#1 Magyarország egyik vezető digitális ügynöksége új csapattagot keres!

Keressük Social csapatunk új tagját! Ha van már tapasztalatod Facebook és Instagram hirdetéskezelésben, és szeretnél tovább fejlődni egy dinamikus ügynökségnél, itt a helyed!

Változatos ügyfeleket szeretnél? Nálunk nincs két egyforma nap: a szórakoztató elektronikai webáruháztól kezdve, design bútor kereskedésen át, egészen a fashion webshopig számos hazai vállalkozás életébe tekinthetsz be, és támogathatod őket munkáddal!

Fontos, hogy tudj performance alapon gondolkozni, a megoldásokat és a fejlesztési lehetőségeket is keresd, ha felmerül egy probléma.

Kíváncsiak vagyunk a te ötleteidre is, hogy minél többet tudjunk kihozni ügyfeleink közösségi kampányaiból!

Mit várunk tőled?

Legalább 1-2 éve a kezelsz Facebook PPC hirdetéseket, tudod hogyan lehet a kitűzött célokat hirdetésekkel elérni? Ismered a kampánycélokat, az alapvető eseményméréseket, ki tudod elemezni saját kampányaidat. Képben vagy a katalógus alapú hirdetésekkel, tudod mi fán terem az UTM címke, és használsz a demográfián kívül más célzásokat is? Szuper, pont egy “középhaladó” Facebook PPC nindzsát keresünk! 😉
Meg tudod határozni, hogy egy-egy hirdetési célhoz milyen grafikákat készítsen az ügyfél, esetleg át tudod mutálni azokat a különböző elhelyezésekhez.
Az sem baj ha nincsen nyelvvizsgád, de kell hogy megértsd szóban és írásban az angol szaknyelvet! Tudj megírni egy hirdetésszöveget angolul.
Olyan szövegeket írsz, ami nem veszik el a reklámzajban? Mindig tudod, hogy hogy fejezd ki magad az adott hirdetési felület karakter korlátai között?

Ami előnyt jelent!

A Facebook hirdetéskezelésen kívül van tapasztalatod Google Ads hirdetésekkel, hírlevelekkel vagy éppen a Google Analytics használatában? Szuper 🙂 Bár a munkád elsősorban a social hirdetésekhez fog kötődni, de így nagyobb rálátásod lesz az ügyfél céljaira. Sőt a csapat többi részének munkájába is beleláthatsz ha szeretnél.
Megjelent a piacon egy új eszköz, vagy egy szakmai cikkben olvastál egy új hirdetési módszert, akkor te az elsők között (early adapter-ként) próbálod ki? Nálunk teret kapsz az újdonságok iránti vágyaidnak, hiszen mindenkit biztatunk, hogy tesztelje az új marketing eszközöket, ezzel színesítve a csapat és az ügyfelek lehetőségeit.
Nem csak ügyfél, de már ügynökségi oldalon is dolgoztál? Könnyen beszélsz különböző márkák nyelvén és könnyen azonosulsz az értékeikkel? Ezek mellett hatékonyan kommunikálsz az ügyféllel is, ügynökségünk értékeit képviselve.
Riportoltál már Data Studioban?

Milyen kihívások várnak napi szinten?

  • A Facebook hirdetéskezelővel kelni és feküdni!
  • Folyamatos és időszakos kampányok optimalizálása, majd az eredményekről riportolás az ügyfeleknek
  • Ügyfelekkel való kommunikáció, stratégiai és szakmai tanácsadás
  • Képezni magad, a piacról, külföldi anyagokból és házon belül, hiszen a szakma csúcsán akarunk maradni 😉

Mi az amit még a munkádért kapsz?

  • Versenyképes fizetés és szakmai elismerés
  • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat – bármikor kérdezhetsz bárkitől, bármilyen online marketing területről
  • Home office lehetőség!
  • Rugalmas pozíció: napi 4-6-8 órás közös munkára is nyitottak vagyunk.
  • Nyitottak vagyunk az új ötletekre, meghallgatunk, nálunk a szavad igenis számít!

Ismerj meg minket….

A social mellett több területtel foglalkozik a HD marketing. Sokféle személyiséggel, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier oldalunkat!

csapatkep-2020-januar

Most már nagyon kíváncsiak vagyunk rád!

Reméljük, hogy sikerült felkeltenünk az érdeklődésed!

Küldd el nekünk önéletrajzod! Írd meg nekünk fizetési igényed, és azt, hogy milyen formában tudnál csatlakozni hozzánk! (Teljes/részmunkaidő/távoli munkavégzés stb.)

Ide:  social(kukac)hdmarketing.hu

Meddig: 2021. június 15-ig!