Nem régiben lezárult két olyan esemény is, ahol ezt a szemléletet a gyakorlatban is alkalmazhattuk: a Google Talent Camp 2020-on és a Pallas 70 képzésén a jövő marketingeseit oktattuk és bátran kijelenthetjük, hogy mindezt sikeresen végeztük.

Nagyon fontos számunkra a folyamatos fejlődés, és az, hogy naprakészek legyünk a tudásunkat illetően, de legalább ennyire fontosnak tartjuk azt is, hogy ezt a tudást tovább adjuk az arra érdeklődőknek.  Az eredményes vizsgázók, az új kreatív ötletek és az elégedett tanulók az ékes bizonyítékai mindennek. A nyár folyamán két program keretében is megtettük ezt!

Google Talent Camp 2020

A Google Talent Camp olyan jelenlegi és friss diplomás hallgatóknak szólt, akik érdeklődnek az online marketing világa iránt. A gyakornoki program idén 6 napig tartott és rendhagyó módon online került megrendezésre. Délelőttönként a résztvevők az online marketing alapjait, Google Ads, Analytics és YouTube ismereteket sajátíthattak el, majd ezután konzultálhattak szakértőinkkel. A hallgatók az elméleti képzésen megtanultakat egy csoportos projekt során azonnal át is ültették a gyakorlatba.

Ügynökségünk, a HD marketing is Google Partner Ügynökség, így idén Szabó Balázs PPC divízióvezetőnk mentorként osztotta meg tudását a programban. Az esemény végén a résztvevők közösen leteszik a Google Ads alapok vizsgát, sőt, a sikeres vizsgázóknak lehetősége nyílik egy gyakorlat teljesítésére az egyik Google Partner Ügynökségnél. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy az intenzív szakmai fejlődés eredményeképpen sokan helyezkedtek el ügynökségnél és marketing területen, miután részt vettek a programon, ami külön öröm számunkra.

Pallas70 – Online tartalom és marketing menedzser képzés

Több fronton is „támadunk”, ugyanis a Pallas70 Oktatási és Vizsgaközponttal karöltve véget ért legutóbbi képzésünk is, ahol a sikeresen vizsgázott diákok online tartalom és marketing menedzserként léphetnek ki a nagyvilágba. Nem gondoljuk, hogy nagy meglepetést okozunk azzal, ha eláruljuk: bizony ez a vizsga is mindenkinek sikerült. Annak, aki lemaradt a legutóbbi képzésről sincs oka csüggedni, hiszen szeptemberben 22-én ismét lehetőség nyílik a legjobbaktól tanulni.

 

Milyen területen dolgozhatsz/hasznosíthatod a megkapott tudást?

 • Saját vállalkozásban,
 • Ha marketing területen szeretnél elhelyezkedni, (szabadúszóként, ügynökségnél vagy cégnél belső marketingesként),
 • Egyszerűen csak érdekel az online marketing világa és szeretnél átfogó képet kapni róla.

 

Miért érdemes elvégezni, milyen területeket ismerhetsz meg?

 • Megtanulhatsz online tartalmakat készíteni,
 • Foglalkozunk weboldal létrehozással is, megismerheted a honlap tartalomkezelő és webáruház rendszereket egyaránt,
 • Átfogó képet kapsz az online marketingről, és az online marketing alapjairól,
 • Betekintést nyersz a Google, Facebook, Messenger és Instagram hirdetési rendszereibe,
 • Videó marketinggel és a Youtube hirdetési lehetőségeivel, influencer marketinggel is foglalkozunk a kurzus során,
 • Megtanulsz hírleveleket létrehozni, és megmutatjuk a marketing automatizálás lehetőségeit,
 • Foglalkozunk webanalitikával is, amelynek segítségével mérni tudod a marketing tevékenységed eredményességét,
 • A Keresőoptimalizálás részleteit is megismerheted!
 • Betekintést nyersz ügynökségünk életébe, megmutatjuk az online marketing munkát a gyakorlatban.

 

A céged marketingjét szeretnéd hatékonyabbá tenni? Ebben is segítünk!

Természetesen nem csak marketingeseket képzünk, hanem cégeknek is segítünk, hogy célzottan, az egyéni igények szerint tegyük hatékonyabbá a marketing tevékenységüket. A cégek számára tartott oktatások és egyéni konzultációk alkalmával megvizsgáljuk az egyéni szükségleteket és átadunk minden tudást, hogy a céljukhoz közelebb kerülhessenek. Ez akkor is hasznos lehet, ha nem feltétlenül szeretnék kiszervezni a marketinget, de a saját tudások nincs meg hozzá, így alkalmanként „felturbózzuk” azt.

Kövess minket az Instagramon, és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy a leggyorsabban értesülj eseményeinkről és szakmai workshopjainkról!