Hernádi Gábor
Hernádi GáborÜgyvezető igazgató, Tulajdonos
Marketing szakirányos közgazdász végzettségű, szakmai élete 2003-ban kezdődött az OTDK dobogóján e-commerce specifikus témában, majd ezt követően webáruházak értékesítésével foglalkozik. Az IVSZ és OFE által létrehozott első magyar szakmai szervezet, az eQ referense, majd a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért (SzEK.org) alapító tagja és jelenlegi alelnöke. Magánéletében a Család, a motorozás és az utazás megszállottja.
Deli Norbert
Deli NorbertSzakmai vezető, Tulajdonos
2007 óta foglalkozik az online marketing – továbbra is – legdinamikusabb fejlődő területeivel: a PPC kampányok menedzselésével illetve a webanalitikával és konverzió optimalizálással. A mobileszközök dinamikus térnyerése csak még összetettebbé teszi mindkét területet, így tovább színezve munkánkat.

Vezetőink és Tanácsadóink

Szabó Balázs
Szabó BalázsPPC Divizió Vezető
2001-től tipográfiát, grafikát és fotót tanult. Kommunikáció-technikai mérnöki szakon végzett 2008-ban. Szakdolgozatát nyílt forráskódú CMS rendszerekről írta.
Ezt követően saját vállalkozás indított és belekóstolt a Mad Man világába, a HD marketing előtt a Bónusz Brigádnál mint SEM / SEO tanácsadó tevékenykedett. Érdeklik a cross-device megoldások és a többútvonalas elemezések.
Olasz autó megszállott, szabadidejében szívesen segít különféle startup-oknak.
Bertók Veronika
Bertók VeronikaSocial Divizió Vezető
Közgazdász végzettséggel rendelkezik, tanulmányai során több országban és szakterületen is kipróbálta magát, majd végül az online marketingben lelte meg azt, amivel igazán szeret foglalkozni. Szakmai karrierje a Google gyakornoki programmal kezdődött, mint PPC gyakornok. Majd fokozatosan a közösségi felületek felé terelődött, így jelenleg idejét a Facebook, Instagram felületeken való kommunikáció és hirdetések futtatása teszi ki, a csapata vezetésén túl. Szabadidejében elkötelezett balkonkertész, ezért a cégen belül az irodaszépítés-zöldesítés projekt felelőse.
Párkányi Anna
Párkányi AnnaMarketing automatizálás szakértő
Anna mint online marketing gyakornok csatlakozott hozzánk 2018 nyarán, hogy hírlevelezés, marketing automatizáció, tartalomgyártás és egyéb területekbe segítse a csapatot. 2019 nyara óta, már mint szakértő segíti direktben az ügyfeleket.
Körző Nóra
Körző NóraSenior social tanácsadó
Nóri a Social kommunikációs és PPC csapatot is erősíti, mert mind a közösségi kommunikáció, mind a Facebook hirdetések, mint a grafikák készítésében otthonosan mozog.
Bögre Dorina
Bögre DorinaSocial media tanácsadó
Dorka 2020 őszén csatlakozott hozzánk, mint social media tanácsadó. Korábban főleg az utazás szektorban dolgozott social területeken.
Harkányi Brigi
Harkányi BrigiJunior Social Média tanácsadó
Brigi mint social média gyakornok csatlakozott hozzánk 2019 nyarán, hogy közösségi kommunikáció, keatívok előállítása, hirdetéskezelés területeken segítse a csapatot.
Marosi Tünde
Marosi TündeSocial media gyakornok
Tündi 2020 őszén csatlakozott hozzánk, mint a social media csapat gyakornoka.
Unger Viki
Unger VikiJunior Social Media tanácsadó
