#1 Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként a következő új csapattagunkat keressük

 

Projektmenedzser

Mit keresünk benned??

Milyen személyiséget?

Az ügyfeleink jó része magyar és webáruház, ezért elsődleges a performance szemlélet a munkánkban. Tőled is ezt várjuk, hogy legyen eredményorientált, amit a számokra alapozol. Mivel szolgáltató és tartalmi oldalakkal is dolgozunk, plusz a branding egyre fontosabb a performance ügyfeleknél is, ezért az erre való nyitottságod is fontos!
A munkatársaink a saját munkájuk mellett segítik egymást, ahol csak tudják! A te munkád viszont ez lesz 🙂

Megadott időkeretek között minél elégedettebb ügyfelek és minél kisebb stresszel dolgozó kollégákat akarunk látni, ami a te értékmérőd lesz! Ez néha azt is jelenti, hogy az asztalra kell csapni és az ügyfeleket/munkatársakat is számonkérni!

Az első hónapokban 6-8 db projektnek leszel a gazdája! Ezek kisebbek-nagyobbak, különböző ‘érettségi’ fázisban lévő ügyfelekkel való közös munkát takar. Más kihívások érik őket, valamennyire mások a prioritások is! De neked akár óránként is váltani kell a fókuszt köztük, képbe kell lenned ha bármelyik ügyfél keres. De hát erről szól egy projektmenedzser munkája, nem? 🙂

Milyen szakmai tapasztalatokat?

Legalább 2 éves ügyféloldalon, vagy legalább 1,5 éves ügynökségnél eltöltött idő, mint projekt/account menedzser. Tehát heti 40 órában főleg digitális projektek felügyeletével foglalkoztál! A gyakorlatban használtál legalább egy projekt menedzsment eszközt!
Mindenben senki nem lehet profi, de alap működési szinten ezen területekből legalább 3-nál ismerned kell a folyamatokat, mit lehet tőle elvárni, mint marketinges. Ezek a területek a mi szolgáltatásaink: Google Ads kampánykezelés; Facebook Ads kampánykezelés; SEO; Közösségi kommunikáció; Hírlevelezés; Tartalomgyártás; Webanalitika. Ha 3-at már felügyeltél, akkor a többire megtanítunk mi!
Nem kell programoznod, de ha hajlandó vagy “bepiszkítani” a kezed Google Tag Manager-rel, vagy kideríteni, hogy a konverzió mérés miért nem jó az ügyfélnél vagy egyedül tudsz iránymutatást adni az ügyfélnek, hogy a Facebook feed-ben mit javítson, akkor nagy előnnyel indulsz a pozícióra. Ezen feladatok általában a tanácsadókra hárulnak, de nagy segítség lenne, ha a jövőben rád is lehetne ilyenekbe számítani.
Nagyon változatos az ügyfélkörünk, de ha a következő szektorokban már dolgoztál, akkor azt előnyként értékeljük! Több ügyfelünk is van a táplálékkiegészítő kereskedelem területén; a szépségiparból; a műszaki és szórakoztató eszközök forgalmazásából.

Miket fogsz csinálni nálunk, mint Projektmenedzser?

 • A munkád legfontosabb eleme, hogy ‘összekötő’ legyél a tanácsadók és az ügyfelek között! Értsd meg az ügyfél céljait, a tanácsadóknak tud ezt lefordítani és segítsd hónapról-hónapra a célok elérésének folyamatát.
 • Koordináld, segítsd és kérd számon az ügynökségi munkát! Tapasztalt munkatársakkal dolgozunk együtt, de elkél a segítő kéz 🙂
 • Riportok készítése, ami átfogó képet ad az ügyfélnek a célok-eredmények-feladatok hármasában minden hónapban!
 • Segíted az ügyfeleket mérések-konverziók beállításával, alap szinten tudsz nekik bármilyen online marketing területen iránymutatást adni.
 • Tenderek szakmai koordinációja, aktív részvétel az anyagok összeállításában. Évente mindössze 10-15 db ilyen van, de ezek üzletileg értékesek, így nagy prioritást adunk neki házon belül.

Mi az, amit cserében tőlünk kapsz?

 • Bejelentett, heti 40 órás alkalmazotti státusz. A kezdő fizetésed megegyezés tárgya lesz, nettó 300.000-350.000 Ft közötti összeg, a tudásod és tapasztalatod alapján. Mi félévente emelünk a fizetéseken, ilyenkor a féléves teljesítményed alapján bónuszt is osztunk!
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, legyen szó akár PPC, akár más online marketing területről.
 • Felépített tematika mentén, heti rendszerességgel képzünk téged, hogy minél előbb tudd ami egy általános tudású marketingesnek hasznos!
 • Havonta tartunk több órás szakmai fejtágítást, minden munkatárs évi 1-3 külsős képzésen/konferencián is részt vesz!
 • Előadási lehetőségeket nagyobb számú közönségnek házon belül és konferenciákon is! Ha szeretsz előadni akkor azért, ha pedig még nem próbáltad, akkor azért 🙂 De ez egy lehetőség, nem kötelező!
 • Nyitottság a csapat részéről az ötleteidre, bárki jobbá teheti a folyamatainkat, a munkánkat, így a szavadra nagyon számítunk!
 • Rugalmasságot a vezetés részéről, hogy ha ügyeket kell intézni, lebetegedtél, otthonról szeretnél dolgozni, akkor erre lehetőséget adnak!
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő – 2 napos – elvonulós is van! Így új barátokat is találhatsz köztünk 🙂
 • Még mi is keressük a Covid utáni work-life balance kereteit, jelenleg ez a ‘heti 3 napot az irodában és 2 napot otthon’ státuszban van. Te is erre számíthatsz!

Ismerj meg minket….

Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küld el nekünk önéletrajzod a job(kukac)hdmarketing.hu címre 2021.november 26-ig és találkozzunk személyesen.