A majd minden honlap tulajdonos által használt Google Analytics webanalitikai eszköz jelentős változásokon esett át a 4-es verzióval!

A mérési mód, a mutatók és a mérési lehetőségek mellett a legtöbb felhasználót érintő változás, hogy a riportolási felület teljesen átalakult.

Jóval kevesebb "alapértelmezett" riport, azok is teljesen máshogy csoportosítva, így a jóval több lehetőséget nyújtó egyéni riportokkal kell sok döntéstámogató adatvizualizálást megvalósítani!

Ezek olyan jelentős eltérések, hogy minden "felhasználónak újra meg kell tanulnia az Analikát"!

Éppen ezért hoztuk létre Analytics 4 képzéseinket!

 

00

nap


Már csak ennyi napod van addig, amikortól már csak az Analytics 4-es verzióban érkeznek be új mérések! Vagyis eddig kell elkezdened tanulni az új felület használatát!

Miért is olyan nagy dolog? Miért kell minél előbb foglalkoznod ezzel?

Ebben a 3 perces videóban összefoglaltuk neked a legfontosabb tudnivalókat: milyen dátumokra kell figyelned és hogy mi hogyan tudunk téged segíteni az adataid gyűjtésének megkezdésében. 

Ha van még további 8 perced, akkor nézd meg hosszabb videónkat is, ahol a szakmai kihívásokról; hogy miben tér el a 4-es verzió az eddig használt Universal-hoz képest, milyen új dolgokat kell megtanulnod és mennyire más szemlélettel kell hozzáállnod az új rendszerben látott adatokhoz.

 

Google Analytics 4 képzéseink

Kapcsolatfelvétel