#1 Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként a következő új csapattagunkat keressük

 

Junior PPC kampánymenedzser

Milyen feltételeknek kell megfelelned?

Milyen személyiséget keresünk?

Kerültél már kapcsolatba AdWords hirdetésekkel, kommunikáltál már Oldalként a Facebook-on vagy küldtél már hírlevelet? Ha igen, akkor az előnyt jelent, de ha nem, az sem probléma, hiszen megtanítunk mi mindenre amit tudnod kell. De az, hogy imádj a kampányaiddal foglalkozni – mindegy hogy az milyen felületen fut – alapkövetelmény nálunk!
Nálunk 100 kampányra jut 1 videós vagy csak brand jellegű kampány! Az ügyfeleinknek jól mérhető céljaik vannak, a mi dolgunk, hogy egyrészt validáljuk ezen célokat, másrészt ha ez megvan, akkor a lehető legtöbb féle módon optimalizáljuk a kampányokat a célok jobb teljesüléséért!
Olyan tanácsadókat keresünk, akik nem csak letudják az optimalizálást és riportolnak erről az ügyfélnek. Hanem, akik proaktívan cikkeket küldenek nekik, mert azzal segíthetik őket vagy kiajánlják nekik a legújabb AdWords lehetőségeket béta tesztelésre.

Milyen szakmai tapasztalatokat keresünk?

Legalább 1,5 éves ügyféloldalon, vagy legalább 1 éves ügynökségnél eltöltött idő, mint dedikált PPC kampánykezelő. Tehát heti 40 órában csak AdWords és más kattintás alapú rendszereket optimalizáltál!
Reméljük, hogy PPC tanácsadóként Google Analytics méréseket is beállítottál. Ha mégsem, akkor legalább elemzési oldalról használtad a Google Analytics-et. Vagy éppen belefolytál social kommunikációba vagy hírlevelezésbe? Nálunk ilyet nem kell csinálnod, de így jobb tanácsokat tudsz adni az ügyfeleknek.
Nem kell programoznod, de ha hajlandó vagy “bepiszkítani” a kezed Google Tag Manager-rel, vagy kideríteni, hogy a konverzió mérés miért nem jó az ügyfélfiókba vagy egyedül tudsz iránymutatást adni az ügyfélnek, hogy a Facebook feed-ben mit javítson, akkor nagy előnnyel indulsz a pozícióra.

Milyen területekkel fogsz foglalkozni nálunk, mint PPC kampánymenedzser?

 • Az ügyfeleink jó része magyar és webáruház, de szolgáltató és tartalmi oldalakkal is dolgozunk, ezért elsődleges a performance szemlélet a tanácsadóinknál!
 • Google AdWords, Facebook hirdetéseket kell leginkább kezelni, de van Bing-Linkedin-etarget rendszerekben futó kampányunk is!
 • Az ügyfelekkel leginkább magyarul kell kommunikálni, te mint tanácsadó, direktben teszed ezt! Megérted, hogy mi a hirdetéssel a célja; felméred a piacát; optimalizálod a hirdetéseit ezek alapján és hónap elején riportolsz az előző hónapról nekik.
 • Segíted őket a mérések-konverziók beállításával, alap szinten tudsz nekik bármilyen online marketing területen iránymutatást adni.
 • Ha nyitott vagy más online marketing területre, akkor szívesen bevonnak a megfelelő kollégák egy-egy projektbe, hogy jobban megismerd a social, a SEO, a hírlevél-automatizálás és webanalitika területeket.

Mi az, amit cserében tőlünk kapsz?

 • Teljesen bejelentett, heti 40 órás alkalmazotti státusz. A fizetésed megegyezés tárgya lesz, a tudásod és tapasztalatod alapján. Mi félévente emelünk a fizetéseken, ilyenkor a féléves teljesítményed alapján bónuszt is osztunk!
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, legyen szó akár PPC, akár más online marketing területről.
 • Felépített tematika mentén, heti rendszerességgel képzünk téged hogy minél előbb tudd amit elvárunk egy nálunk dolgozó tanácsadótól!
 • Havonta tartunk több órás szakmai fejtágítást, minden tanácsadó legalább évi 3 külsős képzésen/konferencián is részt vesz!
 • Előadási lehetőségeket nagyobb számú közönségnek házon belül és konferenciákon is! Ha szeretsz előadni akkor azért, ha pedig még nem próbáltad, akkor azért 🙂 De ez egy lehetőség, nem kötelező!
 • Nyitottság a csapat részéről az ötleteidre, bárki jobbá teheti a folyamatainkat, a munkánkat, így a szavadra nagyon számítunk!
 • Rugalmasságot a vezetés részéről, hogy ha ügyeket kell intézni, lebetegedtél, otthonról szeretnél dolgozni, akkor erre lehetőséget adnak!
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő – 2 napos – elvonulós is van! Így új barátokat is találhatsz köztünk 🙂

Ismerj meg minket….

Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küld el nekünk önéletrajzod a job(kukac)hdmarketing.hu címre és találkozzunk személyesen.