#1 Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként új csapattagunkat keressük

Keressük Social csapatunk új tagját! Ha van már tapasztalatod social media managerként, de szeretnél tovább fejlődni egy dinamikus ügynökségnél, itt a helyed! Nálunk nincs két egyforma nap: a képszerkesztéstől a szövegírásig, a performance kampányok megtervezésétől az eredmények kielemzéséig mindenbe beleláthatsz.

Fontos, hogy kreatív legyél és jól tudd kifejezni magad a márkák nevében is!

Kíváncsiak vagyunk a te ötleteidre is, hogy minél többet tudjunk kihozni ügyfeleink közösségi felületeiből!

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

Legalább 2 éve a területen tevékenykedsz, tudod hogyan lehet a kitűzött célokat posztokkal és hirdetésekkel elérni? Emelett hiszel a lifelong learningben? Köztünk a helyed!
Vannak elképzeléseid és azokat meg is tudod valósítani grafikailag? Át tudod méretezni és módosítani az ügyfél által küldött kreatívokat? Pont erre van szükségünk.
Az sem baj ha nincsen nyelvvizsgád, de kell hogy megértsd szóban és írásban az angol szaknyelvet! Tudj megírni egy posztot angolul.

Mit értékelünk előnyként?

A közösségi oldalakon kívül van tapasztalatod Google Ads hirdetésekkel, hírlevelekkel vagy éppen a Google Analytics használatában? Szuper 🙂 Bár a munkád elsősorban a social oldalakhoz fog kötődni, de így nagyobb rálátásod lesz az ügyfél céljaira. Sőt a csapat többi részének munkájába is beleláthatsz ha akarsz.
Inspirál, ha tömegeknek adhatod át a tudásod vagy a tapasztalatod? Nálunk – nem kötelezően – lehetőséged van akár 10, akár 100 ember előtt megtenni ezt.
Szívesen tudósítanál egy új social felületről vagy megjelenési formáról? Lehetőséged van megcsillogtatni tehetségedet cikkek, esettanulmányok formájában, így öregbíteni a saját, a csapat és a cég szakmai hírnevét.
Megjelent a piacon egy új social felület, akkor te az elsők között (early adapter-ként) regisztrálsz? Nálunk teret kapsz az újdonságok iránti vágyaidnak, hiszen mindenkit biztatunk, hogy tesztelje az új marketing eszközöket, ezzel színesítve a csapat és az ügyfelek lehetőségeit.
Nem csak ügyfél, de már ügynökségi oldalon is dolgoztál? Könnyen beszélsz különböző márkák nyelvén és tudsz azonosulsz az értékeikkel?

Milyen kihívások várnak napi szinten?

 • A közösségi oldalakkal kelni és feküdni
 • Social hirdetések menedzselése különböző méretű és területű márkáknak
 •  Tartalom készítése különböző social media felületekre
 • Folyamatos és időszakos kampányok optimalizálása, majd az eredményekről riportolás az ügyfeleknek
 • Ügyfelekkel való kommunikáció, stratégiai és szakmai tanácsadás
 • Képezni magad, a piacról, külföldi anyagokból és házon belül, hiszen a szakma csúcsán akarunk maradni 😉

Mi az amit még a munkádért kapsz?

 • Versenyképes fizetés és szakmai elismerés
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
 • Több mint 30 marketing szakember egy belvárosi irodában. Jelenleg hibrid munkavégzésben – heti több összefüggő nap iroda, illetve Home Office – dolgozzunk, tőled is ezt várjuk!
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő ottalvós
 • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!

Ismerj meg minket….

A social mellett több területtel foglalkozik a HD marketing. Sokféle személyiséggel, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier oldalunkat!

csapatkep-2020-januar

És a Te bemutatkozásod hogy hangzana? Kíváncsiak vagyunk rád is, nemcsak a képességeidre/tapasztalataidra!
Ezért készíts nekünk és küld el az önéletrajzoddal együtt egy ilyen “bemutatkozó posztot” is!

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küldd el nekünk önéletrajzod és bemutatkozó posztod a job(kukac)hdmarketing.hu címre 2021. október 18-ig és találkozzunk személyesen.