Október 10.-én kerül megrendezésre a hatodik Világsakkfesztivál. A fesztivál ötletgazdája és főszervezője Polgár Judit, aki egy új kihívással kell szembe nézzen, hiszen ez alkalommal az esemény az online térben valósul meg, kissé átrendezve az eddig megszokottakat. Ebben segítünk neki mi!

A kialakult járványhelyzet sajnos a már évek óta visszatérő eseményekre is hatással van, azonban ez nem szabhat gátat az október 10-én esedékes Világsakkfesztiválnak, amelynek fő mottója: „a sakk összeköt minket.” Polgár Judit, nemzetközi nagymester ez évben sem adja fel misszióját, a cél ugyanis az, hogy 2025-ig nem kevesebb, mint ötmillió ember csatlakozzon a fesztiválhoz és osztozzon a sakk örömében világszerte. A mára több ezres látogatót vonzó sakkfesztivál igazi nemzetközi eseménnyé nőtte ki magát. A Világsakkfesztivál színes, egész napos családi programjaival fiataloknak és időseknek egyaránt kivételes lehetőséget biztosít arra, hogy kitáruljon számukra egy világ, amelyben a sakk egy közös nyelv, egy térben és időben átívelő összekötő kapocs. Mivel Judit ebben az évben sem szeretett volna lemondani a fesztivál megrendezéséről, ezért ezúttal ez az interneten jön létre. Ahhoz pedig, hogy minél többen csatlakozzanak hozzá, mi segítünk neki.

Profi segítség az online sikerért

A HD marketing kampányokkal támogatja az esemény előtti időszakot. A kampány a Facebookon fut és a célja, – amellett, hogy a korábbi évek résztvevőit is elérje – hogy minél több új érdeklődőt vonzzon az esemény. Az egy hónapig futó, regisztrációs landing page-re futó kampányt úgy targetáltuk, hogy a lehető legtöbb regisztrációt elérjük. Célszám nincs, a “minél több, annál jobb” elvét követjük.

Színes programok minden korosztálynak

Az évente megújuló rendezvénysorozat keretében kicsik és nagyok a változatos és érdekes programok mellett találkozhatnak olyan hazai és nemzetközi színtéren is elismert vendégekkel, akiknek sportolói vagy az élet más területén elért eredményei példaként szolgálhatnak arra, hogy a kitartó munka, az elkötelezettség és az önbizalom mindig célravezető.

Idén Polgár Judit beszélgetőpartnere lesz Garri Kaszparov, a sakktörténet legjobb férfi sakkozója, Vlagyimir Kramnyik, aki 86 veretlen partit tudhat magáénak zsinórban, de hallgathatunk előadást a sakk és a futball kapcsolatáról, arról, hogy mit tanulhat az üzleti élet a sakktól, sőt, részt vehetünk egy interaktív sakkórán is, Polgár Judittal. Természetesen a gyerekek sem maradnak programok nélkül: a Sakkjátszótér csodálatos mesevilágában készségfejlesztő játékokkal várják a kicsiket, de lesz játékos matematika a sakktáblán és vicces fejtörők is.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit az érdeklődők a linkre kattintva tehetnek meg.