Viki 2021 végén csatlakozott a csapathoz, mint social tanácsadó. Az ügyfelek közösségi felületeken végzett kommunikációját végzi, valamint a hozzá kapcsolódó hirdetéseket kezeli.
Friebik Bernadett
Friebik BernadettSocial Media gyakornok
Berni 2022 elején csatlakozott a social csapathoz. Így mint gyakornok segíti a kommunikációs ügyfelekkel végzett munkákat.
Nádor Botond
Nádor BotondSEM tanácsadó, Szakmai értékesítő
Botond a business intelligence világából váltott a PPC területére, ahol nagyobb ügyfelek kampányaiért felel. Valamint részt vesz az értékesítésben, mint szakmai értékesítő.
Hujber Robin
Hujber RobinPPC tanácsadó
Robin a PPC kampányok menedzselésében segíti a ügyfeleket.
Szarka Lili
Szarka LiliPPC tanácsadó
Lili mint PPC gyakornok csatlakozott a csapathoz 2019 őszén. Azóta saját ügyfelek menedzselése mellett a senior tanácsadók és ügyfelek segítése a napi feladata, Google Ads valamint Facebook Ads rendszerekben.
Lukácsy Emese
Lukácsy EmesePPC tanácsadó
Emese Google Ads és Facebook kampányok menedzselésével járul hozzá ügyfeleink sikeréhez.
Bethlen Dávid
Bethlen DávidPPC tanácsadó
Dávid PPC kampányok menedzselésével segíti a ügyfeleket, a Google és a Facebook hirdetési rendszerekben.
Solymos Júlia
Solymos JúliaPPC tanácsadó
Juli 2022 tavaszán csatlakozott a PPC csapathoz.
Varga Anett
Varga AnettJunior Automatizálás Tanácsadó
Anett mint tartalomgyártás-automatizálás divízió munkáját segíti 2019 őszétől, így a tartalmak előállításában, a hírlevelek összerakásában és szövegírásban segíti a csapatot, az ügyfeleket.
Kinyik Berta
Kinyik BertaAutomatizálás gyakornok
Berta a tartalomgyártás-automatizálás divízió munkáját segíti 2021 nyarától.
Szántó Csaba
Szántó CsabaSEO tanácsadó
Csaba a SEO feladatokban segíti a csapatot és az ügyfeleket 2020 januárja óta, így technikai, tartalmi illetve fejlesztési tanácsokkal jobb organikus helyezéseket elérve.
Csuhaj-Barna Kincső
Csuhaj-Barna KincsőContent Felelős
Kincső 2020 novemberében csatlakozott a csapathoz. Elsősorban tartalomírással segíti az ügyfeleket, valamint általános marketing tevékenységgel az egész csapatot.
Gyüre Balázs
Gyüre BalázsSEO gyakornok
Balázs 2021 őszén csatlakozott a csapathoz. Mint SEO gyakornok segíti a tanácsadókat, elemzések-kutatások és technikai felmérések területén.
Hulik Eszter
Hulik EszterSzövegíró gyakornok
Eszter 2022 elején csatlakozott a csapathoz, mint szövegíró gyakornok.
Téged Keresünk!
Téged Keresünk!Többféle pozícióban
Érdekel az online marketing területe? Vagy már benne dolgozol, viszont tovább szeretnél lépni? Nézd meg nyitott állásainkat, küld el nekünk önéletrajzodat.

Akik nagy segítségünkre vannak!

Csontos Viktória
Csontos ViktóriaSales asszisztens
Viki 2021 nyarán csatlakozott a csapathoz, mint értékesítési asszisztens. A feladatai az értékesítés támogatása, az ügyfelekkel való kapcsolattartás, a képzések/workshopok szervezése.
Krajczár Petra
Krajczár PetraIrodavezető/HR
Petra 2019 nyarán csatlakozott a csapathoz, mint recepciós és irodafelelős. Valamint a cégen belüli csapatépítők és rendezvények megszervezése is a feladata volt. 2021 végétől pedig mint Irodavezető és HR felelős segíti a csapatot.