#1 Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként a következő új csapattagunkat keressük

 

PPC kampánymenedzser

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

Milyen személyiséget keresünk?

Amikor az Ads kampányaidat menedzselted, akkor tudtad értéket tudsz teremteni a munkáddal? A sajátodnak érezted a kampányaid sikerét vagy kudarcát? Lehet a korábbi munkádba még nem volt így, de az, hogy imádj a kampányaiddal foglalkozni – mindegy hogy az milyen felületen fut – alapkövetelmény nálunk!
Nálunk 100 kampányra jut 1 videós vagy csak brand jellegű kampány! Az ügyfeleinknek jól mérhető céljaik vannak, a mi dolgunk, hogy egyrészt validáljuk ezen célokat, másrészt ha ez megvan, akkor a lehető legtöbb féle módon optimalizáljuk a kampányokat a célok jobb teljesüléséért!
Olyan tanácsadókat keresünk, akik nem csak letudják az optimalizálást és riportolnak erről az ügyfélnek. Hanem, akik proaktívan cikkeket küldenek nekik, mert azzal segíthetik őket vagy kiajánlják nekik a legújabb Google Ads lehetőségeket béta tesztelésre.

Milyen szakmai tapasztalatokat keresünk?

Legalább 2 éves ügyféloldalon, vagy legalább 1,5 éves ügynökségnél eltöltött idő, mint dedikált PPC kampánykezelő. Tehát heti 40 órában főleg Google Ads és kisebb részben más kattintás alapú rendszereket optimalizáltál!
Reméljük, hogy PPC tanácsadóként Google Analytics méréseket is beállítottál. Ha mégsem, akkor legalább elemzési oldalról használtad a Google Analytics-et. Vagy éppen belefolytál social kommunikációba vagy hírlevelezésbe? Nálunk ilyet nem kell csinálnod, de így jobb tanácsokat tudsz adni az ügyfeleknek.
Nem kell programoznod, de ha hajlandó vagy “bepiszkítani” a kezed Google Tag Manager-rel, vagy kideríteni, hogy a konverzió mérés miért nem jó az ügyfélfiókba vagy egyedül tudsz iránymutatást adni az ügyfélnek, hogy a Facebook feed-ben mit javítson, akkor nagy előnnyel indulsz a pozícióra.
Kezeltél már hotel vagy más szállás oldal, utazási iroda vagy akár aggregátor oldal hirdetési kampányait? Szuper, ezt előnyként értékeljük!

Milyen területekkel fogsz foglalkozni nálunk, mint PPC kampánymenedzser?

 • Az ügyfeleink jó része magyar és webáruház, de szolgáltató és tartalmi oldalakkal is dolgozunk, ezért elsődleges a performance szemlélet a tanácsadóinknál!
 • Google Ads hirdetéseket kell leginkább kezelned változatos témákban és havi büdzsével. De kapsz Facebook kampányokat is!
 • Az ügyfelekkel leginkább magyarul kell kommunikálni, te mint tanácsadó, direktben teszed ezt! Megérted, hogy mi a hirdetéssel a célja; felméred a piacát; optimalizálod a hirdetéseit ezek alapján és hónap elején riportolsz az előző hónapról nekik.
 • Segíted őket a mérések-konverziók beállításával, alap szinten tudsz nekik bármilyen online marketing területen iránymutatást adni.
 • Ha nyitott vagy más online marketing területre, akkor szívesen bevonnak a megfelelő kollégák egy-egy projektbe, hogy jobban megismerd a social, a SEO, a hírlevél-automatizálás és webanalitika területeket.

Mi az, amit cserében tőlünk kapsz?

 • Bejelentett, heti 40 órás alkalmazotti státusz. A kezdő fizetésed megegyezés tárgya lesz, nettó 300.000-350.000 Ft közötti összeg, a tudásod és tapasztalatod alapján. Mi félévente emelünk a fizetéseken, ilyenkor a féléves teljesítményed alapján bónuszt is osztunk!
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, legyen szó akár PPC, akár más online marketing területről.
 • Felépített tematika mentén, heti rendszerességgel képzünk téged hogy minél előbb tudd amit elvárunk egy nálunk dolgozó tanácsadótól!
 • Havonta tartunk több órás szakmai fejtágítást, minden tanácsadó legalább évi 3 külsős képzésen/konferencián is részt vesz!
 • Előadási lehetőségeket nagyobb számú közönségnek házon belül és konferenciákon is! Ha szeretsz előadni akkor azért, ha pedig még nem próbáltad, akkor azért 🙂 De ez egy lehetőség, nem kötelező!
 • Nyitottság a csapat részéről az ötleteidre, bárki jobbá teheti a folyamatainkat, a munkánkat, így a szavadra nagyon számítunk!
 • Rugalmasságot a vezetés részéről, hogy ha ügyeket kell intézni, lebetegedtél, otthonról szeretnél dolgozni, akkor erre lehetőséget adnak!
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő – 2 napos – elvonulós is van! Így új barátokat is találhatsz köztünk 🙂
 • Még mi is keressük a Covid utáni work-life balance kereteit, de ami nagy valószínűséggel várható, hogy heti 3 napot kell az irodába bejárnod, a másik két munkanap helyszínét te döntheted el!

Ismerj meg minket….

Sokféle személyiséggel és mentalitással találkozhatsz nálunk, de ami közös, hogy szeretjük a munkánk és hogy együtt dolgozhatunk!

Nézz szét a Csapat oldalunkon vagy a Instánkon!

Ha inkább más pozíció érdekel, akkor nézd meg a Karrier lehetőségekoldalunkat!

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küld el nekünk önéletrajzod a job(kukac)hdmarketing.hu címre 2022. március 31-éig és találkozzunk személyesen!