Gondoltál már arra, hogy egy jól megírt, egyedi szöveg milyen csodákat tehet az vállalkozásoddal? A szövegírás nem csupán szavak egymás mellé rakosgatása; ez egy olyan művészet és tudomány, amely értékesít. Az, hogy miként kommunikálsz weboldalad látogatóival, meghatározza, hogy később vásárlóvá válnak-e. Nos, itt a HD marketingnél pontosan ebben vagyunk a legjobbak: eladásra ösztönző, figyelemfelkeltő szövegek írásában, amik nem csak megfogják az olvasó figyelmét, de konkrét cselekvésre is sarkallják. 🚀

Milyen részekből áll nálunk a tartalommarketing?

Különválasztjuk, hogy első sorban SEO tartalmakról van-e szó (mint a címsor-meta leírás illetve a termékkategória oldalakra szánt szövegek) vagy a felhasználóknak szánt hosszabb tartalmakról, mint a cikkek, PR cikkek vagy landoló oldal szövegezések.

Valamint ott van a marketinges által elfelejtett teendő, amikor elkészül a szöveges tartalmuk, hogy azt különböző felületeken megosszák, úgymond disztributálják!

A következő szolgáltatás típusokkal segítjük partnereinket a tartalomgyártás területén!

 

SEO tartalomgyártás

Alapvető, hogy weboldalad a keresők kedvencévé váljon. Mi segítünk abban, hogy tartalmaid ne csak figyelemfelkeltőek, de keresőoptimalizáltak is legyenek.

Cikkírás / PR cikkírás

Hosszabb, informatív tartalmak, melyek nem csak tájékoztatnak, de el is adnak. Válassz a különböző hosszúságú cikkeink közül, amelyeket teljes mértékben a Te igényeidhez szabunk.

Landolóoldal készítés

Mert az első benyomás számít a legjobban! Egy jól megírt landoló oldal az, ami meghozza az értékes ügyfeleket.

Tartalom disztribúció

A legjobb tartalmak sem érnek semmit, ha senki sem látja őket. Segítünk, hogy tartalmad eljusson azokhoz, akiknek a legnagyobb szüksége van rá.

Miért NE bízd az AI-ra a szövegírást?

A Google a márciusi algoritmus frissítéskor jelentősen hátrasorolta a teljesen AI-al írt szövegeket, az azokat nagy számban megjelenítő weboldalakat

A ChatGPT és más mesterséges intelligencia alapú eszközök betanított nyelvi minták alapján villámgyorsan értelmes(nek tűnő) szöveget generálnak, amelyek valamilyen valószínűségeket követnek. Emiatt a chatbotok magabiztosan állítanak valótlanságokat. Nem tudhatjuk, hogy az információk honnan származnak, a gyakran magyartalan, érzelmektől mentes és zavaros szövegek születnek végeredményként. Szakértőként azt javasoljuk, hogy mindig bízd hús-vér, emberi szövegíróra a tartalomgyártást! 🙋🏻‍♂️

 

Mi a májusi akciónk?

A kezdeti konzultációtól a cikkek végleges elkészítéséig minden lépést közösen tervezünk meg, hogy a végeredmény pontosan tükrözze a vállalkozásod értékeit és üzenetét. Ne hagyd ki ezt a nagyszerű lehetőséget: A májusban megrendelt szövegírási szolgáltatások árai 10 db 300 szavas cikk 240.000 Ft helyett 180.000 Ft valamint a 1500 szavas „corner” cikk 32.500 Ft helyett 25.000 Ft!

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed a májusi szövegírás akciónkkal, kérjük töltsd ki a lenti űrlapot és beszélgessünk a részletekről!

Kapcsolatfelvétel


  Név (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

  Még nem tudom10 db 300 szavas cikket szeretnék1500 szavas corner cikket szeretnék

  Üzenet

   Név (kötelező)

   Telefon (kötelező)

   Email cím (kötelező, ha lehet ne info@... legyen)

   Még nem tudomSEO tartalomgyártás érdekelCikkírás / PR Cikkírás érdekelTartalom disztribúció érdekelLandolóoldal készítés érdekel

   Üzenet