Hogyan biztosíts nagykereskedelmi támogatást az építőipari kiskereskedőidnek?

Az építőipari nagykereskedők és márkák (mint ügyfeleink: Viega, Sika, PERI) marketing kommunikációjának meghatározó elem, hogy milyen arculatot építenek ki az adott vállalat körül. 

A támogatást kihasználók több döntési ponton keresztül jutnak el ahhoz a bolthoz, márkához, akitől megvásárolják a szükséges kellékeket és alapanyagokat. 

A cégek brand értékének növelése kulcsfontosságú, hiszen minél erősebb, annál több felhasználó kapcsolódik a márkához, és a konkurensekkel szemben ez óriási előny! 

A social media felületek aktív és profi kezelése, a folyamatos kommunikáció és ügyfélkapcsolat ápolás mind hozzájárulnak a brandérték növeléséhez. 

Számos módszer rendelkezésre áll, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a Keresőhirdetéseket sem, hiszen kulcsszavak alapján, adott lokációra, meghatározott célcsoportnak jelenhetünk meg, azoknak, akik ebben a témában indítottak keresést. 


Szólítsd meg a vevőket!

Javasolt szolgáltatások:

 • Google Ads hirdetések (Google Shopping és más kereső és Display hirdetések)
 • Feed Engine - teljesítmény javító saját szoftvere a HD marketingnek
 • Facebook Ads hirdetések (értékesítést célzó kampányok)
 • Keresőoptimalizálás (professzionális ecommerce SEO)
 • Hírlevél kommunikáció és adatbázis építés - HD marketing a Mailchimp elsőszámú magyarországi ügynöksége

Akiknek már segítettünk

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ne info@... legyen)

  Nem igazán tudomÉpítőipari kereskedő vagyokÉpítőipari nagykereskedő vagyokÉpítőipari kivitelező vagyok

  Üzenet

  Legutóbbi cikkeink

  2023.11.06.

  Cookie Policy ami megöli a hirdetéseidet

  A PPC hirdetések sikeres futtatásához rengeteg adatra van szükség, ami viszont nagyon kihívásos, ha az oldalon szigorúan akar megfelelni a Cookie szabályozásnak, mivel egy a felhasználók hozzájárulásán műlik a hirdetéseink eredményessége.
  2023.11.02.

  Webáruház hatékonyság növelés AI segítségével

  Az AI megoldások már nagyot tudnak dobni egy webáruház hatékonyságán is. Balázs a prezentációjában egy ilyen esettanulmányunkat mutatja be!
  2023.10.30.

  Hogyan teszteljünk design ötleteket PPC hirdetésekkel?

  Egy design-al foglalkozó szakember gondolkozásmódja nagyon távol áll tőlem! Hiszen ő előbb kitalál valamit (igaz, adatok-tapasztalatok alapján), de mégis csak feltételezések mentén "alkot", még a mi munkánk a felhasználók által generált adatokra épít. Hogyan lehet ezt a két területet összehozni?
  2023.10.25.

  Milyen esetben fordulj SEO tanácsadóhoz?

  Kedves weboldal tulajdonosok! Saját bevételetek, de a SEO tanácsadó egyenletes szívritmusa egyaránt fontos, ezért kérem, hogy az alábbi esetekben mindenképpen vegyétek fel szakértővel a kapcsolatot!