A vállalkozásod arculatát tükröző, egyedi GIF-eket és matricákat készítünk számodra, melynek segítségével biztosítjuk a kreatív megjelenést az Instagram Story-k és social csatornák GIF keresőiben.

Egyedivé teszi online tartalmainkat és segíti a brandünk megjelenésének, elérésének és márkaismertségének növekedését. Az arculati elemeket felhasználva, márka- és termékspecifikus saját tartalmakkal azonnali élményt élhet át a felhasználó. 

Az általános, márkaidentitás megjelenítése mellett akár egy-egy kampányhoz vagy épp termékbevezetéshez is alkalmazhatjuk ezeket a kreatív elemeket, amiket a felhasználók is terjeszthetnek később.   

Az együttműködés során elkészítjük az arculatnak megfelelő egyedi GIF-eket és matricákat, illetve segítünk neked a social keresőkhöz szükséges összeköttetés kialakításában.

Saját GIF-eink

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom melyik érdekelArculati gif érdekelSocial matrica érdekel

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2023.11.06.

  Cookie Policy ami megöli a hirdetéseidet

  A PPC hirdetések sikeres futtatásához rengeteg adatra van szükség, ami viszont nagyon kihívásos, ha az oldalon szigorúan akar megfelelni a Cookie szabályozásnak, mivel egy a felhasználók hozzájárulásán műlik a hirdetéseink eredményessége.
  2023.11.02.

  Webáruház hatékonyság növelés AI segítségével

  Az AI megoldások már nagyot tudnak dobni egy webáruház hatékonyságán is. Balázs a prezentációjában egy ilyen esettanulmányunkat mutatja be!
  2023.10.30.

  Hogyan teszteljünk design ötleteket PPC hirdetésekkel?

  Egy design-al foglalkozó szakember gondolkozásmódja nagyon távol áll tőlem! Hiszen ő előbb kitalál valamit (igaz, adatok-tapasztalatok alapján), de mégis csak feltételezések mentén "alkot", még a mi munkánk a felhasználók által generált adatokra épít. Hogyan lehet ezt a két területet összehozni?
  2023.10.25.

  Milyen esetben fordulj SEO tanácsadóhoz?

  Kedves weboldal tulajdonosok! Saját bevételetek, de a SEO tanácsadó egyenletes szívritmusa egyaránt fontos, ezért kérem, hogy az alábbi esetekben mindenképpen vegyétek fel szakértővel a kapcsolatot!