Hernádi Gábor
Hernádi GáborÜgyvezető igazgató, Tulajdonos
Marketing szakirányos közgazdász végzettségű, szakmai élete 2003-ban kezdődött az OTDK dobogóján e-commerce specifikus témában, majd ezt követően webáruházak értékesítésével foglalkozik. Az IVSZ és OFE által létrehozott első magyar szakmai szervezet, az eQ referense, majd a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) alapító tagja és jelenlegi alelnöke. Magánéletében a Család, a motorozás és az utazás megszállottja.
Deli Norbert
Deli NorbertSzakmai vezető, Tulajdonos
2007 óta foglalkozik az online marketing – továbbra is – legdinamikusabb fejlődő területeivel: a PPC kampányok menedzselésével illetve a webanalitikával és konverzió optimalizálással. A mobileszközök dinamikus térnyerése csak még összetettebbé teszi mindkét területet, így tovább színezve munkánkat.

Vezetőink és Tanácsadóink

Szabó Balázs
Szabó BalázsPPC Divizió Vezető
2001-től tipográfiát, grafikát és fotót tanult. Kommunikáció-technikai mérnöki szakon végzett 2008-ban. Szakdolgozatát nyílt forráskódú CMS rendszerekről írta.
Ezt követően saját vállalkozás indított és belekóstolt a Mad Man világába, a HD marketing előtt a Bónusz Brigádnál mint SEM / SEO tanácsadó tevékenykedett. Érdeklik a cross-device megoldások és a többútvonalas elemezések.
Olasz autó megszállott, szabadidejében szívesen segít különféle startup-oknak.
Bertók Veronika
Bertók VeronikaSocial Divizió Vezető
Közgazdász végzettséggel rendelkezik, tanulmányai során több országban és szakterületen is kipróbálta magát, majd végül az online marketingben lelte meg azt, amivel igazán szeret foglalkozni. Szakmai karrierje a Google gyakornoki programmal kezdődött, mint PPC gyakornok. Majd fokozatosan a közösségi felületek felé terelődött, így jelenleg idejét a Facebook, Instagram felületeken való kommunikáció és hirdetések futtatása teszi ki, a csapata vezetésén túl. Szabadidejében elkötelezett balkonkertész, ezért a cégen belül az irodaszépítés-zöldesítés projekt felelőse.
Párkányi Anna
Párkányi AnnaMarketing automatizálás szakértő
Anna mint online marketing gyakornok csatlakozott hozzánk 2018 nyarán, hogy hírlevelezés, marketing automatizáció, tartalomgyártás és egyéb területekbe segítse a csapatot. 2019 nyara óta, már mint szakértő segíti direktben az ügyfeleket.
Körző Nóra
Körző NóraSocial tanácsadó
Nóri a Social kommunikációs és PPC csapatot is erősíti, mert mind a közösségi kommunikáció, mind a Facebook hirdetések, mint a grafikák készítésében otthonosan mozog.
Harkányi Brigi
Harkányi BrigiSocial Média gyakornok
Brigi mint social média gyakornok csatlakozott hozzánk 2019 nyarán, hogy közösségi kommunikáció, keatívok előállítása, hirdetéskezelés területeken segítse a csapatot.
Nádor Botond
Nádor BotondSEM tanácsadó, Szakmai értékesítő
Botond a business intelligence világából váltott a PPC területére, ahol nagyobb ügyfelek kampányaiért felel. Valamint részt vesz az értékesítésben, mint szakmai értékesítő.
Korpa Krisztián
Korpa KrisztiánSEM tanácsadó
Krisztián Google Ads és Facebook kampányok menedzselésével járul hozzá ügyfeleink sikeréhez..
Anda Richárd
Anda RichárdPPC tanácsadó
Ricsi PPC kampányok menedzselésével segíti a ügyfeleket.
Szabadidejében egy együttesben gitározik.
Hujber Robin
Hujber RobinPPC tanácsadó
Robin a PPC kampányok menedzselésében segíti a ügyfeleket.
Szarka Lili
Szarka LiliJunior PPC
Lili mint PPC gyakornok csatlakozott a csapathoz 2019 őszén. Azóta saját ügyfelek menedzselése mellett a senior tanácsadók és ügyfelek segítése a napi feladata, Google Ads valamint Facebook Ads rendszerekben.
Bege Áron
Bege ÁronPPC gyakornok
Áron a fejlesztési részünket erősítette 2019 ősze óta, így rendszer összekötéseket, automatizálást, feed management-et végzett a csapatban. Majd 2020 nyara óta PPC gyakornokként segíti a többieket.
Dániel Miklós
Dániel MiklósMarktech fejlesztő
2020 nyarán csatlakozott a csapathoz Miki, mint PPC és SEO fejlesztési feladatok végrehajtója.
Varga Anett
Varga AnettTartalomgyártó gyakornok
Anett mint tartalomgyártás-automatizálás divízió munkáját segíti 2019 őszétől, így a tartalmak előállításában, a hírlevelek összerakásában és szövegírásban segít minket.
Honti Heni
Honti HeniAutomatizálás gyakornok
Heni a tartalomgyártás-automatizálás divízió munkáját segíti 2020 elejétől.
Szántó Csaba
Szántó CsabaSEO tanácsadó
Csaba a SEO feladatokban segíti a csapatot és az ügyfeleket 2020 januárja óta, így technikai, tartalmi illetve fejlesztési tanácsokkal jobb organikus helyezéseket elérve.
Téged Keresünk!
Téged Keresünk!Többféle pozícióban
Érdekel az online marketing területe? Vagy már benne dolgozol, viszont tovább szeretnél lépni? Nézd meg nyitott állásainkat, küld el nekünk önéletrajzodat.

Akik nagy segítségünkre vannak!

Pátyerkó Fanni
Pátyerkó FanniSales asszisztens
Fanni 2019 elején csatlakozott a csapathoz, mint értékesítési asszisztens. A feladatai az értékesítés támogatása, az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a képzések/workshopok szervezése.
Krajczár Petra
Krajczár PetraRecepció, iroda- és rendezvény felelős
Petra 2019 nyarán csatlakozott a csapathoz, mint recepciós és irodafelelős. Valamint a cégen belüli csapatépítők és rendezvények megszervezése is a feladata.