Január a megelőző év értékelésének és az új célok meghatározásának az időszaka. Vágj bele te is új lendülettel az idei kihívásokba, ragadd meg a lehető legtöbb alkalmat vállalkozásoddal 2022-ben is, hogy elnyerhesd a potenciális vevőid figyelmét!

A marketingtervezés folyamata elengedhetetlen webáruházunk forgalmának növekedése és a brandünk építése érdekében, így nem érdemes halogatni. Az előre átgondolt, kreatív kampányok segítségével olyan előnyt kovácsolhatunk magunknak, ami segít kitűnni a piacon versenytársaink közül.

Hozd ki a legtöbbet az idei évből!
A főbb ünnepnapok szinte mindenki fejében élnek, de hallottál már az olasz konyha napjáról, a macskák vagy a barátság világnapjáról? Számos jeles esemény színesíti a mindennapokat, amelyek közül a cégünk arculatába illeszthetőeket egy kis kreativitással szintén felhasználhatjuk kampányaink során.

Segítségképpen összeállítottuk Neked idén is a 2022-es év marketing naptárát, amihez bármikor nyúlhatsz, ha egy kis inspirációra van szükséged.
A kiemelt ünnepeken és időszakokon túl számos egyéb jeles nap, szabadnap, extra munkanap és világnap is szerepel a gyűjteményben, amelyek a profilodhoz igazítva segíthetnek téged a tartalomgyártás során.

Ne feledd, érdemes átgondolni a saját vállalkozásodra vonatkozó fontos dátumokat is (pl. a cég születésnapja, évfordulók) de kiegészítheted a naptárat további jeles napokkal, eseményekkel is a siker érdekében.

Töltsd le Te is és kezdődhet a tervezés!

Marketingelhető események 2022 Google Calendar és PDF verzió: