Social PPC manager

Keressük új munkatársunkat, aki az ügyfeleink Meta hirdetéseiben tud segíteni!

Jelenleg ez a pozíciónk nem nyitott!

Kérjük gyere vissza később hozzánk!

 

Keressük Social csapatunk új tagját! Ha van már tapasztalatod Facebook, Instagram, Tiktok és Linkedin hirdetéskezelésben, és szeretnél tovább fejlődni egy dinamikus ügynökségnél, itt a helyed!

Változatos ügyfeleket szeretnél? Nálunk nincs két egyforma nap: a szórakoztató elektronikai webáruháztól kezdve, design bútor kereskedésen át, egészen a fashion webshopig számos hazai vállalkozás életébe tekinthetsz be, és támogathatod őket munkáddal!

Fontos, hogy tudj performance alapon gondolkozni, a megoldásokat és a fejlesztési lehetőségeket is keresd, ha felmerül egy probléma.

Kíváncsiak vagyunk a te ötleteidre is, hogy minél többet tudjunk kihozni ügyfeleink közösségi kampányaiból!

001
Mit adsz te?

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

 • Legalább 2 éves hirdetéskezelési tapasztalatod van

Legalább 2 éve kezelsz hirdetéseket, tudod hogyan lehet a kitűzött célokat hirdetésekkel elérni? Ismered a kampánycélokat, az alapvető eseményméréseket, ki tudod elemezni saját kampányaidat. Képben vagy a katalógus alapú hirdetésekkel, tudod mi fán terem az UTM címke, és használsz a demográfián kívül más célzásokat is? Szuper, pont egy PPC nindzsát keresünk! ;)

 • Van aktív angol nyelvtudásod

Az sem baj ha nincsen nyelvvizsgád, de kell hogy megértsd szóban és írásban az angol szaknyelvet! Tudj megírni egy hirdetésszöveget angolul.

 • Tudsz hirdetésszövegeket írni

Olyan szövegeket írsz, ami nem veszik el a reklámzajban? Mindig tudod, hogy hogy fejezd ki magad az adott hirdetési felület karakter korlátai között?

 •  

Mit értékelünk előnyként?

 • Van tapasztalatod az online marketing egyéb területeiről?

A Facebook hirdetéskezelésen kívül van tapasztalatod Google Ads hirdetésekkel, hírlevelekkel vagy éppen a Google Analytics használatában? Szuper :) Bár a munkád elsősorban a social hirdetésekhez fog kötődni, de így nagyobb rálátásod lesz az ügyfél céljaira. Sőt a csapat többi részének munkájába is beleláthatsz ha szeretnél.

 • Imádod kipróbálni az új marketing eszközöket?

Megjelent a piacon egy új eszköz, vagy egy szakmai cikkben olvastál egy új hirdetési módszert, akkor te az elsők között (early adapter-ként) próbálod ki? Nálunk teret kapsz az újdonságok iránti vágyaidnak, hiszen mindenkit biztatunk, hogy tesztelje az új marketing eszközöket, ezzel színesítve a csapat és az ügyfelek lehetőségeit.

 • Van ügynökségi tapasztalatod?

Nem csak ügyfél, de már ügynökségi oldalon is dolgoztál? Könnyen beszélsz különböző márkák nyelvén és könnyen azonosulsz az értékeikkel? Ezek mellett hatékonyan kommunikálsz az ügyféllel is, ügynökségünk értékeit képviselve.

 • Pixel és CAPI mérések beállítása

Van gyakorlatod a pixel alapú mérések beállításán túl a CAPI mérések megadásában is, ez nagyon előny.

 • Looker Studio ismerete

Riportoltál már Looker Studioban? Remek, így könnyű lesz átállnod a mi riportolásunkra.

002
Mit adunk mi?

Milyen kihívások várnak napi szinten?

 • A Facebook hirdetéskezelővel kelni és feküdni!
 • Folyamatos és időszakos kampányok optimalizálása, majd az eredményekről riportolás az ügyfeleknek
 • Ügyfelekkel való kommunikáció, stratégiai és szakmai tanácsadás
 • Képezni magad, a piacról, külföldi anyagokból és házon belül, hiszen a szakma csúcsán akarunk maradni ;)

Mi az amit még a munkádért kapsz?

 • Versenyképes fizetés és szakmai elismerés
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
 • Rugalmas pozíció: napi 4-6-8 órás közös munkára is nyitottak vagyunk.
 • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!

003
Hitvallásaink


Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

A szakmaiság vezet minket az együttműködéseinkben.

Mindenek előtt a szakmaiság hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

004
Milyen környezetbe érkezel hozzánk?

Ismerj meg minket….


Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!


005
Hogy történik a kiválasztás?

 • Még ma :) Beküldöd a jelentkezésed!

  Kérjük töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot! Az elérhetőségeid mellett várjuk önéletrajzodat illetve az információt, hogy mikor tudnál kezdeni, ha rád esik végül a választásunk!
 • 2-3 munkanapon belülPetra jelentkezik...

  Petra a HR-esünk, aki előszűri a jelentkezők hadát. Ha megfeleltél a feltételeknek - amiket a kiírás elején részleteztünk -, akkor a kiválasztást végző kollégákhoz kerül az anyagod! Ha ez alapján nem jutottál tovább, akkor kedves levél formájában tájékoztat erről! Ha pedig mégis...
 • 4-7 munkanapon belülA kiválasztást végzők jelentkeznek...

  Ha a kiválasztást végzők vagy Petra olyan üzenettel jelentkezik nálad, hogy egy próbafeladat elvégzésére kér, akkor 'Gratulálunk!' hiszen túljutottál az első körön. A próbafeladat általában nettó 0,5-1,5 órát vesz el tőled, de nekünk rengeteget segít abban, hogy a gondolkozásod és munkastílusod fel tudjuk mérni!
 • 7-10 munkanapon belülPróbafeladat elbírálása

  Ha a megadott határidőre sikeresen megcsináltad és visszaküldted nekünk a próbafeladatot, akkor pár nap alatt elbíráljuk. Ha pozitív a tapasztalatunk, akkor egy személyes találkozó időpontjával keresünk. Ha sajnos nem, akkor egy kedves levelet kapsz válaszul!
 • 10-14 munkanapon belülSzemélyes találkozó

  Egy 0,5-1 órás találkozó keretében beszélget veled Petra és a kiválasztást végzők. Ha valamiért még sem rád esik a választás, akkor egy kedves levél keretében értesítünk pár nappal később. Ha viszont ezen a körön is átjutottál, akkor következik az...
 • 14-20 munkanapon belülAjánlatadás

  Te lettél erre a pozícióra kiválasztva! Gratulálunk neked! Egy hívás keretében értesítünk, elmondjuk hogy milyen pénzügyi ajánlatunk van számodra, hogy együtt dolgozzunk! Ha számodra is megfelelő, akkor előre megkapod a munkaszerződésed és a többi aláírásra kerülő papírt! Majd az első munkanapodtól kezdve a HD csapat tagja vagy és megindul az onboarding folyamatod! A többi már történelem...