Hírlevelezés audit

A sokszor már “temetett” hírlevelezés még mindig hatékony forrás lehet, feltéve ha jól menedzselt és folyamatosan bővített adatbázisra küldünk, minél több információ alapján szegmentált tartalmat valamint ajánlatokat. Azon túl hogy magában is egyre erősíthetőbb marketing eszköz ez, remekül tud “összedolgozni” a többi csatornával, jelentősen javítva a “márkaélmény” mellett a kommunikálás erejét.

Milyen kihívásai vannak a házon belüli hírlevél felelősnek?


 • Nem megfelelő szintű szaktudása/technikai támogatása: Nem ismeri a használt levélküldő lehetőségeit vagy ellenkezőleg nem tudja milyen lehetőségei vannak a piacon található többi levélküldőnek? Nem tudta elérni a fejlesztőnél az adatbázis információval történő bővítését? Esetleg nem tud jó minőségű kreatívokat rendszeresen előállítani? Ezeket mind fel tudjuk mérni Neked!
 • Nem naprakész szaktudása: A modern levélküldők negyedévente jönnek ki újdonságokkal, de változik az üzletvitelünk is, amit le kell követni a hírlevelezéssel is.
 • Nincs elég ideje: Csak sablon levelek kapkodva történő kiküldésére van ideje? Vagy csak mindig termékajánlatok vannak a levelekben, semmi “olvasnivaló”? Vagy talán ezekre még jut ideje, de tesztelni már sajnos nem? Így viszont nem várhatunk hatékony eredményeket a hírlevelezéstől.
 • Hiányzik az ökoszisztémában gondolkozás: Nincsen meg a grafikai tudása vagy ideje, hogy olyan tartalmak készüljenek, ami egységes képet mutat a közösségi felületeken vagy a honlapon látottakkal? Ez is rontja a hatékonyságot.

Miért érdemes auditáltatni a hírlevelezést?

Hírlevél tanácsadóink heti 20+ órában készítenek hírleveleket, tisztítanak és bővítenek adatbázisokat, tucatnyi területen lévő szereplők levelezését menedzselik. Ezáltal széles körű, szofisztikált és ökoszisztémán alapuló tudással rendelkeznek. A folyamatos továbbképzések és tesztelések biztosítják, hogy naprakész tudással álljanak minden email marketing tevékenységhez.


Ezen tudással és legalább 2 éves hírlevél kezelői tapasztalattal gyorsan fel tudják mérni az újonnan látott levelezési fiókot, már 1-2 órás tanácsadás során is olyan javaslatokat adnak, amiket megvalósítva a következő hónaptól költséghatékonyabb és az üzleti célokat jobban támogató hírlevelezés végezhető.

Hírlevél audit szolgáltatásaink

Óradíj alapú tanácsadás: Óradíj alapon (25.000 Ft + áfa / óra) árazott személyes találkozó, amire előtte – korábbi levelek megkapása esetén – tanácsadónk készül. Így a hirdetési stratégia illetve üzleti célok átbeszélése után elmondja a talált technikai hibákat, javaslatokat tesz a célokhoz jobban illesztkedő levelek felépítésére és tartalmára, valamint hogy miket lehetne tesztelni a fiókban. Így az átlag 2 órás auditálás után sok gyakorlati feladattal távozhat!

Előzetes felmérés, majd 1 órás tanácsadás: A fix áras (70.000 Ft + áfa) szolgáltatásunk során a tanácsadó átnézi az elmúlt pár hónap leveleit, az adatbázist valamint a levelezés üzleti eredményeit. Javaslatokat tesz a javításokra, ezt elmagyarázza a személyes tanácsadás során.

Audit + új sablonok elkészítése: A fix áras (100.000 Ft + áfa) szolgáltatás az Előzetes felmérés, majd 1 órás tanácsadás szolgáltatáson felül tartalmaz 2 új levél sablon elkészítést. Ezt akkor szoktuk javasolni, ha a felmérés-tanácsadás során az jön ki, hogy szükséges lenne frissíteni vagy tematizálni az eddig használt sablonokat. Hogy technikailag megoldható-e ez, azt a felmérés során megnézzük.

Kapcsolatfelvétel

  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

  MailChimpet használokMás levélküldőt használok

  Nem tudom a listám méretét5 ezernél kisebb a listám5 ezernél nagyobb a listám

  Üzenet


   Név (kötelező)

   Telefon (kötelező)

   Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

   MailChimpet használokMás levélküldőt használok

   Nem tudom a listám méretét5 ezernél kisebb a listám5 ezernél nagyobb a listám

   Üzenet

   További audit szolgáltatásaink

   Hírlevéllel kapcsolatos cikkeink

   2023.11.02.

   Webáruház hatékonyság növelés AI segítségével

   Az AI megoldások már nagyot tudnak dobni egy webáruház hatékonyságán is. Balázs a prezentációjában egy ilyen esettanulmányunkat mutatja be!
   2022.01.17.

   Így kerüld el a SPAM mappát! – Tippek, hogy miket érdemes figyelembe venni

   Az utóbbi időben azt vetted észre, hogy csökkent a hírleveleid megnyitási aránya? Ez esetben érdemes az email marketing mumusát, a spambe kerülés esélyét is számításba venned.
   2021.10.21.

   Tippek a sikeres email kampányokhoz – Q4-ben is!

   Közeledik az év vége! Ha 2021 utolsó hónapjaiban még jobban ki szeretnéd használni az e-mail marketingben rejlő lehetőségeket, akkor olvasd el rövid összefoglalónkat, amelyben összegyűjtöttünk pár […]
   2021.09.22.

   iOS 15 frissítés: megváltozott az email marketing jövője?

   Az Apple a Facebook után igencsak felbolygatja 2021 őszén az email marketing területét is. Már elérhető iOS 15, az iPadOS 15 és a macOS Monterey operációs […]