Ismerd meg a HD marketinget!

Tudd meg kik vagyunk, honnan indultunk, hogyan épül fel a csapatunk, milyen munkamódszerekkel és hitvallás mentén dolgozunk veled!

A HD marketing 'brand' a mögötte álló HD Agency Kft.-vel 2011 márciusában jött létre, azóta is az alapítók menedzselésével működünk. Az első évben 3 munkatárssal, egy maroknyi ügyfélnek a következő szolgáltatásokat nyújtottuk: Google hirdetéskezelés, keresőoptimalizálás és webanalitika.

Az évek alatt ezek mellé behoztuk a szolgáltatások közé a közösségi marketing minden formáját, a hírlevelezést és automatizálást, a tartalomgyártást is. 

A performance fókuszú megoldásokon túl mindig is lehetőséget láttunk a videós tartalmakban, ezért már 2012 óta foglalkoztunk a YouTube nyújtotta lehetőségekkel. Erre építve alakítottuk ki influencer marketing megoldásunkat, ami később mint önálló cég a legnagyobb magyar és nemzetközi brand-eknek és influencereknek nyújt támogatást a Star Network márkanév alatt! Ők azóta is velünk vannak egy irodában, kihasználva a két cég szolgáltatásainak szinergiáit!

A folyamatos növekedés és az új szolgáltatások elindítása hozta magával az organikus munkatárs létszám növekedésünket, aminek a hatására 2019 eleje óta már a harmadik (jelenleg 400 nm-es) irodánkban dolgozunk együtt!

Az ügyfélkörünk továbbra is döntően a piacvezető vagy piacvezetővé válni akaró e-kereskedők valamint a B2B&B2C szolgáltatásokat nyújtó magyar cégekből áll!

A közös munka eredményei mellett büszkék vagyunk, hogy a partnereink minden évben jó pár díjat elhoznak a hazai piacon indított versenyekről!

Tanácsadóink rendszeresen előadnak a legnagyobb magyar marketing és e-kereskedelmi konferenciákon. E mellett több magyar egyetemen is tartanak órákat!

Vizuális típusoknak...


Így épül fel a szervezetünk!

Cégünk döntően belsős munkatársakkal dolgozik, e mellett egyes területeken igénybe vesszük külsős partnerek segítségét is!

A csapat szakmai részre, illetve a sales-irodavezetés-pénzügy-HR részeket magába foglaló részre oszlik, a két alapító külön felel ezekért!

A 4 legtöbb munkatársat foglalkoztató területünk: a közösségi marketing; a Google hirdetések+Analitika; a Tartalomgyártás+Automatizálás és a SEO - Keresőoptimalizálás mind egy-egy divízió vezető felügyelete alatt működik!

Ez a működési modell biztosítja számunkra, hogy az egyes csapatok dinamikusan tudjanak reagálni az adott részpiacok változásaira, de a relatíve kis létszám nem gátolja a közös munkát olyan ügyfeleknél, akik 2+ terület szolgáltatásait veszik tőlünk igénybe!

 
 

Nézd meg a csapatainkat!

Kattints a linkre, ahol meg tudod nézni a munkatársainkat, láthatod a vezetőinket.

Hitvallásaink


Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

Nem bevétel-, hanem sikerorientáltak vagyunk a partnerekkel.

Nem a profit hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyat kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk, ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

Karrier

Dolgozz velünk!

Kattints a linkre, hogy megnézhesd milyen új csapattagot keresünk éppen.

 

A csapat szakmai részre, illetve a sales-irodavezetés-pénzügy-HR részeket magába foglaló részre oszlik, a két alapító külön felel ezekért!

A 4 legtöbb munkatársat foglalkoztató területünk: a közösségi marketing; a Google hirdetések+Analitika; a Tartalomgyártás+Automatizálás és a SEO - Keresőoptimalizálás mind egy-egy divízió vezető felügyelete alatt működik!