A vállalkozásod arculatát tükröző, egyedi GIF-eket és matricákat készítünk számodra, melynek segítségével biztosítjuk a kreatív megjelenést az Instagram Story-k és social csatornák GIF keresőiben.

Egyedivé teszi online tartalmainkat és segíti a brandünk megjelenésének, elérésének és márkaismertségének növekedését. Az arculati elemeket felhasználva, márka- és termékspecifikus saját tartalmakkal azonnali élményt élhet át a felhasználó. 

Az általános, márkaidentitás megjelenítése mellett akár egy-egy kampányhoz vagy épp termékbevezetéshez is alkalmazhatjuk ezeket a kreatív elemeket, amiket a felhasználók is terjeszthetnek később.   

Az együttműködés során elkészítjük az arculatnak megfelelő egyedi GIF-eket és matricákat, illetve segítünk neked a social keresőkhöz szükséges összeköttetés kialakításában.

Saját GIF-eink

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom melyik érdekelArculati gif érdekelSocial matrica érdekel

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2024.07.08.
  Marketing Highlights 05
  Marketing Highlights rovatunkban minden hónapban elhozzuk a legfrissebb online marketing trendeket. Cikkünkben bemutatjuk, milyen változások történtek az adott hónapban a PPC, a közösségi média, a keresőoptimalizálás és a mesterséges intelligencia területén. Kattints az összefoglalóinkra és fedezd fel a legújabb híreket!
  2024.05.24.
  Marketing Highlights 04
  Megérkezett a Marketing Highlights rovatunk következő része, ahol minden hónapban megmutatjuk a legfrissebb online marketing híreket. Cikkünkből kiderül, hogy a hónapban milyen újdonságok jelentek meg PPC, social media és keresőoptimalizálás fronton. Kattints összefoglalóinkra és lapozd végig híreinket!
  2024.05.14.
  Consent Mode v2: Készüljünk kevesebb adatra!
  Március 6-ai határidővel életbe lépett a legújabb EU-s szabályozás, miszerint minden weboldal-tulajdonos, aki használja a Google Analytics eszközét és/vagy futtat fizetett hirdetést a Google eszközeivel, annak kötelező alkalmazni a Consent Mode v2 adattovábbítási megoldását.
  2024.05.13.
  Marketing Highlights 03
  Marketing Highlights rovatunkban újból meghoztuk a legfrissebb online marketing trendjeit. Cikkünkből megtudhatod, hogy a hónapban milyen újdonságok jelentek meg PPC, social media és keresőoptimalizálás fronton. Kattints összefoglalóinkra és lapozd végig híreinket!