Március 9-én kilencedik születésnapjának örülhetett cégünk, míg testvércégünk a Star Network 5 éves lett. Ebből az apropóból összeszedtük az elmúlt évek fotóit, és egy kis ünnepség keretében nosztalgiáztunk, buliztunk az irodánkban. Itt a blogon pedig egy rövid visszatekintéssel üdvözöljük, hogy már ennyi sikeres évet tudhatunk a hátunk mögött!

2011-es alapításunk a két tulajdonos, Hernádi Gábor és Deli Norbert nevéhez fűződik, akik egyébként unokatestvérek, és akkor már négy, illetve hét éve a szakmában tevékenykedtek. Gábor, az ügyvezetőnk 2004 óta e-commerce és online marketing specialista, az Ecommerce Hungary (eredetileg SzEK.org) alapítója és 12 éven át elnökségi tagja volt. Norbi pedig – szakmai vezetőként irányítja a csapatot – 2007 óta az online hirdetések és a webanalitika megszállottja.

Kettejük szinergiája kulcsfontosságú volt a vállalkozás növekedésében, kialakításában. Felismerték, hogy stabil marketingügynökségi támogatás nélkül a hazai vállalkozók növekedése komoly akadályokba fog ütközni. 2011-ben már látható volt, hogy kikerülhetetlen az online marketing, ami azonban akkor még sok vállalkozó számára idegen területnek számított. Az elmúlt évek beigazolták a kezdeti elképzelést, miszerint aki lemarad az kimarad, hiszen ma már minden e-commerce és offline shop számára létfontosságú, hogy online is reklámozza magát.

A nappaliból a magyar marketing élvonalába

Az alapítók nappalijából indult, ám azt már néhány hónap alatt kinövő HD marketing az eltelt kilenc év alatt folyamatosan bővült, ennek legfontosabb mérföldköve a Star Network 2015-ös elindítása volt. A HD marketing “spin off” cégét közösen hozták létre Farkas Dániellel, aki a HD első alkalmazottja volt, most pedig a testvércég szakmai vezetője. A Star Network mára Magyarország egyik legismertebb influencer ügynökségévé lépett elő.

Ehhez persze elengedhetetlen a jó munkaerő: most már összesen 35-en dolgozunk együtt. A létszámnövekedésnek köszönhetően tavaly már harmadszorra kellett nagyobb irodába költöznünk, februárban így már ennek is az első évfordulóját is ünnepeltük.

Belaktuk és megszerettük a HD és SN közös otthonát

A tágas, 374 m2-es IX. kerületi otthonunkban – mely indusztriális, védett ipari épület színes történelemmel – az igényeinknek megfelelő kis- és nagy tárgyalótermek várják ügyfeleinket és befogadják a belsős megbeszéléseket is. A kávézó, a kinti kiülős rész és a sófallal, kényelmes kanapéval felszerelt nyugiszoba szintén rendelkezésre állnak, ha valaki felfrissülésre vagy egy kis elvonulásra vágyik.

A Star Network irodarészén kapott helyet a hangszigetelt stúdió, ahol a partnerekkel készült videókat és a saját csatornára készített tartalmakat forgatjuk.

Igyekeztünk úgy kialakítani az irodát, hogy minden szempontból kényelmes legyen, így álló munkaállomás, babzsákok és még egy munkavégzésre alkalmas hinta is színesítik azt. Az ötletes környezet nagyon sokat hozzátesz ahhoz, hogy a kreatív munkához inspirációt merítsünk és igazán sikeresek lehessünk.

Nem csak kreatívak, naprakészek is szeretnénk maradni

És hogy mi van még fókuszban a jövőt illetően? Kilenc év elteltével is kiemelkedően fontos a szakmai tudásunk folyamatos fejlesztése, ugyanakkor a megszerzett tudást már szeretnénk tovább is adni.

Erre jó lehetőséget biztosít például a Pallas70-nél tartott kurzusunk, illetve előadásaink és részvételünk szakmai konferenciákon és expókon, itthon és külföldön egyaránt.

Reméljük, hogy a jövőben minél több rendezvényen találkozunk veled is, és hogy még sok-sok születésnapot ünnepelhet együtt a HD marketing és a Star Network.