#1 Magyarország egyik vezető digitális ügynökségeként új csapattagunkat keressük

 

Social Media gyakornok

Keressük Social csapatunk új tagját heti 20-30 órában! Ha szeretnél fejlődni egy dinamikus ügynökségnél, és kipróbálni magad a social media tartalomgyártói oldalán, itt a helyed! Nálunk nem lesz két egyforma napod! Egyszerre 6-8 különböző témájú oldal posztjait és storyjait kell majd elkészítened!

Fontos, hogy érts a grafikához, kreatív legyél és jól tudd kifejezni magad a márkák nevében is!

Kíváncsiak vagyunk a te ötleteidre is, hogy minél többet tudjunk kihozni ügyfeleink közösségi felületeiből!

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

Munkád legnagyobb része a tartalomgyártás lesz, amihez nélkülözhetetlen a Photoshop és Canva ismerete, hiszen ezeket használjuk leginkább. Előny, ha más programokat is ismersz, alig várjuk, hogy megmutasd őket! A legfontosabb persze, hogy legyenek kreatív, grafikai elképzeléseid, ötleteid, és tudj a felületeknek megfelelő grafikát készíteni a nulláról!
Ha van diák jogviszonyod még legalább 6-12 hónapig, akkor a legegyszerűbb alkalmaznunk téged. Külön előny, ha kommunikáció vagy marketing területen tanulsz! Nyugi, az elméletet nem kérdezzük ki, de látnunk kell, hogy mik az alapok!
A mindennapok során sokszor találkozunk olyan megoldandó feladatokkal, amikkel előtte még soha. Legyél talpraesett, és ne ijedj meg az új helyzetektől, hiszen mindenki elkezdte valahol 🙂 Nagyon várjuk új ötleteid, meglátásaid, amivel tovább tudunk mi is és ügyfeleink is fejlődni!
Ugye nem kell mondanunk, hogy a marketing nyelve is az angol? Munkád során sokszor fogsz angol nyelvű cikkekbe, tartalmakba botlani, melyekből inspirálódni tudsz. De ezek mellett jó, ha aktívan is használnod a nyelvet, hiszen sokszor egyeztetünk például a Facebook Support teammel angolul. Sőt, néhány ügyfelünknél a social felületekre is angolul posztolunk.
Több ezer embernek posztolni egy márka nevében: felelősség! Szükségünk van arra, hogy mindig pontosan figyelj a feladatra, a határidőkre és a helyesírásra is!

Mit értékelünk előnyként?

Segítettél már a családi cégben vagy dolgoztál gyakornokként máshol? Kezeltél Facebook Oldalt vagy posztoltál Instagram profilokba? Tudod hogyan lehet a célokat posztokkal és/vagy hirdetésekkel elérni? Ez szuper, hiszen van már mire építenünk!
Mondták már, hogy mindig tudod mit kell mondani? Egy-egy hirdetés vagy reklám többet jelent számodra, mint a többieknek? Ha tudsz ügyfeleink fejével gondolkodni, és a megfelelő célközönséghez megfelelő módon szólni, akár grafikák segítségével, nálunk a helyed!
Mi nem vagyunk semmi rossznak az elrontója! Sok tanácsadónk nálunk kezdte karrierjét még gyakornokkén! Célunk, hogy hosszútávon tudjunk tervezni veled!

Milyen kihívások várnak napi szinten?

 • Social posztok, storyk készítése különböző méretű és területű márkáknak.
 • A posztok eredményeinek havi riportolása.
 • Ad hoc grafikai feladatok, kép mutációk.
 • Trendek, újdonságok folyamatos követése.

Mi az, amit még a munkádért kapsz?

 • Rengeteg újdonság megtanulása, profivá edződsz tanácsadóink mellett!
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
 • Több mint 30 marketing szakember egy belvárosi irodában, az átlagéletkor 27 év, így munkatársak mellett barátokra is találhatsz.
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő ottalvós
 • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!
 • A fizetésed óradíjas elszámolás alapján történik, kezdőként nettó 1300 Ft-os órabérrel.
 • Akár a sulis szakmai gyakorlatodat is el tudod nálunk végezni! Kellemest a hasznossal! 🙂

Ismerj meg minket….

Sokféle személyiséggel, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier oldalunkat!

social csapatkép 2021 szeptember

És a Te bemutatkozásod hogy hangzana? Kíváncsiak vagyunk rád is, nemcsak a képességeidre/tapasztalataidra!
Ezért készíts nekünk és küldd el az önéletrajzoddal együtt egy ilyen “bemutatkozó posztot” is!

A kivitelezést rád bízzuk!

Várjuk  önéletrajzod és a posztot a job(kukac)hdmarketing.hu címre 2022. február 4-ig és találkozzunk személyesen.