2021 az új lehetőségek éve, mi például rendkívül izgatottan állunk az előttünk álló hónapokhoz. A január sok tekintetben a legfontosabb ezek közül, hiszen ilyenkor kezdik el a hirdetők megtervezni kampányaikat, amelyek webáruházuk forgalmát növelhetik majd. A tervezés még fontosabb lett egy olyan nagyon változatos év után, mint a tavalyi. Így felmerül a kérdés, hogy 2021-ben hogyan ragadhatjuk meg a vevőink figyelmét úgy, hogy közben kitűnjünk a konkurensek tömegéből?

Ne ragadjunk le csupán a „kötelező” ünnepeknél, hiszen elegendő kreativitással minden jeles -és világnap lehet különleges! Ha időben összegyűjtjük ezeket az eseményeket és megtervezzük az ezekre épített kampányokat, nagy előnyünkre válhat, hiszen egész évre lesznek ötleteink, amik segítenek a célközönségek figyelmének magunkra irányításában.

Valószínűleg nem sokan hallottak még a DJ-k világnapjáról, a jelszó világnapról vagy a törülközőnapról, pedig ezek mind létező jeles napok, amelyek a rendelkezésünkre állnak és akár könnyen marketingelhetők is lehetnek, amennyiben a saját profilunkhoz tudjuk őket igazítani. Ügyeljünk azért, nehogy  átessünk a ló túloldalára, havonta 1-2 ilyen különleges napot elég beépítenünk, hogy feldobjuk kampányainkat.

Összeszedtük tehát, milyen különleges napok várnak ránk idén, amelyeket felhasználhatunk kampányainkhoz. Íme a 2021-es marketingelhető események naptára, ami mindig kéznél lesz, ha inspirációra van szükségünk! 

A naptár PDF formában a képre kattintva tölthető le:

A naptár Google Naptár formában a képre kattintva tölthető le: