Üdv a HD marketing digitális, full marketing ügynökségnél!


Webáruházad van, vagy éppen szolgáltató vagy nemzetközi világmárka vagy? Mindegy mi az üzleti célod, mi a széles tapasztalatunkkal segítünk neked!

A HD marketingnél az adatalapú gondolkozásban, a brandépítés erejében és a minél több megoldás tesztelésében hiszünk!

Mottónk: STORY BEHIND DATA


Hot Topics

Magas szintű digitális marketing szolgáltatásaink

PPC hirdetéskezelés

Évi 2,2 Mrd Ft Google Ads költés kezelése, Facebook Managed Agency program tagja. Segíthetünk?


Social kommunikáció

Posztolgatás helyett profin épített közösségek és a marketing célt támogató kommunikációs kampányok!


Hírlevelezés, automatizálás

Jól célzott, profin összerakott hírlevelek, levélfolyamatok automatizmusok mentén.


Keresőoptimalizálás - SEO

Optimalizáltasd tartalmaid, technikai javítások és technikák által a weboldalad, hogy a legőjabb kereső algoritmus alapján is jó pozíciókat érhessen el.Full marketing

Nincsen megfelelő online marketing szakembered, hogy a céged tevékenységét vigye? Szervezd ki nekünk, hogy jól felépített stratégia mentén profik menedzseljék, jóval nagyobb hatékonyságot elérve.Digitális analitika, CRO

Ismerd meg jobban látogatóid, hozd ki a maximumot weboldaladból és marketing kampámpányaidból!


Google Performance Max kampányok

A Google Shopping elhozta a termékalapú értékesítés ideális hirdetési megoldását. De ehhez hogyan lehetne márkaépítést is kapcsolni?

A Performance Max kampányok adják a legújabb, hatékony megoldást erre. Így már márkát is lehet építeni a hirdetésekkel, miközben megmarad az értékesítési fókusz!

 

Miért szeretek a HD csapatával dolgozni? A profizmust jelölném meg...

 

Nagy Viktória, marketing, MagNetBank

Legyen szó bármiről, amihez közük van, a HD tapasztalt, nyitott és konstruktív csapata mindig naprakész és gyorsan, felkészülten, pontosan válaszol a kérésekre, kérdésekre - bár legtöbbször az általuk végzett munkával inkább megelőzik, hogy ezek egyáltalán felmerüljenek. :)

 

Németh Nóri, marketing, Dr. Rose Magánkórház

A Dr. Rose Magánkórház online hirdetéseit régóta kezeli a HD marketing. Hosszú évek óta felügyelik a Google hirdetéseinket, és nemrég vették át a social felületeink kezelését is.

Szakértelem, pontosság és lelkiismeretesség - ez a 3 szó jut eszembe róluk.

 

Török Tivadar, ügyvezető, Cosmopolitan-Lingua Nyelviskola

Évek óta együtt dolgozunk a HD marketing csapatával. Tökéletesen meg vagyunk elégedve. Rugalmasak, korrektek, türelmesek. Reméljük, még hosszú ideig együtt fogunk működni…

 

Bácskai-Bódog Olivér, marketing, Hofstadter Építőanyag Centrum

Már mondhatni hosszútávú együttműködésben vagyunk a HD marketinggel és az évek során gyűjtött tapasztalataink alapján csak jót tudunk róluk mondani.

Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal, az eredményekkel és leginkább a felek közti közvetlen és hatékony kommunikációval.

Köszönjük, hogy hozzásegítettetek az eddig elért sikerekhez, és reméljük a jövőben kitűzött célokat is közösen érhetjük el!

Online marketing blog

Szakmai újdonságok és marketing tippek többféle online területről.

2024.04.05.
Mit tanulhatunk a Temutól?
A TEMU üzleti modellje valósággal leuralta a világot. Mit kell tudni az önajándékozás és árkommunikáció pszichológiájáról?
2024.03.14.
Marketing Highlights 02
Marketing Highlights rovatunkban elhoztuk 2024 legfrissebb online marketing trendjeit. Cikkünkből megtudhatod, hogy a hónapban milyen újdonságok jelentek meg PPC, social media és keresőoptimalizálás fronton. Kattints összefoglalóinkra és lapozd végig híreinket!
2024.03.04.
Hol találod meg a célcsoportod? Generációs socialtérkép
Hogyan találjuk meg márkaként a közös hangot a generációkkal az egyes platformokon? 5 platform, 4 generáció és egy térkép, ami segít eligazodni a generációs marketing univerzumában.
2024.02.28.
Még több AI által támogatott funkció a Mailchimpben!
A mesterséges intelligencia számtalan módon tudja segíteni és kiegészíteni a marketing szakemberek munkáját. Alkalmazását mindenkinek ajánljuk, aki az Ecommerce szektorban dolgozik, ugyanis a versenyképesség fenntartása szempontjából kiemelt fontosságú a használata.