Online marketing megoldások a turisztikai szektorban

 

Online turizmusmarketingben szakértő ügynökség.

Stratégiai gondolkodás, átlátható folyamatok.

Profi szakemberek 10+ országban szerzett, 10+ éves tapasztalattal.

A hazai marketing szakma elismert és díjazott szereplője.

Full-service ügynökség 360 fokos online marketing támogatással.

 

Nézd meg ügyfeleink véleményeit!

Hogyan tud az online marketing válaszolni a turizmus kihívásaira?

Az online marketing eszköztára testreszabható, mérhető, és az offline lehetőségeknél jelentősen költséghatékonyabb megoldásokat tud nyújtani a turisztikai szereplőknek.

A fogyasztók ma többet igyekeznek megtakarítani és kevesebbet költenek utazásra. Ha utaznak, magasabb árakkal találkoznak, hiszen a szolgáltatókat is sújtják a pandémiát követően kialakult nehezebb gazdasági körülmények, a növekvő beszerzési áraktól a szakképzett munkaerő hiányáig.

Csupán a lakosság 1/5-e 

fordítja utazásra a szabadon elkölthető jövedelmét!

(Turizmus.com, 2023)

10-15%-kal magasabb árakon 

érhetőek el az üdülési csomagok tavalyhoz képest

(24.hu, 2023)

A megfelelő online marketing stratégia feladata, hogy bevonzza azokat a fogyasztókat, akik továbbra is költenek utazásra és akik meg tudják fizetni akár a magasabb szolgáltatásárakat is. 

Ez a marketing szempontjából azt jelenti, hogy kevesebb lead elérhető és nehezebb az érdeklődőket fizető vásárlókká konvertálni. Ehhez célzott és költséghatékony megoldásokra van szükség, amiben az online marketing tud segíteni.

A rendkívül változó pandémiás évek után a külföldi utazások újra virágkorukat élik. Turisztikai ügyfeleinkkel való tapasztalatból tudjuk, hogy milyen nehéz minőségi leadeket találni most és, hogy milyen célzott, egymásra épített online megoldásokat kell használni. Ehhez a karbantartott, jó foglalási rendszerrel bíró weboldaltól kezdve a targetált Google hirdetésektől az elköteleződést hosszú távon építő social megoldásokig számos dolog kell és ezt mi full service online marketing ügynökségként tudjuk nyújtani.

Deli Norbert, Szakmai vezető, HD marketing

Online turizmusmarketing szolgáltatásaink

Turisztikai ügyfeleinknek 360 fokos marketing szolgáltatáscsomagot nyújtunk, mely lehetővé teszi, hogy minden fontos csatornán megszólíthassák az utazni vágyókat.

Minden általunk létrehozott, menedzselt és karbantartott marketing eszköz célja, hogy az érdeklődő kattintó utazást foglaljon, vagy visszatérő vásárlóként újabb foglalást intézzen.

Legyen szó bármiről, amihez közük van, a HD tapasztalt, nyitott és konstruktív csapata mindig naprakész és gyorsan, felkészülten, pontosan válaszol a kérésekre, kérdésekre - bár legtöbbször az általuk végzett munkával inkább megelőzik, hogy ezek egyáltalán felmerüljenek. :)

Nagy Viktória, Invia.hu, Közép-Európa legnagyobb online utazásközvetítő hálózata

Turizmus marketing & HD marketing: Miért minket válassz?

A HD marketing csapata érti és folyamatosan monitorozza a turizmus és vendéglátás szektor állapotát, trendjeit, lehetőségeit és kihívásait, meglévő és jövőbeni ügyfelei érdekeit szem előtt tartva.

Naprakész online marketing szolgáltatásainkkal abban tudunk segíteni, hogy a megfelelő fogyasztók megtalálásával és meggyőzésével növekedjen a foglalások száma, illetve az utazókkal történő kapcsolattartás formálásával egyre nagyobb bizalommal forduljanak a fogyasztók a turisztikai szereplők felé.

A márkaazonos, foglalásokat ösztönző weboldaltól a keresőben történő megjelenések optimalizálásáig, a közösségi média profilok és a hírlevelek menedzseléséig azon dolgozunk, hogy szakértelmünkkel segítsük a szektor növekedését.

Proaktív gondolkodás – HD Marketing

Proaktív gondolkodás

Gyakran keresünk meg ötletekkel a szektorodat érintő újdonság vagy az üzletmenetedet érintő piaci változás, hasznos eszközök és lehetőségek kapcsán.
Szolgáltatások profi menedzselése – HD Marketing

Szolgáltatások profi menedzselése

Szakértő csapatunk stratégiai folyamatok szerint végzi a munkáját, az ügyfél igényeit és a piaci sajátosságokat figyelembe véve.
Havi elemzés és tervezés – HD Marketing

Havi elemzés és tervezés

“Merre tovább” megbeszéléseket, a piac szezonjait vizsgáló meetingeket, és közös ötleteléseket is tartunk ügyfeleinkkel.
Folyamatos mérés, monitorozás – HD Marketing

Folyamatos mérés, monitorozás

Folyamatosan vizsgáljuk a marketingkommunikációs eszközök és kampányok hatékonyságát, felülvizsgáljuk a korábbi eredményeket és tanulunk belőlük.
Full-service működés – HD Marketing

Full-service működés

Ha további szolgáltatásokra van szükséged, full service online marketing ügynökségként házon belül tudjunk eleget tenni a kéréseidnek.
110%-ban meg vagyok elégedve a HD csapattal. Nem is gondoltam,hogy ilyen gyors, pontos és gördülékeny lesz a közös munka! Ahogy az eredmények is jóval felülmúlták a várakozásaimat :)

Huszti Attila, Villámtúra Kft, tulajdonos

Turizmusmarketing tudásanyag ajándékba!

Ha még nem állsz készen együttműködni egy ügynökséggel, de szükséged van online marketing támogatásra a turizmus szektorban, töltsd le ingyenes tudásanyagunkat és ismerd meg:

  • Melyek a turizmus szektor kihívásai marketinges szemmel a 2024-es szezonban? 

 

  • Melyek azok a feltörekvő marketing megoldások, amiket neked is érdemes lenne kipróbálnod turisztikai szereplőként?

 

  • Milyen marketing eszközöket kell mindenképpen használnod 2024-ben?

A 40+ diás tudásanyagot a lenti űrlap kitöltésével kapod meg!

* kötelezően kitöltendő

A HD Agency Kft. (HD marketing) felhasználhatja adataidat hírlevél küldése céljából az oldalon található adatkezelési tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.

Bármikor leiratkozhatsz a levelek alján található "Leiratkozás" gomb segítségével, vagy kapcsolatba léphetsz velünk az oldalon található elérhetőségeken.