A vállalkozásod arculatát tükröző, egyedi GIF-eket és matricákat készítünk számodra, melynek segítségével biztosítjuk a kreatív megjelenést az Instagram Story-k és social csatornák GIF keresőiben.

Egyedivé teszi online tartalmainkat és segíti a brandünk megjelenésének, elérésének és márkaismertségének növekedését. Az arculati elemeket felhasználva, márka- és termékspecifikus saját tartalmakkal azonnali élményt élhet át a felhasználó. 

Az általános, márkaidentitás megjelenítése mellett akár egy-egy kampányhoz vagy épp termékbevezetéshez is alkalmazhatjuk ezeket a kreatív elemeket, amiket a felhasználók is terjeszthetnek később.   

Az együttműködés során elkészítjük az arculatnak megfelelő egyedi GIF-eket és matricákat, illetve segítünk neked a social keresőkhöz szükséges összeköttetés kialakításában.

Saját GIF-eink

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom melyik érdekelArculati gif érdekelSocial matrica érdekel

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2024.04.05.
  Mit tanulhatunk a Temutól?
  A TEMU üzleti modellje valósággal leuralta a világot. Mit kell tudni az önajándékozás és árkommunikáció pszichológiájáról?
  2024.03.14.
  Marketing Highlights 02
  Marketing Highlights rovatunkban elhoztuk 2024 legfrissebb online marketing trendjeit. Cikkünkből megtudhatod, hogy a hónapban milyen újdonságok jelentek meg PPC, social media és keresőoptimalizálás fronton. Kattints összefoglalóinkra és lapozd végig híreinket!
  2024.03.04.
  Hol találod meg a célcsoportod? Generációs socialtérkép
  Hogyan találjuk meg márkaként a közös hangot a generációkkal az egyes platformokon? 5 platform, 4 generáció és egy térkép, ami segít eligazodni a generációs marketing univerzumában.
  2024.02.28.
  Még több AI által támogatott funkció a Mailchimpben!
  A mesterséges intelligencia számtalan módon tudja segíteni és kiegészíteni a marketing szakemberek munkáját. Alkalmazását mindenkinek ajánljuk, aki az Ecommerce szektorban dolgozik, ugyanis a versenyképesség fenntartása szempontjából kiemelt fontosságú a használata.