Recepciós – irodafelelős

Az ország egyik vezető performance ügynökségét és legnagyobb influencer hálózatával rendelkező cégcsoportja keresi új tagját!

JELENLEG EZ A POZÍCIÓ NEM NYITOTT, KÉRÜNK NÉZZ VISSZA HOZZÁNK KÉSŐBB!

 

001
Mit adsz te?

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

 • Recepciós vagy irodavezető tapasztalat: Dolgoztál már legalább 1 évig valamelyik területen? Nem ijedsz meg az új kihívásoktól? Szeretsz felelős lenni egy egész csapat “jólétéért”? Akkor itt a helyed!
 • Van tapasztalatod események, csapatépítők vagy rendezvények szervezésében? A munkád fontos része lesz, hogy az irodán kívüli helyszíneken is szuper hangulat uralkodjon!
 • Előnyt jelent: ha van HR munkatapasztalatod. Nem HR-st keresünk, hanem egy proaktív csapattagot, aki szívesen tesz azért, hogy a munkatársak jól érezzék magukat.

Mik lesznek a feladataid?

 • Általános recepciós feladatok ellátása: ügyfelek fogadása; italok szervírozása; tárgyaló előkészítése és rendrakása.
 • Iroda rendben tartása – dekorálása: a közel 400 nm irodaterület rendben tartása; szezonális és ünnepi dekorációk elhelyezése; takarítási feladatok NEM (külön takarítónő heti többször teljesíti ezt).
 • HR-hez kapcsolódó háttér feladatok: állásra jelentkezők értesítése; állásinterjúk szervezése; új emberek irodai körbevezetése és gyakorlati információk megosztása; személyes és céges születésnapok menedzselése.
 • Csapatépítők szervezése és menedzselése: évente 2-szer nagyobb elvonulós, azon kívül havi gyakorisággal kisebb irodai csapatépítők teljes körű szervezése.
 • 002
  Mit adunk mi?

  Milyen formában alkalmazunk?

  • 8 órás munkaidőben, ami a gyakorlatban 8:30-17:00 közötti munkavégzést jelent, 30 perces ebédszünettel
  • Kezdés: azonnal betölthető a pozíció

  Mi az, amit kapsz cserébe?

  • Fix bejelentett bér, kezdő bruttó 320-340.000 Ft
  • Félévente bónusz és béremelés az elégedettség alapján
  • Összetartó, barátságos csapat, akikkel jó együtt dolgozni 🙂

  003
  Hitvallásaink


  Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

  Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

  Nem pénzorientáltak vagyunk a partnerekkel.

  Nem a profit hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

  Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

  Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

  Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

  Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

  Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

  004
  Milyen környezetbe érkezel hozzánk?

  Ismerj meg minket….


  Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!


  005
  Hogy történik a kiválasztás?

  • Még ma :) Beküldöd a jelentkezésed!

   Kérjük egy rövid bemutatkozó levelet írj a job(kukac)hdmarketing.hu címünkre, csatolj hozzá magyar nyelvű önéletrajzot! A küldött fájl neve tartalmazza a neved!
  • 2-3 munkanapon belülPetra jelentkezik...

   Petra a HR-esünk, aki előszűri a jelentkezők hadát. Ha megfeleltél a feltételeknek - amiket a kiírás elején részleteztünk -, akkor a kiválasztást végző kollégákhoz kerül az anyagod! Ha ez alapján nem jutottál tovább, akkor kedves levél formájában tájékoztat erről! Ha pedig mégis...
  • 4-7 munkanapon belülA kiválasztást végzők jelentkeznek...

   Ha a kiválasztást végzők vagy Petra olyan üzenettel jelentkezik nálad, hogy egy próbafeladat elvégzésére kér, akkor 'Gratulálunk!' hiszen túljutottál az első körön. A próbafeladat általában nettó 0,5-1,5 órát vesz el tőled, de nekünk rengeteget segít abban, hogy a gondolkozásod és munkastílusod fel tudjuk mérni!
  • 7-10 munkanapon belülPróbafeladat elbírálása

   Ha a megadott határidőre sikeresen megcsináltad és visszaküldted nekünk a próbafeladatot, akkor pár nap alatt elbíráljuk. Ha pozitív a tapasztalatunk, akkor egy személyes találkozó időpontjával keresünk. Ha sajnos nem, akkor egy kedves levelet kapsz válaszul!
  • 10-14 munkanapon belülSzemélyes találkozó

   Egy 0,5-1 órás találkozó keretében beszélget veled Petra és a kiválasztást végzők. Ha valamiért még sem rád esik a választás, akkor egy kedves levél keretében értesítünk pár nappal később. Ha viszont ezen a körön is átjutottál, akkor következik az...
  • 14-20 munkanapon belülAjánlatadás

   Te lettél erre a pozícióra kiválasztva! Gratulálunk neked! Egy hívás keretében értesítünk, elmondjuk hogy milyen pénzügyi ajánlatunk van számodra, hogy együtt dolgozzunk! Ha számodra is megfelelő, akkor előre megkapod a munkaszerződésed és a többi aláírásra kerülő papírt! Majd az első munkanapodtól kezdve a HD csapat tagja vagy és megindul az onboarding folyamatod! A többi már történelem...