben kezeltek Google Ads hirdetéseket az ügyfeleiknek és legalább két egyéni képesítéssel rendelkező alkalmazott dolgozik a cégnél.

Büszkék vagyunk rá, hogy azon ügynökségek közé tartozunk, akik az egyik legnagyobb Google Ads költést kezelik a hazai piacon, hazai és külföldi ügyfeleknek egyaránt. Ezt a Google egy hivatalos oklevéllel is elismerte, így cégünk lett 2016-ban a legtöbb Ads büdzsét kezelő magyar ügynökség (ezt a titulust azóta sem osztották ki).

A céges szintű minősítéshez szükséges az, hogy a tanácsadók egyénileg is rendelkezzenek az 5 területre vonatkozó vizsgák közül legalább kettővel. Ezen vizsgákat éves rendszerességgel újra le kell tenni, így biztosítva hogy naprakész a tanácsadó tudása a Google Ads rendszerben.

A céges minősítésünk a képre kattintva érhető el.

Google Analytics minősítés

A Google Analytics minősítési programja hasonló az Google Ads rendszeréhez, hiszen itt is van egyéni és vállalati szintű akkreditáció, amelyet azok az ügynökségek és tanácsadó cégek kaphatnak meg, akik webanalitikai, webhelytesztelési, valamint konverzióoptimalizálási szolgáltatásokat nyújtanak online vállalkozások számára.

Bár a Google részéről csak nagyon ajánlott, hogy a minősítést megszerezni kívánó vállalkozásnak legalább 1 db Google Analytics Egyéni Képesítéssel rendelkező munkatársa legyen, jelenleg ennél több kollégánk is rendelkezik ezzel a képesítéssel.

Ezt az egyéni minősítést 1,5 évente meg kell ismételni, ezzel is biztosítjuk ügyfeleink számára, hogy mindig a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk nekik.

Facebook Ads minősítés

A Facebook időről-időre változtatja, hogy milyen szempontrendszer alapján sorolja be a vele együttműködő ügynökségeket. 2020-tól a Business Partner nevű besorolást használja. Ez alapján a cégünk – ahogy a korábbi metódusok alapján is – kiemelt támogatást kap a Facebook európai központjából. Ahhoz, hogy ezt a minősítést megtartsuk, éves vizsgázásokkal, megfelelő számú kezelt hirdetési fiókkal és hirdetési büdzsével kell rendelkeznünk, valamint a fiókok technikai beállítását is magas szinten kell végezzük.

MailChimp Expert Céges minősítés

A MailChimp a világ legnépszerűbb és legtöbb cég által használt hírlevél küldő rendszere.

A minősítés megszerzéséhez esettanulmányokon keresztül kellett bemutatni a hozzáértésünket a következő területeken:

– a MailChimp rendszerének alapos ismerete

– tapasztalat sablonok és listák kialakításában

– tapasztalat az autoresponder folyamatok kialakításában

Valamint vizsgát tenni a szakmai tudásunkról. A 2021 elején megújult minősítési rendszerben, mint első magyar cég rendelkezünk mindhárom MailChimp Certified minősítéssel, ezzel bizonyítva, hogy bármilyen szektorban működő cégnek képesek vagyunk a MailChimp rendszerében a legmagasabb szolgáltatási szintet nyújtani.

A céges minősítésünk a képre kattintva érhető el.

YouTube Certified minősítéseink

A YouTube a világ legnépszerűbb videómegosztó felülete, a második legnépszerűbb keresőoldal. A YouTube Certified minősítés azok az egyének és cégek kaphatják meg, akik vizsgákon bizonyítják, hogy tudják hogyan növelhető egy YouTube csatorna nézettsége; tudja kezelni a YouTube CMS rendszerét és azon keresztül a jogkezelést; tudja hogyan növelje a csatorna által generált monetizált bevételt; valamint tudja milyen típusú tartalmakat érdemes gyártani.

A vizsgákat évente kell megújítani, a következő 4 témakörben:

– Music

– Content Ownership

– Asset Monetization

– Music Rights Management

Cégünkhöz kötődő Star Network-nél jelenleg 4 tanácsadó rendelkezik egyéni YouTube Certified minősítéssel, ezzel a cég is rendelkezik mind a 4 területen a céges minősítéssel.