Animált tartalmak

Egyedi animációs, illetve videós tartalmak készítésével segítünk elérni a kívánt célodat, legyen az engagement, azaz interakciók generálása, forgalom vagy épp konverziók növelése a közösségi felületeken.

A social media felületein egyre nagyobb teret kapnak az animált tartalmak és videók, ami leginkább annak köszönhető, hogy rendkívül hamar elkapja a felhasználók figyelmét. Ez akár ötször annyi megtekintést is eredményezhet a tartalomgyártók részére, mint a statikus képek esetében. Az animációs tartalmak ezen kívül akár egyszerre több információt is tartalmazhatnak, így a már megszerzett figyelmet kihasználhatjuk arra, hogy az a márkánk felé irányuló érdeklődéssé alakuljon át. 

A nemrég megjelent Reels videók a felületek legnépszerűbb tartalmává váltak a felhasználók és az algoritmus számára is. Az elérések és interakciók a statikus képek többszörösét érik el, nagyobb elköteleződést generálva. 

Kreatív csapatunk rövid, lebilincselő videós tartalmakat készít akár egyedi megrendelésre, akár a havi tartalomgyártás keretében, mindezt az aktuális trendek és a márka értékeinek figyelembevételével.

Engagement célú animált tartalmak

A látványos és kreatív animált tartalmak interakcióra ösztönzik a felhasználókat, like vagy egyéb reakciók, illetve kommentek formájában, így növelik a márkánk social media oldala iránti elköteleződést.

Forgalom célú animált tartalmak

A márka weboldalára tereli a közönséget. Legyen szó saját oldalunkról, webshopban található termékről vagy szolgáltatásról, a forgalom célú tartalmak kulcsfontosságúak lehetnek a honlapra látogatók számának növelésében.

Konverziós célú animált tartalmak

Ha azt szeretnénk, hogy a honlapunkra terelt látogató valamilyen cselekvést is hajtson végre, mint például vásárlás, regisztráció vagy feliratkozás, akkor érdemes a konverziós célú animált tartalmakat választanunk.

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom melyik érdekelArculati gif érdekelSocial matrica érdekel

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2024.04.05.
  Mit tanulhatunk a Temutól?
  A TEMU üzleti modellje valósággal leuralta a világot. Mit kell tudni az önajándékozás és árkommunikáció pszichológiájáról?
  2024.03.14.
  Marketing Highlights 02
  Marketing Highlights rovatunkban elhoztuk 2024 legfrissebb online marketing trendjeit. Cikkünkből megtudhatod, hogy a hónapban milyen újdonságok jelentek meg PPC, social media és keresőoptimalizálás fronton. Kattints összefoglalóinkra és lapozd végig híreinket!
  2024.03.04.
  Hol találod meg a célcsoportod? Generációs socialtérkép
  Hogyan találjuk meg márkaként a közös hangot a generációkkal az egyes platformokon? 5 platform, 4 generáció és egy térkép, ami segít eligazodni a generációs marketing univerzumában.
  2024.02.28.
  Még több AI által támogatott funkció a Mailchimpben!
  A mesterséges intelligencia számtalan módon tudja segíteni és kiegészíteni a marketing szakemberek munkáját. Alkalmazását mindenkinek ajánljuk, aki az Ecommerce szektorban dolgozik, ugyanis a versenyképesség fenntartása szempontjából kiemelt fontosságú a használata.