#1 Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként új csapattagunkat keressük

 

PPC gyakornok

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

Gyakran vásárolsz online? Rengeteg applikációt használsz, több közösségi felületen aktív vagy? De most már szívesen látnád ezek marketing oldalát?
Ha elkezdünk együtt dolgozni, akkor nem oktató videókat fogsz nézni vég nélkül, hanem bedobunk a mélyvízbe! Működő, akár nagy költségvetésű, fiókokkal fogsz dolgozni, minden amit csinálsz megjelenik az online térben.
Ha van diák jogviszonyod még legalább 6-12 hónapig, akkor a legegyszerűbb alkalmaznunk téged. Külön előny, ha kommunikáció vagy marketing területen tanulsz!
A mindennapok során sokszor találkozunk olyan megoldandó feladatokkal, amikkel előtte még soha. Legyél talpraesett, és ne ijedj meg az új helyzetektől, hiszen mindenki elkezdte valahol 🙂 Nagyon várjuk új ötleteid, meglátásaid, amivel tovább tudunk mi is és ügyfeleink is fejlődni!

Mit értékelünk előnyként?

Nem használsz Ad blockert, mert szeretsz impluzusokat kapni hirdetésekből is? Mindig csodáltad a világmárkák hirdetéseit? Az egyik kedvenc sorozatod a Mad Men? Több márka social aktivitását is követed a közösségi felületeken? Ha egyik vagy minden kérdésre igen a válasz, akkor álmaid szakmájába indulhatsz most el.
Láttál már Google Ads fiókot belülről? Tudod mi a search és display között a különbség? Ha már emeltél ki posztot, vagy kezeltél Facebook hirdetéseket, akkor nyert ügyünk van! De kezdésnek az sem rossz, ha érdekelnek a célzások, kampányok felépítései vagy a kreatív koncepció kidolgozása.
Mondták már, hogy mindig tudod mit kell mondani? Egy-egy hirdetés vagy reklám többet jelent számodra, mint a többieknek? Ha tudsz ügyfeleink fejével gondolkodni, és a megfelelő célközönséghez megfelelő módon szólni, akár grafikák segítségével, nálunk a helyed!
Ugye nem kell mondanunk, hogy a marketing nyelve is az angol? Munkád során sokszor fogsz angol nyelvű cikkekbe, tartalmakba botlani, melyekből inspirálódni tudsz. De ezek mellett jó, ha aktívan is használnod a nyelvet, hiszen sokszor egyeztetünk például a Facebook Support teammel angolul.

Milyen kihívások várnak napi szinten?

 • A Google és a Facebook felületein annyit leszel, hogy csukott szemmel is tudni fogod mi hol van. 🙂
 • Google és Facebook hirdetések menedzselése különböző méretű és területű márkáknak, kezdetben a háttérben segítségként, később már mint felelős tanácsadóként.
 • Hirdetési szövegek kitalálása, minden technikai alap elsajátítása (mérések, feed-ek, optimalizálás)
 • Folyamatos és időszakos kampányok optimalizálása, majd az eredményekről riportolás
 • Ügyfelekkel való kommunikációban részvétel, stratégiai és szakmai tanácsadásokon való részvétel
 • Képezni magad, a piacról, külföldi anyagokból és házon belül, hiszen a szakma csúcsán akarunk maradni 😉

Mi az, amit még a munkádért kapsz?

 • Rengeteg újdonság megtanulása, profivá edződsz tanácsadóink mellett
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
 • Több mint 30 marketing szakember egy belvárosi irodában, az átlagéletkor 27 év, így munkatársak mellett barátokra is találhatsz.
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő ottalvós
 • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!
 • A fizetésed óradíjas elszámolás alapján történik, kezdőként nettó 1100 Ft-os órabérrel.

Ismerj meg minket….

Sokféle személyiséggel, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier oldalunkat!

HD marketing team 05-2019

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küld el nekünk önéletrajzod a job(kukac)hdmarketing.hu címre és találkozzunk személyesen.