SEO Keresőoptimalizálás audit

Legyen szó egy "házon belüli" marketing munkatársról vagy akár egy külsős tanácsadóról/ügynökségről, akik menedzselik az oldal organikus forgalmát, mind a két esetben érdemes időszakosan felülvizsgálni a munkájukat: friss szemmel átnézni a SEO elemeket és a megfelelést a Google aktuális algoritmusához. Így biztosítható, hogy az organikus helyezések és az onnan jövő forgalom a lehető legjobb üzleti eredményeket hozza.

Milyen kihívásai vannak a házon belüli marketingesnek?

Nem megfelelő szintű szaktudás: A SEO közepes szintű kezeléséhez is legalább 100 órát kell a beállításokkal foglalkozni, érintve az összes részterületet.

Nem naprakész szaktudás: Hiába a 100+ óra gyakorlati tapasztalat, ha ez 2-3 éve történt. A Google minden évben rengeteg változással rukkol elő, ezeknél a minket érintőknek utána kell nézni és gyakorlatban tesztelni, ez rendszeres feladat a keresőoptimalizálás során.

Nincs elég ideje: Nem csak keresőoptimalizál, hanem PPC kampányokat kezel, hírlevelet készít és a social kommunikáció is az ő feladata? Így biztos nem jut elég idő a hatékony keresőoptimalizálásra.

Hiányzik az ökoszisztémában gondolkodás: Csak a weboldalt menedzseli, de más forrásokból származó információkkal nem dolgozik? Sajnos gyakori hiba, hogy ilyenkor a másik csatornától veszi el az eredményeket vagy egymást egyáltalán nem erősítő formában működnek a forgalmi források.

Miért érdemes auditáltatni a weboldalt?

SEO tanácsadóink legalább heti 25 órát töltenek a weboldalak kialakításával és menedzselésével, 10+ ügyfélnek dolgozva, akik különböző méretűek és különböző szektorokban működnek. Ennek köszönhetően széleskörű, szofisztikált és ökoszisztémán alapuló tudással rendelkeznek. A folyamatos továbbképzések, tesztelések és külföldi weboldalak menedzselése biztosítja, hogy naprakész tudással álljanak minden folyamathoz.

A hozzáértő, legalább 2 éves SEO tapasztalattal rendelkező szakemberek gyorsan fel tudják mérni az újonnan látott weboldalak állapotát, már 1-2 órás tanácsadás során is olyan javaslatokat adnak, amiket megvalósítva akár a következő hónaptól az üzleti célokat jobban támogatva alakul az organikus forgalom.

SEO audit szolgáltatásunk

Tanácsadás SEO-s munkatársunkkal

Óradíj alapon (25.000 Ft + áfa / óra) árazott személyes találkozó a SEO tanácsadónkkal, aki legalább 2 éves keresőoptimalizálási tapasztalattal bír.

A tanácsadás előtt bekérjük a honlap Search Console belépését, majd a találkozón átnézzük közösen az oldalt és optimalizálási tanácsokat adunk.

Általában ez 2-3 óra hosszúságú szokott lenni.

További audit szolgáltatásaink

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  PPC audit érdekelHírlevél audit érdekelSEO audit érdekelShopping audit érdekelMérés audit érdekel

   Név (kötelező)

   Telefon (kötelező)

   Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

   PPC audit érdekelHírlevél audit érdekelSEO audit érdekelShopping audit érdekelMérés audit érdekel

   Legutóbbi cikkeink

   2024.01.17.
   SEO trendek 2024: Mi várható idén a keresőoptimalizálásban?
   A 2023 kétségtelenül az egyik legturbulensebb év volt a keresőoptimalizálással foglalkozó szakemberek számára. Most azt járjuk körül, hogy a mozgalmas esztendő után milyen trendek, változások következnek be a keresőoptimalizálás területén.
   2023.10.25.
   Milyen esetben fordulj SEO tanácsadóhoz?
   Kedves weboldal tulajdonosok! Saját bevételetek, de a SEO tanácsadó egyenletes szívritmusa egyaránt fontos, ezért kérem, hogy az alábbi esetekben mindenképpen vegyétek fel szakértővel a kapcsolatot!
   2022.11.23.
   Az organikus munkamenetek értéke
   Gondolkodtál már azon, hogyan térülhet meg neked a keresőoptimalizálás? Szeretnénk mindenki számára kézzelfoghatóvá tenni, hogy egy organikus munkamenet mennyit ér pénzben kifejezve, ezért összefoglaltuk, hogyan számíthatod ki ezt az értéket. Emellett bemutattuk, hogy milyen hatást gyakorolhat a SEO az organikus forgalomra. Tudj meg többet te is!
   2022.10.12.
   Local SEO azaz a helyi keresőoptimalizálás alapjai
   A Local SEO vagy helyi keresőoptimalizálás általában szerves része a SEO stratégiáknak. Ha jól alkalmazzuk, akkor egy rendkívül erős eszköz lehet. Cikkünkben bemutatjuk, hogy mi is az a Lokális SEO, miért jó és milyen lépéseket kell tennünk az eredményességért!