E-mail marketing tanácsadó

Magyarország egyik vezető keresőmarketing és digitális ügynökségeként új csapattagunkat keressük!

Ez a pozíció most nem nyitott! Kérjük, hogy gyere vissza hozzánk később!

 

001
Milyen feltételeknek kell megfelelned?

Milyen személyiséget keresünk?

 • Tanácsadó attitűd

Szeress segíteni a szakmai tudásoddal az ügyfelek projektjeiben! Legyen szó kivitelezésről - te rakod össze a leveleket - vagy csak tanácsadásról, tudd megérteni az ügyfél céljait és támogatni a tapasztalataiddal!

 • Kreatív személyiségnek tekinted magad!

Az e-mail marketing kisebb részben szól technikai megoldásokról, mint mondjuk egy PPC. Ha szeretsz szövegeket írni, képeket szerkeszteni és ezeket összerendezni hírlevél formára, akkor neked való ez a pozíció :)

 • Performance szemléleted is van!

Olyan tanácsadókat keresünk, akik a kreatívitás mellett érzik-tudják, hogy mi a cél egy e-mail-lel, mivel lehetne jobbá tenni vagy mit lehetne tesztelni a következő levélben!

Milyen szakmai tapasztalatokat keresünk?

 • Aktív hírlevél kezelési tapasztalat

Legalább 1,5 éves ügyféloldalon, vagy legalább 1 éves ügynökségnél eltöltött idő, amikor legalább heti szinten készítettél és küldtél hírleveleket.

 • Magabiztosan kezelsz képszerkesztő szoftvert!

Akár egy Canva, akár Photoshop vagy Adobe képszerkesztőkben van gyakorlatod, mindegyik jó :) 

A lényeg, hogy egyedül tudj alap szerkesztési és illesztési grafikai feladatokat megcsinálni a hírlevelekhez. 

 • Minimális rálátás más online területekre

Reméljük, hogy marketing tanácsadóként Google Analytics méréseket is beállítottál. Ha mégsem, akkor legalább elemzési oldalról használtad a Google Analytics-et. Vagy éppen belefolytál social kommunikációba vagy PPC kezelésbe? Nálunk ilyet nem kell csinálnod, de így jobb tanácsokat tudsz adni az ügyfeleknek.

002
Mit adunk mi?

Miket fogsz napi/heti szinten csinálni?

 • Az ügyfeleink jó része magyar és webáruház, de szolgáltató és tartalmi oldalakkal is dolgozunk, ezért főleg ilyen témájú hírleveket kell készítened!
 • Kiemelten a MailChimp rendszerét használjuk, de akad más magyar/külföldi illetve saját levélküldővel dolgozó ügyfél is! 
 • Az ügyfelekkel leginkább magyarul kell kommunikálni, te mint tanácsadó, direktben teszed ezt! Megérted, hogy mi a hírlevelekkel a célja; felméred a piacát és célcsoportját; összeállítod a levél kampányokat, elkészíted és jóváhagyatod az egyes hírleveleket is.
 • Segíted őket a mérések-konverziók beállításával, alap szinten tudsz nekik bármilyen online marketing területen iránymutatást adni vagy a megfelelő kollégáinktól kérdezve támogatni őt.
 • Változatos feladatokat! Persze az megvan, hogy "havi szinten XY ügyfélnek 2 db levelet kell készíteni", de ehhez kapcsolódóan sok szervezési és gondolkozási feladatod is lesz, nem "csak" összerakni-küldeni a leveleket.

Mi az, amit cserében tőlünk kapsz?

 • Teljesen bejelentett, heti 40 órás alkalmazotti státusz. A fizetésed megegyezés tárgya lesz, a tudásod és tapasztalatod alapján. Mi félévente emelünk a fizetéseken, ilyenkor a féléves teljesítményed alapján bónuszt is osztunk!
 • Profi, szakmailag mindenben támogató csapat - bármikor kérdezhetsz bárkitől, legyen szó akár hírlevél, akár más online marketing területről.
 • Gyakorlati módon, heti rendszerességgel képzünk téged hogy minél előbb tudd amit elvárunk egy nálunk dolgozó tanácsadótól!
 • Havonta tartunk több órás szakmai fejtágítást, minden tanácsadó legalább évi 3 külsős képzésen/konferencián is részt vesz!
 • Előadási lehetőségeket nagyobb számú közönségnek házon belül és konferenciákon is! Ha szeretsz előadni akkor azért, ha pedig még nem próbáltad, akkor azért 🙂 De ez egy lehetőség, nem kötelező!
 • Nyitottság a csapat részéről az ötleteidre, bárki jobbá teheti a folyamatainkat, a munkánkat, így a szavadra nagyon számítunk!
 • Rugalmasságot a vezetés részéről, hogy ha ügyeket kell intézni, lebetegedtél, otthonról szeretnél dolgozni, akkor erre lehetőséget adnak!
 • Havi szintű kisebb csapatépítők, évente kettő – 2 napos – elvonulós is van! Így új barátokat is találhatsz köztünk 🙂
 • Hibrid munkavégzésben dolgozunk, vagyis heti 3 napot kell az irodába bejárnod, a másik két munkanap helyszínét te döntheted el!

