#1 Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként új csapattagunkat keressük

 

Social Media grafikus gyakornok

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

Segítettél már a családi cégben vagy dolgoztál gyakornokként máshol? Kezeltél Facebook Oldalt vagy posztoltál Instagram profilokba? Tudod hogyan lehet a célokat posztokkal és/vagy hirdetésekkel elérni? Ez kezdetnek jó, a közös célunk, hogy továbbfejlődj ezekben!
Munkád egy része a tartalomgyártás lesz, amihez nélkülözhetetlen a Photoshop ismerete, hiszen ezt használjuk leginkább. Előny, ha vágod a Canvát, vagy más programokat! A legfontosabb persze, hogy legyenek kreatív, grafikai elképzeléseid, ötleteid, a megvalósításban segítünk!
Ha van diák jogviszonyod még legalább 6-12 hónapig, akkor a legegyszerűbb alkalmaznunk téged. Külön előny, ha kommunikáció vagy marketing területen tanulsz!
A mindennapok során sokszor találkozunk olyan megoldandó feladatokkal, amikkel előtte még soha. Legyél talpraesett, és ne ijedj meg az új helyzetektől, hiszen mindenki elkezdte valahol 🙂 Nagyon várjuk új ötleteid, meglátásaid, amivel tovább tudunk mi is és ügyfeleink is fejlődni!

Mit értékelünk előnyként?

Szoktál fotózni, érdekel a fotózás technikai háttere és a képek utómunkáitól sem ijedsz meg? Nálunk részt vehetsz ügyfeleink termékfotózásán, profi stúdiónkban. Sőt, már a kreatív koncepció kitalálásánál is bevonunk, hogy a legjobb contentek születhessenek!
Tartalomgyártás mellett hirdetésekkel is foglalkozunk, amik kezelésébe idővel Téged is bevonnánk. Ha már emeltél ki posztot, vagy kezeltél Facebook hirdetéseket, akkor nyert ügyünk van! De kezdésnek az sem rossz, ha érdekelnek a célzások, kampányok felépítései vagy a kreatív koncepció kidolgozása.
Mondták már, hogy mindig tudod mit kell mondani? Egy-egy hirdetés vagy reklám többet jelent számodra, mint a többieknek? Ha tudsz ügyfeleink fejével gondolkodni, és a megfelelő célközönséghez megfelelő módon szólni, akár grafikák segítségével, nálunk a helyed!
Ugye nem kell mondanunk, hogy a marketing nyelve is az angol? Munkád során sokszor fogsz angol nyelvű cikkekbe, tartalmakba botlani, melyekből inspirálódni tudsz. De ezek mellett jó, ha aktívan is használnod a nyelvet, hiszen sokszor egyeztetünk például a Facebook Support teammel angolul.

Milyen kihívások várnak napi szinten?

 • A közösségi oldalakkal kelni és feküdni
 • Social hirdetések menedzselése különböző méretű és területű márkáknak, kezdetben a háttérben segítségként, később már mint felelős tanácsadóként.
 •  Tartalom készítése különböző social media felületekre
 • Folyamatos és időszakos kampányok optimalizálása, majd az eredményekről riportolás
 • Ügyfelekkel való kommunikációban részvétel, stratégiai és szakmai tanácsadásokon való részvétel
 • Képezni magad, a piacról, külföldi anyagokból és házon belül, hiszen a szakma csúcsán akarunk maradni 😉

Mi az, amit még a munkádért kapsz?

 • Rengeteg újdonság megtanulása, profivá edződsz tanácsadóink mellett
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
 • Több mint 30 marketing szakember egy belvárosi irodában, az átlagéletkor 27 év, így munkatársak mellett barátokra is találhatsz.
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő ottalvós
 • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!
 • A fizetésed óradíjas elszámolás alapján történik, kezdőként nettó 1000 Ft-os órabérrel.

Ismerj meg minket….

Sokféle személyiséggel, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier oldalunkat!

HD marketing team 05-2019

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küld el nekünk önéletrajzod a job(kukac)hdmarketing.hu címre 2021. október 18-ig és találkozzunk személyesen.