A vállalkozásod arculatát tükröző, egyedi GIF-eket és matricákat készítünk számodra, melynek segítségével biztosítjuk a kreatív megjelenést az Instagram Story-k és social csatornák GIF keresőiben.

Egyedivé teszi online tartalmainkat és segíti a brandünk megjelenésének, elérésének és márkaismertségének növekedését. Az arculati elemeket felhasználva, márka- és termékspecifikus saját tartalmakkal azonnali élményt élhet át a felhasználó. 

Az általános, márkaidentitás megjelenítése mellett akár egy-egy kampányhoz vagy épp termékbevezetéshez is alkalmazhatjuk ezeket a kreatív elemeket, amiket a felhasználók is terjeszthetnek később.   

Az együttműködés során elkészítjük az arculatnak megfelelő egyedi GIF-eket és matricákat, illetve segítünk neked a social keresőkhöz szükséges összeköttetés kialakításában.

Saját GIF-eink

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom melyik érdekelArculati gif érdekelSocial matrica érdekel

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2023.05.15.

  A branding 7 alappillére

  Cikkünkben 7 alapvető lépést mutatunk be, melyek elengedhetetlenek a sikeres márkaépítéshez. Emellett választ adunk a leggyakrabban ismételt kérdésekre, melyek a branding kapcsán felmerülhetnek!
  2023.03.28.

  5+1 kérdés, amire legyen válaszod, ha TikTok csatornát indítasz!

  2023-ra vitathatatlanná vált a TikTok sikere. Hazánkban is egyre szélesebb körben alkalmazzák a márkák a kommunikációs stratégiájukban. Ha te is belevágnál, olvasd el cikkünket, amiben összegyűjtöttünk neked néhány kérdést, amit mindenképp meg kell válaszolj, mielőtt elindítod vállalkozásod TikTok-ját!
  2023.03.03.

  Landing oldal készítés útmutató – tippek és a legjobb alkalmazások!

  Ebben a cikkben összegyűjtöttük számodra, mit érdemes tudni a valóban jól konvertáló landing page-ekről. Ismerd meg a felépítéssel kapcsolatos trükköket, illetve a legnépszerűbb szoftvereket, melyeknél nem csupán a funkciókat soroljuk fel, hanem feltüntetjük az árazásukat is!
  2023.03.01.

  Így kommunikálj, mint munkáltató 2023-ban! 

  Napjaink egyre nagyobb figyelmet igénylő nehézsége a gyakori munkahelyi fluktuáció, amely nem csak egy kellemetlen jelenség, de a munkáltatók szempontjából egy rengeteg időt, pénzt és energiát felemésztő probléma. Korábbi cikkünkben az employer branding kiemelt fontosságáról és felépítéséről írtunk, most pedig ideje szót ejteni azokról az online felületekről, amelyek ebben segítségünkre lesznek!