#1 Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként a következő új csapattagunkat keressük:

Keressünk új PPC tanácsadónkat!

Gyere és csatlakozz Google PPC csapatunkhoz, mint tanácsadó. Ha van legalább 1,5 éves folyamatos Google Ads tapasztalatod, szeretnél továbbfejlődni szuper ügyfeleken és még inkább performance irányba, akkor olvasd tovább a kiírásunkat: https://hdmarketing.hu/karrier-lehetosegek-nalunk/ppc-menedzser-pozicio/

Keressünk új IT (MARK TECH) fejlesztő gyakornokunkat!

Gyere és csatlakozz fejlesztő részlegünkhöz, mint gyakornok. Ha van Javascript vagy Python tapasztalatod, érdekel az online marketing és diákként még tanulsz, akkor olvasd tovább a kiírásunkat: https://hdmarketing.hu/karrier-lehetosegek-nalunk/it-marketing-gyakornok-pozicio/

Bármilyen pozíció érdekel is, ezt hasznosnak találod majd!

Miért érdemes a HD csapat tagjának lenni?

Összeszedtünk néhány érvet, de ennél sokkal több a hangulat, amit átélhetsz napi szinten:

Miben hiszünk? Mik az értékeink, amik meghatároznak minket a napi munkában?

Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ. Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.
Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.
Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!
Nem a profit hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

Milyen környezetben érkezel, ha hozzánk csatlakozol?

  • Mindenki szakmailag nagyon segítőkész, de akár barátokat is találsz nálunk 🙂
  • Legalább a havonta tartandó Tanácsadók Óráján képbe kerülhetsz az összes terület újdonságaival
  • A vezetőség és a senior emberek is nyitottak bárki ötletére, javaslatára. Segíts a friss szemléleteddel jobbá tenni a csapatot!
  • Projektmenedzsment szemlélettel kezeljük az ügyfeleinket, így mindig látod hol is áll a projekt, amiben részt veszel
  • Gyakornokként is csak a szakmával kell törődnöd, a kezdetektől a mélyvízben, így kávé közelében akkor kerülsz csak amikor iszod 🙂
  • Havi szinten vannak csapatépítők, évente kétszer van 2 napos is, így mindenkit megismerhetsz a szakmán túl is
  • Rugalmasak vagyunk, ha jön a vízszerelő, akkor otthonról is dolgozhatsz
  • Imádjuk a szakmánkat, így tényleg elhivatott kollégák vesznek körül nap mint nap!
csapatkep-2020-januar

Ismerj meg minket….

Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk – mellesleg láttad már a Csapat oldalunkat? – ennek bemutatására íme  néhány kép a cégünk életéből:

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küld el nekünk önéletrajzod és találkozzunk személyesen.