Online marketing megoldások gasztronómia szektorban

 

A gasztronómia online marketingben szakértő ügynökség.

Stratégiai gondolkodás, átlátható folyamatok.

Profi szakemberek 10+ országban szerzett, 10+ éves tapasztalattal.

A hazai marketing szakma elismert és díjazott szereplője.

Full-service ügynökség 360 fokos online marketing támogatással.

Ha gasztronómiával foglalkozol és online marketing partnert keresel, jó helyen jársz.

 

Nézd meg ügyfeleink véleményeit rólunk!

Hogyan tud az online marketing válaszolni a vendéglátóhelyek próbatételeire?

Az online marketing eszköztára testreszabható, mérhető, és az offline lehetőségeknél jelentősen költséghatékonyabb megoldásokat tud nyújtani a gasztro szektor szereplőinek.

A megfelelő marketing stratégia, az employer branding és az aktív közösségi média kommunikáció vonzóvá teszi vállalkozásod a potenciális alkalmazottak számára, növeli a hétköznapi vendégforgalmadat és követi a piaci igények változásait.

A hype és a közösségi média, mint marketingeszköz

A Simon’s Burger példája jól mutatja, hogy az alapos piaci ismeret és a tudatos marketing lehetővé teszi a magas árbevételt. Alapos megfontolás után építették fel a teljes brandet és arculatot, ami hatalmas sikerhez vezetett már az első évben. A marketingbe bevonták az online tartalomgyártó közösséget is, amivel elég hamar hype-ot tudtak generálni, ami segített a gyors növekedésben.

A tudatos és több platformon végzett marketing kulcskérdés az érvényesülése szempontjából a szektorban.

A vendéglátás manapság egyre több kihívással kerül szembe, ráadásul azt tapasztalom, hogy sokszor már azelőtt bezárnak vendéglátó egységek, hogy az emberek valóban kipróbálhatták volna, ami jelentősen köszönhető az online jelenlét, valamint legfőképp a tudatos online jelenlét hiányának. Mivel egyébként is rengeteg feladattal jár az üzemeltetés, az online marketing területén pedig számtalan eszköz áll rendelkezésre, amik nélkül csak hátrányba lehet kerülni, kardinálissá vált a hozzáértő csapattal közös munka. Az együttműködés során megtaláljuk hogyan tárhatunk a releváns célközönséged elé a legjobban, akikből a visszatérő vendégeket is megalapozzuk; hogyan töltsük fel az üres asztalokat, napokat, hogy a személyzet se unatkozhasson; hogyan minimalizájuk a függőséget a futár cégek felé és, hogy egy valóban modern világba illő arculattal rendelkezz.

Hujber Robin, senior PPC tanácsadó, 3 éve foglalkozik gasztronómia marketinggel

Gasztro marketing szolgáltatásaink

Gasztronómiai ügyfeleinknek 360 fokos marketing szolgáltatáscsomagot nyújtunk, mely lehetővé teszi, hogy minden fontos csatornán megszólíthassák a potenciális vendégeket.

Minden általunk létrehozott, menedzselt és karbantartott marketing eszköz célja, hogy az érdeklődő kattintó költsön, illetve visszatérő vásárlóként rendszeresen megjelenjen.

Tartalommarketing

Landing oldal készítése

A márkaképhez illeszkedő, informatív, a jogszabályi tájékoztatási kötelezettségeknek megfelelő, figyelemfelkeltő, az ajánlatokat meggyőzően bemutató, és a helyfoglalásokat hatékonyan kezelni tudó landing oldalakat és weboldalakat készítünk, amelyek az érdeklődőket fizető vendégekké konvertálják.
Online tartalomgyártás

Vizuális tartalmak gyártása

A szektorok közül a gasztronómia illetve a fashion azok, amik leginkább vizuális kommunikációt és hirdetéseket igényelnek. Ehhez viszont egyedi, magas minőségű mégis kreatív tartalmak kell, hogy szülessenek. Amik az étteremben készültek, hiszen nem akarjuk, hogy a vendégek csalódottak legyenek a posztokban megjelenő ételek és valóságban kapott közötti eltérések miatt.

Gasztro marketing & HD marketing: Miért minket válassz?

A HD marketing csapata érti és folyamatosan monitorozza a gasztronómia szektor állapotát, trendjeit, lehetőségeit és kihívásait, meglévő és jövőbeni ügyfelei érdekeit szem előtt tartva. 

Naprakész online marketing szolgáltatásainkkal abban tudunk segíteni, hogy a megfelelő fogyasztók megtalálásával és meggyőzésével növekedjen az eladások száma, illetve az utazókkal történő kapcsolattartás formálásával egyre nagyobb bizalommal forduljanak a vendéglátóipari szereplők felé.

A márkaazonos, foglalásokat, rendeléseket ösztönző weboldaltól a keresőben történő megjelenések optimalizálásáig, a közösségi média profilok és a hírlevelek menedzseléséig azon dolgozunk, hogy szakértelmünkkel segítsük a szektor növekedését.

Proaktív gondolkodás – HD Marketing

Proaktív gondolkodás

Gyakran keresünk meg ötletekkel a szektorodat érintő újdonság vagy az üzletmenetedet érintő piaci változás, hasznos eszközök és lehetőségek kapcsán.
Szolgáltatások profi menedzselése – HD Marketing

Szolgáltatások profi menedzselése

Szakértő csapatunk stratégiai folyamatok szerint végzi a munkáját, az ügyfél igényeit és a piaci sajátosságokat figyelembe véve.
Havi elemzés és tervezés – HD Marketing

Havi elemzés és tervezés

“Merre tovább” megbeszéléseket, a piac szezonjait vizsgáló meetingeket, és közös ötleteléseket is tartunk ügyfeleinkkel.
Folyamatos mérés, monitorozás – HD Marketing

Folyamatos mérés, monitorozás

Folyamatosan vizsgáljuk a marketingkommunikációs eszközök és kampányok hatékonyságát, felülvizsgáljuk a korábbi eredményeket és tanulunk belőlük.
Full-service működés – HD Marketing

Full-service működés

Ha további szolgáltatásokra van szükséged, full service online marketing ügynökségként házon belül tudjunk eleget tenni a kéréseidnek.

Gasztro cégek, akiknek például segítünk 

2024-es gasztromarketing tudásanyag ajándékba!

Ha még nem állsz készen együttműködni egy ügynökséggel, de szükséged van online marketing támogatásra a gasztro szektorban, töltsd le ingyenes tudásanyagunkat:

 • Melyek a szektor kihívásai marketinges szemmel a 2024-es évben? 

 

 • Melyek azok a feltörekvő marketing megoldások, amiket neked is érdemes lenne kipróbálnod oktatási szereplőként?

 

 • Mik azok a marketing eszközök, amiket mindenképpen használnod kell 2024-ben?

A 40+ diás tudásanyagot az űrlap kitöltésével kapod meg!

* kötelezően kitöltendő

A HD Agency Kft. (HD marketing) felhasználhatja adataidat hírlevél küldése céljából az oldalon található adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található "Leiratkozás" gomb segítségével, vagy kapcsolatba léphetsz velünk az oldalon található elérhetőségeken.

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

  Nem igazán tudomEgyszeri audit érdekelKiszerveznék marketing feladatot

  Üzenet