Projektmenedzser

Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként új csapattagunkat keressük!

JELENLEG EZ A POZÍCIÓ NEM NYITOTT, KÉRÜNK NÉZZ VISSZA HOZZÁNK KÉSŐBB!

 

001
Mit keresünk benned?

Milyen személyiséget?

 • Performance szemléleted van
 • Az ügyfeleink jó része magyar és webáruház, ezért elsődleges a performance szemlélet a munkánkban. Tőled is ezt várjuk, hogy legyen eredményorientált, amit a számokra alapozol. Mivel szolgáltató és tartalmi oldalakkal is dolgozunk, plusz a branding egyre fontosabb a performance ügyfeleknél is, ezért az erre való nyitottságod is fontos!

 • Segítőkész, nyitott, de határozott személyiség vagy
 • A munkatársaink a saját munkájuk mellett segítik egymást, ahol csak tudják! A te munkád viszont ez lesz 🙂
  Megadott időkeretek között minél elégedettebb ügyfelek és minél kisebb stresszel dolgozó kollégákat akarunk látni, ami a te értékmérőd lesz! Ez néha azt is jelenti, hogy az asztalra kell csapni és az ügyfeleket/munkatársakat is számonkérni!

 • Élvezd a párhuzamos projektmunkákat!
 • Az első hónapokban 6-8 db projektnek leszel a gazdája! Ezek kisebbek-nagyobbak, különböző ‘érettségi’ fázisban lévő ügyfelekkel való közös munkát takar. Más kihívások érik őket, valamennyire mások a prioritások is! De neked akár óránként is váltani kell a fókuszt köztük, képbe kell lenned ha bármelyik ügyfél keres. De hát erről szól egy projektmenedzser munkája, nem? 🙂

Milyen szakmai tapasztalatokat?

 • Aktív Projektmenedzser tapasztalat - legalább 1,5 év
 • Legalább 2 éves ügyféloldalon, vagy legalább 1,5 éves ügynökségnél eltöltött idő, mint projekt/account menedzser. Tehát heti 40 órában főleg digitális projektek felügyeletével foglalkoztál! A gyakorlatban használtál legalább egy projekt menedzsment eszközt!

 • Minimális szakmai rálátás az itthoni legfontosabb online marketing területekre
 • Mindenben senki nem lehet profi, de alap működési szinten ezen területekből legalább 3-nál ismerned kell a folyamatokat, mit lehet tőle elvárni, mint marketinges. Ezek a területek a mi szolgáltatásaink: Google Ads kampánykezelés; Facebook Ads kampánykezelés; SEO; Közösségi kommunikáció; Hírlevelezés; Tartalomgyártás; Webanalitika. Ha 3-at már felügyeltél, akkor a többire megtanítunk mi!

 • Technikai irányultság? Ez nagy előny!
 • Nem kell programoznod, de ha hajlandó vagy “bepiszkítani” a kezed Google Tag Manager-rel, vagy kideríteni, hogy a konverzió mérés miért nem jó az ügyfélnél vagy egyedül tudsz iránymutatást adni az ügyfélnek, hogy a Facebook feed-ben mit javítson, akkor nagy előnnyel indulsz a pozícióra. Ezen feladatok általában a tanácsadókra hárulnak, de nagy segítség lenne, ha a jövőben rád is lehetne ilyenekbe számítani.

 • Több szektort is behatóan ismersz?
 • Nagyon változatos az ügyfélkörünk, de ha a következő szektorokban már dolgoztál, akkor azt előnyként értékeljük! Több ügyfelünk is van a táplálékkiegészítő kereskedelem területén; a szépségiparból; a műszaki és szórakoztató eszközök forgalmazásából.

  002
  Mit adunk mi?

  Miket fogsz csinálni nálunk, mint Projektmenedzser?

  • A munkád legfontosabb eleme, hogy ‘összekötő’ legyél a tanácsadók és az ügyfelek között! Értsd meg az ügyfél céljait, a tanácsadóknak tud ezt lefordítani és segítsd hónapról-hónapra a célok elérésének folyamatát.
  • Koordináld, segítsd és kérd számon az ügynökségi munkát! Tapasztalt munkatársakkal dolgozunk együtt, de elkél a segítő kéz 🙂
  • Riportok készítése, ami átfogó képet ad az ügyfélnek a célok-eredmények-feladatok hármasában minden hónapban!
  • Segíted az ügyfeleket mérések-konverziók beállításával, alap szinten tudsz nekik bármilyen online marketing területen iránymutatást adni.
  • Tenderek szakmai koordinációja, aktív részvétel az anyagok összeállításában. Évente mindössze 10-15 db ilyen van, de ezek üzletileg értékesek, így nagy prioritást adunk neki házon belül.

