Az építkezések azonnal indulnak, a te csapatod fog dolgozni rajtuk?

Kivitelezőként elengedhetetlen, hogy benne legyél abban a 2-3 cégben, akitől ajánlatot kérnek egy építkezéshez! Az ajánlatkérés sikere viszont inkább a bizalmon, mint csak egy jó hirdetésen múlik. Hogyan mutasd be céged, hogy felépüljön a bizalom, és ne csak az ár legyen a döntő a megrendelő fejében?

Első lépés, hogy vállalkozásodnak láthatónak és elérhetőnek kell lennie. Ismerjék meg munkáitokat, az embert a vállalat mögött!

A kommunikációt segíti többek között a social media, a hírlevél (hiszen korábbi kedves ügyfeleinkkel való kapcsolattartás is alapja lehet egy újabb megbízásnak), és kulcsfontosságúak a keresőhirdetések is, hiszen adott lokációra, meghatározott célcsoportnak jelenhetünk meg, azoknak, akik ebben a témában indítottak keresést.

Szolgáld ki a lehető legtöbb ügyféligényt!

Akiknek már segítettünk

Javasolt szolgáltatások:

 • Google Ads hirdetések (Google kereső és Display kampányok, YouTube hirdetések)
 • Facebook Ads hirdetések (márkaépítő és jelentkezést ösztönző kampányok)
 • Social Media Kommunikáció (refenenciák kiemelése, munkamódszer bemutatása, személyes szintű kapcsolat megalapozása, kapcsolattartás és döntéstámogatás)
 • Keresőoptimalizálás (a fogyasztók sokszor csak tájékozódnak, és utána hoznak döntést, ezért már a tájékozódási időszakban érdemes őket megszerezni, ez pedig a keresőoptimalizálási és tartalom marketing stratégiádon fog múlni, amiben mi segítünk)
 • Hírlevél kommunikáció és adatbázis építés – HD marketing a Mailchimp elsőszámú magyarországi ügynöksége, és segítünk felépíteni a bizalmat fogyasztóiddal

Vedd fel velünk a kapcsolatot

  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Nem igazán tudomÉpítőipari kereskedő vagyok!Építőipari nagykereskedő vagyokÉpítőipari kivitelező vagyok

  Üzenet