Karrier oldalunk

Ismerd meg a HD marketinget, a magyar piac egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségét! Ami egyébként egy szuper hely, ahol jó közösen alkotni :)

 

Gyere vissza később, most nincs nyitott pozíciónk!

Jelenleg nincsen nyitott pozíciónk, de 2024-ben még újra nyílnak a kapuk 🙂
Addig is, ha mégis nagyon elszánt vagy, küld el jelentkezésed a job(kukac)hdmarketing.hu címünkre, a vágyott pozíció megnevezésével! Ki tudja 😉

PPC&Analitika csapat

A PPC - ami nálunk a Google hirdetéseket jelenti - volt cégünk core tevékenysége, az is maradt 2011 óta. Sokat változott a felület, jóval több mindent automatizáltabban lehet megcsinálni már, de továbbra is fontos, hogy valaki performance szemlélettel, az adatokat imádva álljon hozzá a kampányokhoz. 

A csapat - Balázs vezetésével - mindig nyitott az új technikai megoldásokra, az ismeretlen módszerek kipróbálására. 

Szereted, ha az adatok magukért beszélnek? 📈 📊 Nálunk nem csak beszélnek, hanem sikert kiáltanak! Válj a digitális hirdetések mesterévé, fedezd fel, hogyan lehet egy kis optimalizálással nagy áttörést elérni! Nálunk minden kattintás számít, és Te lehetsz az, aki eredménnyé változtatja.

Social csapat

Légy kreatív, légy trendi! Ez is lehetne a social csapat mottója, akik a leggyorsabban változó - közösségi - felületeken kommunikálnak és hirdetnek. Mond egy challenge-t és ők egyből mondanak rá 5 db tartalmi ötletet! 

Vera vezetésével a csapat képes-szöveges-videós kreatívokat gyárt, így ha vizuális típus vagy, szereted az állandó pörgést és interakciókat, akkor itt a helyed!

Lételemed a pezsgés és a produktivitás? 🤳 🎨 Jó helyen jársz, mert a csapatban mindig izgalmas kihívásokkal találkozhatsz. Nálunk maximumon szárnyalhat a képzelőerőd és minden ötleted megvalósulhat; mi nem csak trendeket követünk, hanem teremtjük is azokat.

Hírlevél&Tartalomgyártás csapat

A kreativitás itt is fontos, hiszen egy tartalmat rengeteg oldalról meg lehet fogni, sokféle szöveg vagy hírlevél készülhet a bemutatására. Egy jó kép felérhet 1000 szóval is, de nem nálunk. Fontosak a képek persze, de egy-egy frappáns mondat sokkal jobban meg tudja ragadni a figyelmet!

Ha szeretsz írni, nem okoz nehézséget a kitalált sztorikat megfogalmazni és mindezt stílusosan meg tudod tenni, akkor ez a csapatunk neked való. 

A szavak embere vagy? 📝 💭 Rajongsz a szellemes csattanókért és fordulatos történetekért? A leleményességed nálunk garantáltan kibontakoztathatod, legyen szó egy meggyőző hírlevélről vagy egy érdekes cikkről. Nálunk minden betű számít, és Te lehetsz az, aki elvarázsolja a közönséget.

SEO&Branding&Fejlesztés csapat

A kereső organikus részére való optimalizálás mindig is technikaibb volt, mint a többi marketing terület. Rengeteg lehetőség, lehetsz kreatív - az alkalmazott módszerekben inkább, nem a vizualitásban - és gyakran a hit vezérel, hogy amelyik módszert választottad, az később sikerre fog vezetni. 

Norbi vezetésével a csapat technikai szemléletű, mindig keresi az új módszereket, amiket szívesen ki is próbál. 

Vonzanak a technikai kihívások? 🎯 🚀 Hiszel abban, hogy a megfelelő módszerekkel minden cél elérhető? Nálunk kreatívan alkalmazhatod a stratégiai gondolkodásmódodat. A SEO és fejlesztés területén részt vehetsz a digitális világ formálásában.

Sales&PM csapat

Az értékesítés nálunk nem csak a szolgáltatások eladásáról szól – az ügyfeleink problémáit mélyen megértjük, és testreszabott megoldásokat kínálunk. A projektmenedzsment biztosítja, hogy minden ötlet hatékonyan és sikeresen valósuljon meg a kezdetektől a befejezésig. Célunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legtöbbet nyújtsuk, miközben minden projekt gördülékenyen halad előre.

Gábor vezetésével a csapat folyamatosan törekszik arra, hogy innovatív megoldásokkal és kiváló kommunikációval támogassa ügyfeleink sikereit.

Kedvet érzel ahhoz, hogy ügyfeleink álmait valóra váltsd? 🏆 🤝 Nálunk lehetőséged lesz megmutatni, hogy a rugalmasság és a hatékony időmenedzsment hogyan vezethet kiváló eredményekhez.

HR&Pénzügy csapat

Az emberi erőforrások és a pénzügyek kezelésében a precizitás és a gondoskodás ugyanolyan fontos. A csapat biztosítja, hogy a cég minden dolgozója a lehető legjobb támogatást kapja, legyen szó karrierfejlesztésről, munkahelyi jóllétről vagy pénzügyi stabilitásról.

A HR részlegen arra törekszünk, hogy a legjobb tehetségeket vonzzuk be és tartsuk meg, míg a pénzügyi oldalon a vállalat anyagi stabilitását és növekedését biztosítjuk.

Érdekel a humánerőforrás és a pénzügyek világa? 💼 💡 Nálunk hozzájárulhatsz egy olyan munkakörnyezet kialakításához, ahol mindenki jól érzi magát és a lehető legjobban teljesít.

 


 


 

Bármilyen pozíció érdekel is, ezt hasznosnak találod majd!

Miért érdemes a HD csapat tagjának lenni?

Összeszedtünk néhány érvet, de ennél sokkal
több a hangulat, amit átélhetsz napi szinten.

A csapatot már ismered?

Hitvallásaink


Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

A szakmaiság vezet minket az együttműködéseinkben.

Mindenek előtt a szakmaiság hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

 

Milyen környezetbe érkezel hozzánk?

 

Felelős Foglalkoztatók Vagyunk!

A Felelős Foglalkoztató díjat az OFA szervezet adja azoknak a cégeknek, akik az "alap" foglalkoztatáson túli dolgokat nyújtják a munkatársaknak, olyan közeget teremtve, ahol jó dolgozni és ahova jó tartozni!

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk sok ilyen dolgot megtesz, amit a szervezet 2022-ben Arany fokozatú díjjal el is ismert.

Ha szeretnél további információkat megtudni erről a díjról, kattints a Felelős Foglalkoztató logóra!