  Mi az, amit cserében tőlünk kapsz?

  • Bejelentett, heti 40 órás alkalmazotti státusz. A kezdő fizetésed megegyezés tárgya lesz, nettó 300.000-350.000 Ft közötti összeg, a tudásod és tapasztalatod alapján. Mi félévente emelünk a fizetéseken, ilyenkor a féléves teljesítményed alapján bónuszt is osztunk!
  • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, legyen szó akár PPC, akár más online marketing területről.
  • Felépített tematika mentén, heti rendszerességgel képzünk téged, hogy minél előbb tudd ami egy általános tudású marketingesnek hasznos!
  • Havonta tartunk több órás szakmai fejtágítást, minden munkatárs évi 1-3 külsős képzésen/konferencián is részt vesz!
  • Előadási lehetőségeket nagyobb számú közönségnek házon belül és konferenciákon is! Ha szeretsz előadni akkor azért, ha pedig még nem próbáltad, akkor azért 🙂 De ez egy lehetőség, nem kötelező!
  • Nyitottság a csapat részéről az ötleteidre, bárki jobbá teheti a folyamatainkat, a munkánkat, így a szavadra nagyon számítunk!
  • Rugalmasságot a vezetés részéről, hogy ha ügyeket kell intézni, lebetegedtél, otthonról szeretnél dolgozni, akkor erre lehetőséget adnak!
  • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő – 2 napos – elvonulós is van! Így új barátokat is találhatsz köztünk 🙂
  • Még mi is keressük a Covid utáni work-life balance kereteit, jelenleg ez a ‘heti 3 napot az irodában és 2 napot otthon’ státuszban van. Te is erre számíthatsz!

  003
  Hitvallásaink


  Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

  Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

  Nem pénzorientáltak vagyunk a partnerekkel.

  Nem a profit hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

  Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

  Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

  Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

  Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

  Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

  004
  Milyen környezetbe érkezel hozzánk?

  Ismerj meg minket….


  Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!


  005
  Hogy történik a kiválasztás?

  • Még ma :) Beküldöd a jelentkezésed!

   Kérjük egy rövid bemutatkozó levelet írj a job(kukac)hdmarketing.hu címünkre, csatolj hozzá magyar nyelvű önéletrajzot! A küldött fájl neve tartalmazza a neved!
  • 2-3 munkanapon belülPetra jelentkezik...

   Petra a HR-esünk, aki előszűri a jelentkezők hadát. Ha megfeleltél a feltételeknek - amiket a kiírás elején részleteztünk -, akkor a kiválasztást végző kollégákhoz kerül az anyagod! Ha ez alapján nem jutottál tovább, akkor kedves levél formájában tájékoztat erről! Ha pedig mégis...
  • 4-7 munkanapon belülA kiválasztást végzők jelentkeznek...

   Ha a kiválasztást végzők vagy Petra olyan üzenettel jelentkezik nálad, hogy egy próbafeladat elvégzésére kér, akkor 'Gratulálunk!' hiszen túljutottál az első körön. A próbafeladat általában nettó 0,5-1,5 órát vesz el tőled, de nekünk rengeteget segít abban, hogy a gondolkozásod és munkastílusod fel tudjuk mérni!
  • 7-10 munkanapon belülPróbafeladat elbírálása

   Ha a megadott határidőre sikeresen megcsináltad és visszaküldted nekünk a próbafeladatot, akkor pár nap alatt elbíráljuk. Ha pozitív a tapasztalatunk, akkor egy személyes találkozó időpontjával keresünk. Ha sajnos nem, akkor egy kedves levelet kapsz válaszul!
  • 10-14 munkanapon belülSzemélyes találkozó

   Egy 0,5-1 órás találkozó keretében beszélget veled Petra és a kiválasztást végzők. Ha valamiért még sem rád esik a választás, akkor egy kedves levél keretében értesítünk pár nappal később. Ha viszont ezen a körön is átjutottál, akkor következik az...
  • 14-20 munkanapon belülAjánlatadás

   Te lettél erre a pozícióra kiválasztva! Gratulálunk neked! Egy hívás keretében értesítünk, elmondjuk hogy milyen pénzügyi ajánlatunk van számodra, hogy együtt dolgozzunk! Ha számodra is megfelelő, akkor előre megkapod a munkaszerződésed és a többi aláírásra kerülő papírt! Majd az első munkanapodtól kezdve a HD csapat tagja vagy és megindul az onboarding folyamatod! A többi már történelem...