003
Hitvallásaink


Szakmailag a TOP-on akarunk lenni!

Mindegy hogy PPC-s vagy Közösségi marketinges vagy nálunk, akarnod kell a legjobbnak lenni, képezni magad (ehhez minden segítséget megad a csapat), nyitottnak kell lenned a többi online marketing terület megismerésére is.

A szakmaiság vezet minket az együttműködéseinkben.

Mindenek előtt a szakmaiság hajtja a vezetőséget és a tanácsadókat, így ha egy ügyfél projektjét nem ítéljük életképesnek vagy a közös munka nem fogja megérni neki, akkor őt már a sales szakaszban tájékoztatjuk róla!

Az ügyfélnek nincs mindig igaza.

Bár messzemenően tiszteletben tartjuk az ügyfelek kérdéseit, de a mi szakmánkban mi mondjuk ki az utolsó szót, így ha olyan kérnek ami szakmailag nem indokolt, akkor azt mindig jelezzük!

Együtt sírunk és nevetünk az ügyféllel!

Minden tanácsadónak azt a mentalitást kell elsajátítani – már gyakornokság alatt is – és alkalmazni nap mint nap, hogy felelősséget vállaljon a kezelt marketing összegekért, hiszen a partnerünk üzleti sikere (így akár több tucat ember megélhetése) tőlünk is függ.

Így mind az optimalizálásokról, mind a javaslatokkor azt tanácsoljuk ami neki szakmai szempontból a meghatározott üzleti cél eléréséhez a legjobb.

004
Milyen környezetbe érkezel hozzánk?

Ismerj meg minket….


Sokféle személyiség, sokféle mentalitással találkozhatsz nálunk, nézd meg a Csapat oldalunkat és a Karrier lehetőségek oldalt!


005
Hogy történik a kiválasztás?

 • Még ma :) Beküldöd a jelentkezésed!

  Kérjük töltsd ki a lenti jelentkezési űrlapot! Az elérhetőségeid mellett várjuk önéletrajzodat illetve az információt, hogy mikor tudnál kezdeni, ha rád esik végül a választásunk!
 • 2-3 munkanapon belülPetra jelentkezik...

  Petra a HR-esünk, aki előszűri a jelentkezők hadát. Ha megfeleltél a feltételeknek - amiket a kiírás elején részleteztünk -, akkor a kiválasztást végző kollégákhoz kerül az anyagod! Ha ez alapján nem jutottál tovább, akkor kedves levél formájában tájékoztat erről! Ha pedig mégis...
 • 4-7 munkanapon belülA kiválasztást végzők jelentkeznek...

  Ha a kiválasztást végzők vagy Petra olyan üzenettel jelentkezik nálad, hogy egy próbafeladat elvégzésére kér, akkor 'Gratulálunk!' hiszen túljutottál az első körön. A próbafeladat általában nettó 0,5-1,5 órát vesz el tőled, de nekünk rengeteget segít abban, hogy a gondolkozásod és munkastílusod fel tudjuk mérni!
 • 7-10 munkanapon belülPróbafeladat elbírálása

  Ha a megadott határidőre sikeresen megcsináltad és visszaküldted nekünk a próbafeladatot, akkor pár nap alatt elbíráljuk. Ha pozitív a tapasztalatunk, akkor egy személyes találkozó időpontjával keresünk. Ha sajnos nem, akkor egy kedves levelet kapsz válaszul!
 • 10-14 munkanapon belülSzemélyes találkozó

  Egy 0,5-1 órás találkozó keretében beszélget veled Petra és a kiválasztást végzők. Ha valamiért még sem rád esik a választás, akkor egy kedves levél keretében értesítünk pár nappal később. Ha viszont ezen a körön is átjutottál, akkor következik az...
 • 14-20 munkanapon belülAjánlatadás

  Te lettél erre a pozícióra kiválasztva! Gratulálunk neked! Egy hívás keretében értesítünk, elmondjuk hogy milyen pénzügyi ajánlatunk van számodra, hogy együtt dolgozzunk! Ha számodra is megfelelő, akkor előre megkapod a munkaszerződésed és a többi aláírásra kerülő papírt! Majd az első munkanapodtól kezdve a HD csapat tagja vagy és megindul az onboarding folyamatod! A többi már történelem...