Animált tartalmak

Egyedi animációs, illetve videós tartalmak készítésével segítünk elérni a kívánt célodat, legyen az engagement, azaz interakciók generálása, forgalom vagy épp konverziók növelése a közösségi felületeken.

A social media felületein egyre nagyobb teret kapnak az animált tartalmak és videók, ami leginkább annak köszönhető, hogy rendkívül hamar elkapja a felhasználók figyelmét. Ez akár ötször annyi megtekintést is eredményezhet a tartalomgyártók részére, mint a statikus képek esetében. Az animációs tartalmak ezen kívül akár egyszerre több információt is tartalmazhatnak, így a már megszerzett figyelmet kihasználhatjuk arra, hogy az a márkánk felé irányuló érdeklődéssé alakuljon át. 

A nemrég megjelent Reels videók a felületek legnépszerűbb tartalmává váltak a felhasználók és az algoritmus számára is. Az elérések és interakciók a statikus képek többszörösét érik el, nagyobb elköteleződést generálva. 

Kreatív csapatunk rövid, lebilincselő videós tartalmakat készít akár egyedi megrendelésre, akár a havi tartalomgyártás keretében, mindezt az aktuális trendek és a márka értékeinek figyelembevételével.

Engagement célú animált tartalmak

A látványos és kreatív animált tartalmak interakcióra ösztönzik a felhasználókat, like vagy egyéb reakciók, illetve kommentek formájában, így növelik a márkánk social media oldala iránti elköteleződést.

Forgalom célú animált tartalmak

A márka weboldalára tereli a közönséget. Legyen szó saját oldalunkról, webshopban található termékről vagy szolgáltatásról, a forgalom célú tartalmak kulcsfontosságúak lehetnek a honlapra látogatók számának növelésében.

Konverziós célú animált tartalmak

Ha azt szeretnénk, hogy a honlapunkra terelt látogató valamilyen cselekvést is hajtson végre, mint például vásárlás, regisztráció vagy feliratkozás, akkor érdemes a konverziós célú animált tartalmakat választanunk.

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom melyik érdekelArculati gif érdekelSocial matrica érdekel

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2023.11.06.

  Cookie Policy ami megöli a hirdetéseidet

  A PPC hirdetések sikeres futtatásához rengeteg adatra van szükség, ami viszont nagyon kihívásos, ha az oldalon szigorúan akar megfelelni a Cookie szabályozásnak, mivel egy a felhasználók hozzájárulásán műlik a hirdetéseink eredményessége.
  2023.11.02.

  Webáruház hatékonyság növelés AI segítségével

  Az AI megoldások már nagyot tudnak dobni egy webáruház hatékonyságán is. Balázs a prezentációjában egy ilyen esettanulmányunkat mutatja be!
  2023.10.30.

  Hogyan teszteljünk design ötleteket PPC hirdetésekkel?

  Egy design-al foglalkozó szakember gondolkozásmódja nagyon távol áll tőlem! Hiszen ő előbb kitalál valamit (igaz, adatok-tapasztalatok alapján), de mégis csak feltételezések mentén "alkot", még a mi munkánk a felhasználók által generált adatokra épít. Hogyan lehet ezt a két területet összehozni?
  2023.10.25.

  Milyen esetben fordulj SEO tanácsadóhoz?

  Kedves weboldal tulajdonosok! Saját bevételetek, de a SEO tanácsadó egyenletes szívritmusa egyaránt fontos, ezért kérem, hogy az alábbi esetekben mindenképpen vegyétek fel szakértővel a kapcsolatot!