PPC diák munkatárs

Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként új csapattagunkat keressük!

 

JELENLEG EZ A POZÍCIÓ NEM NYITOTT, KÉRÜNK NÉZZ VISSZA HOZZÁNK KÉSŐBB!

 

001
Mit adsz te?

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

  • Legyél online aktív

Gyakran vásárolsz online? Rengeteg applikációt használsz? De most már szívesen látnád ezek marketing oldalát?

  • Nyitott vagy az újdonságokra

Ha elkezdünk együtt dolgozni, akkor ellátunk minden szükséges tudással és egy idő után be is dobunk a mélyvízbe! Működő, akár nagy költségvetésű, fiókokkal fogsz dolgozni, minden amit csinálsz megjelenik az online térben.

  • Aktív egyetemi státusz, heti 20+ óra vállalása

Ha van nappali diák jogviszonyod, akkor a legegyszerűbb alkalmaznunk téged. Külön előny, ha kommunikáció vagy marketing területen tanulsz! Feltételünk még, hogy legalább heti 20 óra munkát tudj vállalni.

  • Legyél proaktív

A mindennapok során sokszor találkozunk olyan megoldandó feladatokkal, amikkel előtte még soha. Legyél talpraesett, és ne ijedj meg az új helyzetektől, hiszen mindenki elkezdte valahol :) Nagyon várjuk új ötleteid, meglátásaid, amivel tovább tudunk mi is és ügyfeleink is fejlődni!

Mit értékelünk előnyként?

 • Ismered a Google hirdetések működését

Láttál már Google Ads fiókot belülről? Tudod mi a search és display között a különbség? Ha már emeltél ki posztot, vagy kezeltél Facebook hirdetéseket, akkor nyert ügyünk van! De kezdésnek az sem rossz, ha érdekelnek a célzások, kampányok felépítései vagy a kreatív koncepció kidolgozása.

 • Van érzéked a marketinghez

Mondták már, hogy mindig tudod mit kell mondani? Egy-egy hirdetés vagy reklám többet jelent számodra, mint a többieknek? Ha tudsz ügyfeleink fejével gondolkodni, és a megfelelő célközönséghez megfelelő módon szólni, akár grafikák segítségével, nálunk a helyed!

 • Magabiztos angol nyelvtudás

Ugye nem kell mondanunk, hogy a marketing nyelve is az angol? Munkád során sokszor fogsz angol nyelvű cikkekbe, tartalmakba botlani, melyekből inspirálódni tudsz. 

002
Mit adunk mi?

Milyen kihívások várnak napi szinten?

 • A Google  felületein annyit leszel, hogy csukott szemmel is tudni fogod mi hol van. :)
 • Google hirdetések menedzselése, kezdetben a háttérben segítségként, később már mint felelős tanácsadóként.
 • Hirdetési szövegek kitalálása, minden technikai alap elsajátítása (mérések, feed-ek, optimalizálás)
 • Folyamatos és időszakos kampányok optimalizálása, majd az eredményekről riportolás
 • Ügyfelekkel való kommunikációban részvétel, stratégiai és szakmai tanácsadásokon való részvétel
 • Képezni magad, a piacról, külföldi anyagokból és házon belül, hiszen a szakma csúcsán akarunk maradni ;)

Mi az, amit még a munkádért kapsz?

 • Rengeteg újdonság megtanulása, profivá edződsz tanácsadóink mellett
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat - bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
 • Több mint 30 marketing szakember egy belvárosi irodában, az átlagéletkor 27 év, így munkatársak mellett barátokra is találhatsz.
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő ottalvós
 • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!
 • A fizetésed óradíjas elszámolás alapján történik, kezdőként nettó 1500 Ft-os órabérrel, amit 200-300 Ft-okkal szoktuk emelni a fejlődésed ütemében!

003
Hitvallásaink


Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

Nem pénzorientáltak vagyunk a partnerekkel.

Nem a profit hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

004
Milyen környezetbe érkezel hozzánk?

Ismerj meg minket….


Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!


005
Hogy történik a kiválasztás?

 • Még ma :) Beküldöd a jelentkezésed!

  Kérjük egy rövid bemutatkozó levelet írj a job(kukac)hdmarketing.hu címünkre, csatolj hozzá magyar nyelvű önéletrajzot! A küldött fájl neve tartalmazza a neved!
 • 2-3 munkanapon belülPetra jelentkezik...

  Petra a HR-esünk, aki előszűri a jelentkezők hadát. Ha megfeleltél a feltételeknek - amiket a kiírás elején részleteztünk -, akkor a kiválasztást végző kollégákhoz kerül az anyagod! Ha ez alapján nem jutottál tovább, akkor kedves levél formájában tájékoztat erről! Ha pedig mégis...
 • 4-7 munkanapon belülA kiválasztást végzők jelentkeznek...

  Ha a kiválasztást végzők vagy Petra olyan üzenettel jelentkezik nálad, hogy egy próbafeladat elvégzésére kér, akkor 'Gratulálunk!' hiszen túljutottál az első körön. A próbafeladat általában nettó 0,5-1,5 órát vesz el tőled, de nekünk rengeteget segít abban, hogy a gondolkozásod és munkastílusod fel tudjuk mérni!
 • 7-10 munkanapon belülPróbafeladat elbírálása

  Ha a megadott határidőre sikeresen megcsináltad és visszaküldted nekünk a próbafeladatot, akkor pár nap alatt elbíráljuk. Ha pozitív a tapasztalatunk, akkor egy személyes találkozó időpontjával keresünk. Ha sajnos nem, akkor egy kedves levelet kapsz válaszul!
 • 10-14 munkanapon belülSzemélyes találkozó

  Egy 0,5-1 órás találkozó keretében beszélget veled Petra és a kiválasztást végzők. Ha valamiért még sem rád esik a választás, akkor egy kedves levél keretében értesítünk pár nappal később. Ha viszont ezen a körön is átjutottál, akkor következik az...
 • 14-20 munkanapon belülAjánlatadás

  Te lettél erre a pozícióra kiválasztva! Gratulálunk neked! Egy hívás keretében értesítünk, elmondjuk hogy milyen pénzügyi ajánlatunk van számodra, hogy együtt dolgozzunk! Ha számodra is megfelelő, akkor előre megkapod a munkaszerződésed és a többi aláírásra kerülő papírt! Majd az első munkanapodtól kezdve a HD csapat tagja vagy és megindul az onboarding folyamatod! A többi már történelem...