Alkalmazott Grafikus 

Keressük új külsős munkatársunkat, aki szuper kreatívokkal támogatja a tanácsadókat és az ügyfeleket!

JELENLEG EZ A POZÍCIÓ NEM NYITOTT, KÉRÜNK NÉZZ VISSZA HOZZÁNK KÉSŐBB!

 

001
Mit adsz te?

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

 • Külsősként akarsz dolgozni

Szeretnénk, ha mint alvállalkozó tudnál velünk dolgozni! Így mindössze havi 1 alkalommal kell bejönnöd az irodába!

 • Grafikai munkákban legalább 2 éves tapasztalatod van

Mindegy, hogy Photoshop vagy Canva vagy más, de már több száz grafika/kreatív/kép elkészítése van mögötted az általad kedvelt képszerkesztő program segítségével!

 • Legyél proaktív

A mindennapok során sokszor találkozunk olyan megoldandó feladatokkal, amikkel előtte még soha. Legyél talpraesett, és ne ijedj meg az új helyzetektől, hiszen mindenki elkezdte valahol 🙂 Nagyon várjuk új ötleteid, meglátásaid, amivel tovább tudunk mi is és ügyfeleink is fejlődni!

Mit értékelünk előnyként?

 • Érdekel a fotózás?

Szoktál fotózni, érdekel a fotózás technikai háttere és a képek utómunkáitól sem ijedsz meg? Nálunk részt vehetsz ügyfeleink termékfotózásán, profi stúdiónkban. Sőt, már a kreatív koncepció kitalálásánál is bevonunk, hogy a legjobb contentek születhessenek!

 • Marketing tapasztalat!

Nem azt várjuk, hogy hirdetéseket is kezelj, de nagy előny lehet, ha már sokszor csináltál értékesítés célú kreatívokat és kaptál is visszajelzést, hogy azok hogyan teljesítettek. 

 • Magabiztos az angol nyelvtudásod

Ugye nem kell mondanunk, hogy a marketing nyelve is az angol? A kreatívok gyártása illetve az ügyfelekkel való kommunikáláshoz is hasznos az angol nyelvtudás.

002
Mit adunk mi?

Milyen kihívások várnak napi szinten?

 • A képszerkesztő programokkal kelni és feküdni
 • Ügyfél ízlésének felismerése, elsajátítása, kreatív elképzelések megvalósítása ezek alapján
 • Feladataid döntően online hirdetés bannerek, social media tartalmak, hírlevél grafikák és weboldal kreatívok készítése lesz!

Mi az, amit még a munkádért kapsz?

 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
 • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!
 • A fizetés az elvégzett feladatok alapján történik, közösen előre meghatározzuk, hogy mennyit fogsz kapni egy-egy kreatívért.

003
Hitvallásaink


Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

A szakmaiság vezet minket az együttműködéseinkben.

Mindenek előtt a szakmaiság hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

004
Milyen környezetbe érkezel hozzánk?

Ismerj meg minket….


Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!


005
Hogy történik a kiválasztás?

 • Még ma :) Beküldöd a jelentkezésed!

  Kérjük egy rövid bemutatkozó levelet írj a job(kukac)hdmarketing.hu címünkre, csatolj hozzá magyar nyelvű önéletrajzot! A küldött fájl neve tartalmazza a neved!
 • 2-3 munkanapon belülPetra jelentkezik...

  Petra a HR-esünk, aki előszűri a jelentkezők hadát. Ha megfeleltél a feltételeknek - amiket a kiírás elején részleteztünk -, akkor a kiválasztást végző kollégákhoz kerül az anyagod! Ha ez alapján nem jutottál tovább, akkor kedves levél formájában tájékoztat erről! Ha pedig mégis...
 • 4-7 munkanapon belülA kiválasztást végzők jelentkeznek...

  Ha a kiválasztást végzők vagy Petra olyan üzenettel jelentkezik nálad, hogy egy próbafeladat elvégzésére kér, akkor 'Gratulálunk!' hiszen túljutottál az első körön. A próbafeladat általában nettó 0,5-1,5 órát vesz el tőled, de nekünk rengeteget segít abban, hogy a gondolkozásod és munkastílusod fel tudjuk mérni!
 • 7-10 munkanapon belülPróbafeladat elbírálása

  Ha a megadott határidőre sikeresen megcsináltad és visszaküldted nekünk a próbafeladatot, akkor pár nap alatt elbíráljuk. Ha pozitív a tapasztalatunk, akkor egy személyes találkozó időpontjával keresünk. Ha sajnos nem, akkor egy kedves levelet kapsz válaszul!
 • 10-14 munkanapon belülSzemélyes találkozó

  Egy 0,5-1 órás találkozó keretében beszélget veled Petra és a kiválasztást végzők. Ha valamiért még sem rád esik a választás, akkor egy kedves levél keretében értesítünk pár nappal később. Ha viszont ezen a körön is átjutottál, akkor következik az...
 • 14-20 munkanapon belülAjánlatadás

  Te lettél erre a pozícióra kiválasztva! Gratulálunk neked! Egy hívás keretében értesítünk, elmondjuk hogy milyen pénzügyi ajánlatunk van számodra, hogy együtt dolgozzunk! Ha számodra is megfelelő, akkor előre megkapod a munkaszerződésed és a többi aláírásra kerülő papírt! Majd az első munkanapodtól kezdve a HD csapat tagja vagy és megindul az onboarding folyamatod! A többi már történelem...